Какъв крем за лице използвате? – 25

• 95 531
  • 734
  •   3
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Кремът най-вероятно прави кир ефект ,защото е и маска за лице.Остава част от него върху кожата. Аз го използвам само вечер.

Някой ползвал ли е този околоочен крем и да сподели отзиви?

Аз, но само от мостри за да мога да го продавам успешно.Хубав е, хидратира достатъчно добре и като текстура е добър.Цената му също е много добра.

siska79, можеш ли да дадеш препоръка за дневен крем подходящ за възрастта 45+ комбинирана кожа? Проблем ми е бързото лъсване на кожата след намазване особено лятото.

Аз мога, но като не знам какви са другите продукти, които ползвате, няма да е много точно.
За регулиране на омазняването Биодерма имат такъв тоник, който е насочен към дами/момичета, които имат мазна кожа без проблеми.Този продукт е само регулиращ.
От дермокозметиката аз харесвам Лифт актив на Виши и серията с колагенови пептиди, Хиалурон филъра на Еусерин и серията с лози от Санторини на Апивита, също и серията им с мед.Техният околоочен крем ми хареса повече от един на Шанел.

# 166
  • София
Откакто четох, че кир ефектът се причинява от зле почистено лице или повече количество от продукта, вече нямам кир ефект. Ползвам кремове на Виши, Авен, Юсерин...
Не съм съгласна с това твърдение, защото лицето си почиствам по един и същ начин, а кир ефект се появи само при крема на Авен.
Прочете ли втората причина? Не съм писала само за зле почистено лице.

Сиска, за кой точно околоочен крем на Апивита става въпрос в последното ти изречение на поста? Може ли линк към продукта.

# 167
  • Велико Търново
Тонка, заповядай!:hibiscus:

# 168
Не се отваря линка, siska79. Аз също се интересувам от крема на Апивита.

# 169
  • Велико Търново
Добро утро!

# 170
Тонка*, прочетох я, да. Тя също не е релевантна, защото слагам и крем по един и същ начин. Пробвала съм конкретно Авен и по-малко количество, но ефекта е същия. Вероятно има някоя съставка, която при мен прави кир ефект. Както и да е...ще си го измажа като нощен, малко ли пари съм дала...

# 171
Бих искала да Ви попитам за един конкретен серум на La Roche-Posay.

Образуваха ми се точно на същото място (снимката по долу) разширени пори и бих искала да третирам тази зона с нещо. Някой ако го е ползвал/ползва, моля да сподели.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:38 от 𝒫𝑒𝑜𝓃𝓎

# 172
  • на последния етаж
Коя серия на Eucerin е подходяща за суха и чувствителна кожа 40+?

# 173
  • Велико Търново

Зависи от състоянието на кожата.Преди време, когато пишеха годините по кутиите хиалурон филър беше 30-45 години, след това пуснаха и волюм филъра, когато кожата е по-отпусната и има нужда от обем тогава предлагам нея.В случаите на по тънка кожа също я препоръчвам.

# 174
  • Някъде там
Аз съм много близо до тази възраст и харесвам серията хиалурон филър.В момента са на промоция в sopharmacy и си поръчах серум Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic, както и дневен крем с spf30.

# 175
  • Dublin
Здравейте,
минавам да оставя коментар за някои от продуктите, които използвам в момента. От някои съм много доволна, от други не толкова. Повечето са на Кларинс, зарибих се по тях преди около 2 месеца.
За протокола, на 46 г съм, цял живот със смесена към мазна кожа, с големи пори, в последните години е вече по към нормална. От  началото на годината съм на НВВМ режим и това със сигурност помогна на кожата да се изчисти. Все още нямам чак толкова много бръчки или големи торбички под очите, но мимически и тип пачи крак започнаха да се появяват и увеличих грижата около очите и устата, а отделно и усещам че кожата иска повече хидратация.
* Не ползвам грим през деня и не знам как са кремовета като база за грим.

Кларинс
Скрит текст:

Двоен очен серум

Доволна съм. Слагам сутрин и вечер, попива бързо и наистина стяга околоочния контур. Задължително трябва да се сложи околочен крем след това. Шишенцето е 30мл и върви доста икономично.

Дневен стягащ, против бръчки, енергиен крем

За 40+. при една от поръчките първо го взех като тестер и ме очарова. Сега имам цяла опаковка и това ми е всекидневния крем. Като усещане наистина прави това, което пише на опаковката. Чувства се супер на кожата, хидратира, стяга и дава много лек, седефен отблясък на кожата. Не запушва пори.

Богат хидратиращ и подхранващ крем

Това е от тяхната младежка серия. Купих крема от едно летище минавайки през фриишопа без много да гледам и се оказа супер. Много приятна и богата текстура, кожата го гълта и се усеща една кадифена. Понякога го слагам през деня, друг път като нощен или си мацвам на ръцете.

Мулти защита, хидратиращ, фактор 50

Крема го получих като тестер и го ползвах около една седмица докато бях на почивка. По принцип лесно изгарям и правя слънчева алергия та винаги се мажа с висок фактор в началото поне. Този крем ми беше слънцезащитата за плаж. За една седмица направих приятен загар на лицето без да се покрия с досадните алергични пъпчици.

Ланком
Скрит текст:
Женефик Околоочен
Бях писала и преди за този крем. И да, все още е страхотен и определено най-добрия околоочен крем, който съм ползвала изобщо.
Богата текстура, попива веднага и не прави кир ефект. Кожата се усеща хидратирана и еластична цял ден, бръчките са все още там, но са видимо по-омекнали. Супер е. Определено продължавам да го ползвам и ще си направя скоро подарък за РД с едно бурканче.

Клиник
Скрит текст:
Коригиращ крем против бръчки

Клиник ми беше любима марка преди да открия Кларинс. Честно казано не съм очарована от този крем. Мазен е, но не попива много добре и ако остане невтрит в кожата се получава кир ефект. Преди ползвах и този за лице от същата серия, и също не видях никаква особена промяна.

# 176
Околоочният на Clinique при мен беше с уау ефект, кожата изглеждаше по-свежа и по-опъната. Сега ползвам този за лице, на моята смесена кижа идва тежък за дневен и го мажа вечер. Трябва да призная, че сутрин кожата изглежда доста добре, не е омазнена, а свежа и опъната, въпреки че никак не ми харесва силиконът в него. Общо-взето, това за мен е големият минус на марката - силиконите.

На Clarins пробвах няколко неща от декоративната козметика, както и един чуден лосион за тяло. Като свърша с тези, които ползвам сега, ще опитам и кремове за лице. Пробвах показания серум за очи, но малко ми дразни. Ще му дам още един шанс.

# 177
Здравейте,може ли насоки какъв крем за лице да взема на майка ми? На 50г с мазна кожа, леко увиснала и бръчици. В момента се оплаква от засушени участъци и сърбеж.
Сега ползва apivita queen bee, заедно с околоочния крем, но не е доволна. Преди това ползваше vichy liftactiv бялата опаковка, но също не и хареса. Най-доволна беше от виши идеалиа, но вече ги няма.

# 178
  • Велико Търново
Здравейте,може ли насоки какъв крем за лице да взема на майка ми? На 50г с мазна кожа, леко увиснала и бръчици. В момента се оплаква от засушени участъци и сърбеж.
Сега ползва apivita queen bee, заедно с околоочния крем, но не е доволна. Преди това ползваше vichy liftactiv бялата опаковка, но също не и хареса. Най-доволна беше от виши идеалиа, но вече ги няма.

По това описание, аз не се наемам да предложа продукт.Най-добре е да я консултират в някоя аптека или да пробва тестери.Аз не се сещам за продукт за мазна зряла кожа със сухи участъци.
Може да си смени измивния/почистващия продукт за да види дали няма да спре сърбежа.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 20:29 от siska79

# 179
Някой да знае препарат против първоначални пигментни/старчески петна ?

Общи условия

Активация на акаунт