Какъв крем за лице използвате? – 25

• 71 617
  • 566
  •   2
Отговори
# 525
Марио Филипов 671876
почистване
-Мицеларна вода (например от марките La Roche-Posay или Bioderma)

-Тоници с ниацинамид: Ниацинамидът помага за намаляване на видимостта на порите и успокоява чувствителната кожа.
Тоници с алое вера или хамамелис: Идеални за успокояване на кожата и намаляване на възпаленията.

-Серуми с ретиноиди: Те ускоряват обновяването на клетките и намаляват размера на порите, но трябва да се използват внимателно, тъй като могат да раздразнят чувствителната кожа.
Серум с хиалуронова киселина: Подходящ за овлажняване и поддържане на кожата мека и гладка.
Хидратация;

Леки хидратиращи кремове: Продукти като Neutrogena Hydro Boost или La Roche-Posay Tolerance са идеални за чувствителна кожа, тъй като осигуряват дълбока хидратация без да натоварват.
Кремове с ниацинамид или глицерин: Те са успокояващи и ще помогнат за балансиране на влагата в кожата.

Може да опитате леки химически ексфолианти с AHA (например млечна киселина) или BHA (салицилова киселина), които ще помогнат за премахването на мъртвите клетки и почистването на порите. Те обаче трябва да се използват внимателно върху чувствителна кожа, за да не се предизвика раздразнение.
Pixi Glow Tonic с гликолова киселина – нежен продукт за редовно ексфолиране

La Roche-Posay

Bioderma

Avene

Neutrogena

CeraVe
(особено техните продукти с ниацинамид)

# 526
Моля за мнение ако някой е ползвал ли този серум и крем.

# 527
И трите имам в момента. От серията Женифик са много хубави и серума и крема. Ренержи е една идея по-мазен, ползвам го за нощен. Не знам дали е точно същия, те са няколко вида май.
Със суха кожа съм.
Сега видях, че на снимката кремът Женифик е околоочен. Имах мостра, но я измазах на лицето. Хубав е и той. Около очите не понасям нищо, всички ми дразнят.
Допълвам, кремът женифик не ми мирише много приятно. Не е чак ужасно, но не ми допада. По-добре да беше без аромат...

# 528
  • на последния етаж
И аз съм със суха кожа, но за мен тази серия не вършеше нищо, гола вода. Сега се чудя на серията Absolue, висока е цената и се колебая дали да рискувам.

# 529
И на мен ми е любопитен, но крем без проба вече не купувам. А от тези не съм виждала нито мостри, нито минита по сайтовете.

# 530
  • Велико Търново
Женефик съм ги ползавала преди 10 години-всичко от серията, но не бях уау.Вярно, че тогава съм била на 36 години.
От селективните марки единствено от Сюблимаж на Шанел мога да кажа, че съм доволна.Кожата ми е много суха и работя по 12 часа, което води до преумора, но продуктите от серията се справят да не изглеждам като излезнала от концлагер.

# 531
Моля за мнение ако някой е ползвал ли този серум и крем.
Серумът на Lancome е прекрасен, кремът за лице на Renergie - също. Не съм ползвала точно този околоочен, но имам много други продукти на марката и съм доволна.
В момента имам поредна опаковка от Ultimate серум /приключих опаковка от стария вид и минах на новия сутрин, попива моментално/, а вечер - продукти на Estee Lauder /Advanced Night Repair серум + Revitalizing Supreme+ крем/ и кожата ми е щастлива. Със зряла кожа съм Flowers Hibiscus

# 532
Здравейте, моля препоръчайте ми хидратиращ крем за раздразнена, склонна към акне и зачервявания кожа.

# 533
  • София
Здравейте!
Тази година почти цяло лято бях на море и въпреки използването на слънцезащита ми излезнаха петна по лицето. Може ли препоръка за някакво кремче?

# 534
  • The Evergreen State
Околоочния на Ланком има охлаждащ ефект, много е приятен при нанасяне. Бяха ми дали малка мострена кутийка от него при една поръчка и си я измазах докрай. Обикновено ползвам само крем за лице, но сега ме подсетихте - бих си взела и този околоочен крем. Също тази област не й трябва много за намазване и крема се изразходва изключително бавно.

# 535
Преди няколко години ми бяха подарили кремът Absolue, промени видимо лицето ми към по-добро, определено е най-добрият крем, който съм използвала. А ароматът му е повече от прекрасен за мен, отчаяно търся парфюм със същата миризма.

# 536
Може ли да помоля за линк, или снимка?
Благодаря! Flowers Rose

# 537
Може ли да помоля за линк, или снимка?
Благодаря! Flowers Rose

# 538
Леле..това трябва да ме направи абитуриентка за тия  пари Simple Smile
Отвъд психологическата ми граница е, което е донякъде глупаво...

# 539
  • Mediterraneo
За мен не е глупаво. И аз имам психологическа граница, която е доста, ама доста под посочената цена. Такива пари за крем не давам. Стъпила съм здраво на земята и знам, че никакъв крем няма да върне кожата ми към състоянието й отпреди 20 години. Достатъчно ми е да не предизвиква дразнене по никакъв начин и да хидратира добре- неща, които почти всички кремове и за по 10 евро правят.

Общи условия

Активация на акаунт