Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 375
  • 530
  •   1
Отговори
# 345
  • Bayern
ROSHLA2006, благодаря, но тук пък нищо не ми тръгва. Задължително ли трябва регистрация?
Трябва рег. за да гледаш през главния плеър, но аз гледам през допълнителните , за тях не трябва рег.
Прикачвам малко снимки
Скрит текст:
- избери допълнителен плеър 1

след това  сървър 2 ,видях,че има бг суб

натискаш двете червени букви СС , от там си избираш бг суб

# 346
Странно, при мен няма допълнителни плеъри, явно повредата е в моя "телевизор"...
Скрит текст:

# 347
  • Bayern
Странно, при мен няма допълнителни плеъри, явно повредата е в моя "телевизор"...
Скрит текст:
Регистрацията е безплатна, пробвай ,филмите вървят иначе безпроблемно и си струва

# 348
  • Бургас
Защо не им пишете за проблема?
От филм4е винаги са ми съдействали и са оправяли проблема.

# 349
karzz, изобщо не се сетих за тази опция, благодаря!

# 350
  • София
Дали има някакви бг субтитри на Спешно отделение?
Гледах няколко ТВ типа от Fox life... но само за началото на се 1 намерих и с лошо качество...
Интересуват ме макс до 8ми сезон
В един от торентите има връзка към subs.sab, но не се отваря
http://DMCA-removal-from-Google/forum/index.php?showtopic=13655

# 351
  • Fairbanks, Alaska
В Мах вече го няма "Спешно отделение". Точно се бях зарадвал, че ще изгледам пропуснатите серии и греда. А бяха всичките 15 сезона, с дублаж.

# 352
  • Бургас
Неееееее. Наистина ли. Кога успяха да го махнат.

# 353
  • София
В Мах вече го няма "Спешно отделение". Точно се бях зарадвал, че ще изгледам пропуснатите серии и греда. А бяха всичките 15 сезона, с дублаж.
с дублаж??
Преди няколко месеца гледах две серии (заради Луси Луи)...със субтитри. Реших че ще го намеря ако ми се догледа с дублаж...но то и със субтитри го няма ..явно 😢
Някой питал ли ги е дали ще се върне?
Преди време...имаше секция Последен шанс, за сериали, които ще ги свалят скоро. Сега не знам има ли я. Спрях абонамента

# 354
  • Бургас
Нама я. Преди изписваха всеки филм до коя дата ще е наличен, сега не.

# 355
  • Fairbanks, Alaska
Неееееее. Наистина ли. Кога успяха да го махнат.
Вчера проверявах. Последно преди доста месеци го видях.
Starrydream, не съм ги гледал сезон по сезон. Просто от произволни сезони пускам по някоя серия и са се случили с дублаж.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 18:02 от Natael-1485

# 356
Здравейте!
От доста време съм се сетила и искам да гледам пак един руски минисериал (2 серии), но не мога да се сетя за името. Стар, от времето на петъчната руска програма.
Романтичен беше. Той беше влюбен в една отракана мацка, а от друга страна в него беше влюбена една обикновена девойка. Девойката караше камион и в някакъв момент се случи произшествие. Милиционерът, който пристигна, се влюби в девойката. Той, не помня какво се случи, се оказа парализиран в количка. Събраха се с девойката и той се занимаваше с изработка на фигурки от дърво. Даже май преподаваше нещо като дървообработване на деца.
Дано някой от по-възрастното поколение се сети и ми напомни името на филма.

# 357
  • Bayern
Здравейте!
От доста време съм се сетила и искам да гледам пак един руски минисериал (2 серии), но не мога да се сетя за името. Стар, от времето на петъчната руска програма.
Романтичен беше. Той беше влюбен в една отракана мацка, а от друга страна в него беше влюбена една обикновена девойка. Девойката караше камион и в някакъв момент се случи произшествие. Милиционерът, който пристигна, се влюби в девойката. Той, не помня какво се случи, се оказа парализиран в количка. Събраха се с девойката и той се занимаваше с изработка на фигурки от дърво. Даже май преподаваше нещо като дървообработване на деца.

Това е филма  «Не могу́ сказа́ть „проща́й“»
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5_%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1 … D0%B0%D0%B9%C2%BB

https://www.youtube.com/watch?v=bYSRrYuhwy4

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 21:14 от ROSHLA2006

# 358
Здравейте!

Това е филма  «Не могу́ сказа́ть „проща́й“»
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5_%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1 … D0%B0%D0%B9%C2%BB

https://www.youtube.com/watch?v=bYSRrYuhwy4

Ами да! Сърдечно благодаря!

# 359
Здравейте,
Търся стар български филм - ставаше дума за млада двойка, които бяха решили да си намерят богати половинки, за да изкарат пари. Филмът беше доста забавна комедия, по спомен имаше и сцени от Борисовата градина... Някой сеща ли се?

Общи условия

Активация на акаунт