Здравейте, благодаря предварително на хората дето ще отделят внимание и могат да дадат мнение…на 30.06 се събудих с леко кафеникаво течение, не чаках много и съответно се обадих на моята гинеколожка, логично по телефона нищо не може да се каже точно и отидохме на преглед..за жалост апаратурата им не е от най-добрата и ембрион не се виждаше и абсолютно нищо категорично не ми се каза, единствено да започна да пия утрогестан…е да обаче 3 дена това не намалява и притеснението ми се покачва..(да уточня, че до този момент аз не знам коя седмица съм, тъй като докторката не могла да ми каже…било много рано)…звъня ѝ, обяснявам че няма промяна и ми се казва “Ще чакаме да видим” на въпроса ми какво точно трябва да чакам да видя ми се отговори “Дали е кухо яйце или не”…на втория преглед при тази докторка пулс вече имаше та как така кухо яйце се питам аз…запазих час при лекар в друг град…днес (04.07) ембрион има..въпроса ми идва тук обаче, доктора ми каза, че плодното сакче е по-малко от колкото трябва за размера на ембриона или с другите думи “Къщичката на бебето е малка”…не ми каза нищо особено освен варианти или се развива с времето и се оправя или спонтанен аборт…чета постовете ви и се чудя…Нещо водещо се нормално ли е? Често срещано ли е? Ако има жени със същата “съдба” ще се радвам да кажете как е при вас или как е минало. И все пак да дам отново като информация 7ма гестационна седмица съм, а плодния сак е 10.5mm CRL 10.1mm

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 20:40 от Анонимен