Кредит до 1000 лв. без трудов договор?

• 780
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам нужда от пари за лечението ми. Преди дни подадох заявка за 4000 лв. на Банка ДСК, но я отхвърлиха затова, че не работя. Дали ще мога да изтегля поне кредит от 1000 лв. или по-малко при такъв случай?

# 1
От банка - не. Можеш да пробваш финансови институции, но лихвите няма да ти харесат.

# 2
  • Melmak
Банка няма да ти даде.

Бързите кредити дават, но не са добра идея.

# 3
A имаш ли как да ги върнеш, след като не работиш и парите са за лечение (т.е. нетрудоспособност)?

# 4
Авторът вероятно работи, но на черно. А лечение не е непременно равнозначно на нетрудоспособност.

# 5
A имаш ли как да ги върнеш, след като не работиш и парите са за лечение (т.е. нетрудоспособност)?

Получавам социални помощи.

# 6
Ако са ниски, то вариантът с банка наистина отпада. На твое място бих избягвал и другите варианти, а бих пестил.

# 7

Получавам социални помощи.

След лечението ще си трудоспособен ли? Аз бих рискувала с бърз кредит, ако е така.

Ако не, може да пробваш да отидеш при кмета на общината, където живееш. Самите общини имат право да отпускат еднократна помощ на лица, отговарящи на условията. Гласува се обикновено дали да бъде отпусната.

Общи условия

Активация на акаунт