Владимир Йорданов/ Тони Петров/ Учебни центрове България

• 824
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,

Търся добра школа за шофьорски курсове по линията София тех парк- метростанция Опълченска. Ще съм много благодарна за споделен опит и мнение за тези три школи, в моите очи всеки има плюсове и минуси, но най-важното ми е да е добър инструктора:
1. Владимир Йорданов ме устройва идеално като локация и часове, има много положителни мнения за него в интернет , други казват, че са изкуствено написани.
2. Учебни центрове България - имам промоционална цена за тях, устройват ме като локация, но не намирам никакви отзиви , въпреки че имат няколко офиса .
3. Тони Петров - за него има само хубави мнения , но са ми неудобни часовете и локацията. В краен случай, ще е той, по-добре известен дискомфорт отколкото кошмарни и неуспешни курсове.
Накратко, търся информация за първите две опции Simple Smile
Благодаря ❤

# 1
Хей, напиши в заглавието, че става дума за шофьорски курсове. Йорданов, Петров - кои са тези? Аз мислех, че питаш за курсове по английски. Simple Smile
Не ги познавам, но като прочетох написаното, съм за номер 3. Не си избирай според локацията, или часовете, а според педагога. Питай колко са му успешни курсистите на изпит? Поискай да караш само по изпитните маршрути, а не според каква работа иска да си свърши инструктора днес. Или поне поискай да ти каже маршрутите да ги поразгледаш откъм знаци, маркировка. Попитай какви коли имат в школата.

Тук сигурно ще ти напишат мнения за добри инструктори, намери ги тях.

Общи условия

Активация на акаунт