Запек при бебе на 2 месеца

• 1 044
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте моля ви помогнете ми!
Бебето ми е на почти два месеца от няколко дни не иска да ака вече три дни е на клизма сега съм го оставила сам да се изака храня го с Нан комфорт едно сега смених млякото с аптамил комфорт едно

# 1
Правете масаж на коремчето, с краченцата тип “каране на колело” и включете пробиотик. Има ли възможност млякото да не му стига

# 2
Бяхме по същия начин .Клизмата ,масажите помагат за момента ,а после пак същата история ..Сменихме млякото с Novalac IT и пробиотик (procombo) Нещата се оправиха веднага Simple Smile

# 3
Дадох му от тези какпки даже два пъти каза личната един път подейства и после край

# 4
Има сироп Лактулоза мип каката така я оправих,малката засега е ок със смяната на ам

# 5
Здравейте, имам следния въпрос имаме бебенце на 14 дни при изписването ни изписаха капки биогая пробиотик и абоколикен. 3 дни след изписването всичко беше наред бебето ми бих казала че е едно от най-спокойните , до преди няколко дни започна се едно присвиване на краченцата и стискане на ръчичките в юмруци , зачервяване на лицето напъване и пъшкате съпроводено с плач, като до преди това бебето ни си акаше бих казала повече от добре обилно си пълнеше памперса, след като се започна това с всеки ден акото се намаля и от вчера до днес има вече съвсем мъничко все едно е пръцнала и е зацапало само. Кърмя я ако не ми стига кърмата я дохранвам с АМ. Имаме записан час за педиатър но е след 4 дни а се притеснявам да не би да е запечена или това са колики. Моля дайте ми съвет дали има повод да се притеснявам , дали е нещо от капките или пробиотика. Благодаря

# 6
Здравейте, kissm .
Според мен може и да е от био гаятя ,защото говорих с педиатър ,който ми каза ,че пробиотиците запичат .
Единственият ,който не запичал е Омни биотик панда . Тъй като моят мъник беше със доста разстроени черва ме посъветва да давам БиоГая , което ще рече за да го запече малко .
Ноо при всяко бебче е индивидуално .
УСПЕХ💗

# 7
Авторка, разреши ли се проблема ви и как? Моята бебка ужасно се дере от рев, не ака самостоятелно, час имам чак за събота и то не за гастроентеролог(в отпуск била), а за уж мн добра докторка педиатър.

# 8
Авторка, разреши ли се проблема ви и как? Моята бебка ужасно се дере от рев, не ака самостоятелно, час имам чак за събота и то не за гастроентеролог(в отпуск била), а за уж мн добра докторка педиатър.
Колко е голяма ?

# 9
На 2 месеца почти, не е нормално това нещо за мен. Първо дете ми е и педи ме убеждава, че било от коликите, ама последните дни е ужас, от ден 9 я хванаха коликите, но сега тая седмица е ад. Тя не я е чула как реве. И като пръцка реве много...

# 10
На 2 месеца почти, не е нормално това нещо за мен. Първо дете ми е и педи ме убеждава, че било от коликите, ама последните дни е ужас, от ден 9 я хванаха коликите, но сега тая седмица е ад. Тя не я е чула как реве. И като пръцка реве много...
При нас беше същото и сменихме няколко пъти АМ. След захранването също бяхме със запек пробвахме с мелилакс,лактолоза, пюрета от сливи кайсии ,овесени ядки какво ли не … (памагаха ,но за в момента) Чак след първата годинка нещата се оправиха от само себе си..Така ,че ви желя успех и търпение

Общи условия

Активация на акаунт