Какъв крем за лице използвате? – 25

• 95 247
  • 732
  •   3
Отговори
# 135
препоръчайте дневен крем за мазна кожа 30+ , но и да подхранва защото  сутрин се излиза доста рано и от студа също има дискомфорт, бюджетен

# 136
Кремовете на Микса са много варианти и изберете крем според Вашата кожа. Но ето едно предложение.
https://shop.lillydrogerie.bg/mixa-krem-za-lice-anti-imperfections-50ml
Другите хубави кремове са на Lumene.
https://shop.lillydrogerie.bg/chuvstvit-kozha-24ch-hidrat
Разгледайте и другите варианти на серията Класико ,много са добри.
Мога да предложа и на Биотен.
https://shop.lillydrogerie.bg/bioten-dneven-krem-hialuronik-50ml

# 137
На Микса нощният крем ми е любим. Купувам сигурно трета опаковка. Много добре хидратира, не ми дразни кожата, чуден е.

# 138
На Микса нощният крем ми е любим. Купувам сигурно трета опаковка. Много добре хидратира, не ми дразни кожата, чуден е.
Кой, кой? Моля!

# 139
Това е кремът.

# 140
Само на мен ли ми правят кир ефект? А съдържанието на рефила, може да си го прехвърлите в друга празна опаковка.
Не, и на мен!

# 141
Само на мен ли ми правят кир ефект? А съдържанието на рефила, може да си го прехвърлите в друга празна опаковка.
Не, и на мен!
Днес пак упорито пробвах с мостри, серума и после крем е няма такъв ужас, не попива и накрая започва да се рони. Не знам с гела дали пак ще е така

# 142
Не, и на мен!
Не мога да дам отговор ,защото аз се мажа с него само вечер.
Сутрин ползвам серум за лице ,околоочен и слънцезащита.
Вечер ползвам серум ,околоочен и крема за лице на Авен.

# 143
Аз зариди кер ефекта вместо през деня го мажа като нощен.

# 144
  • Велико Търново
Пробвайте с 3 капки серум, изчаквате и на тънък слой нанасяйте крема.Утре ще взема мостри и ще пробвам, и аз.При мен винаги непрецененото количество продукт прави "беля".

# 145
Пробвайте с 3 капки серум, изчаквате и на тънък слой нанасяйте крема.Утре ще взема мостри и ще пробвам, и аз.При мен винаги непрецененото количество продукт прави "беля".

По принцип колко капки серум трябва да се слага ,независимо от марката?
Аз на лицето си слагам 2 капки като преди това се пръскам с термална вода за по-добра абсорбция.

На сайта на Авен пише ,че се слага 1 пипета серум. А аз винаги съм слагала 2-3 капки и количеството ми стига за цялото лице + шия.

# 146
  • Велико Търново
Аз винаги слагам по 3 капки-по една на бузите и една на челото, ако сложа една пипета не кир, ами не знам какво ще имам по лицето.

# 147
Съгласна съм със siska79. На опаковката пише 1 - 2 капки, но са малко. 3, мисшя че е добре. Една пипета е много. Забелязах, че "кир" ефект се получава, като се отплесна и след нанасяне размазвам и размазвам...На картинки и клипчета, не случайно нанасят и после потупват с пръсти. И серума и кремове те са много добри. Аз имам серума, нощния крем и Avene Hialuron Activ B3, който още не съм използвала, защото довършвам друг дневен крем.
Някой беше питал, дали са подходящи за смесена, или мазна кожа? Мисля, че са универсални и са добри и за суха, смесена, проблемна, чувствителна... Моята е такава и са единствените, от които сутрин, лицето ми не лъщи от себум.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 07:39 от Magda Dimitrova

# 148
Magda Dimitrova ,аз също не заменям серумът и дневният крем на Avene Hialuron Activ B3 по същата причина.
От както започнах да ги използвам сутрин лицето ми не къщи от себум и същевременно е мека ,подхранена и тонизирана. Хидратирано ми е лицето перфектно.
Втората причина е ,че не ми излизат бели и черни точки ,а имам голям проблем с тях. Белите точки не знам как се наричат.

# 149
Белите точки са пори, пълни с мазнини и себум

Общи условия

Активация на акаунт