Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 301
  • 530
  •   1
Отговори
# 405
Добре, не е толкова просто, но не и толкова сложно...
Търся сериал, който да
- е смислен, да има история, сюжет и смислени образи;
-да е истински забавен, не само първична американска комедия;
.да е класика, но да има от всичко по малко- любов, криминален,драматичен;

Подобен на - Отчаяни съпруги, Приятели, Сексът и градът, Клонинг, Физика или химия, Лудо влюбени, Трима братя, три сестри, Осъдена ....

# 406
Емили в Париж, Тед Лассо, Психотерапия, Букмейкър. Всичките са сериали.

# 407
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте, от 2 часа търсим филм, който мъжът ми много е харесал, но не му помни името.
Главният актьор е млад рус мъж.
Сюжета е някаква борба може би между Sамсунг и Apple

# 408
Имам един смътен спомен за сериал, май френски беше.
Главната героиня беше някаква примадона - филмова звезда май. Самотна, без деца и вече на възраст, но все още атрактивна на външен вид.
Изживяваше някаква драма. По някое време нае бодигард - млад русоляв мъж, като че ли американец.
Накрая излезе, че бодигърдът й е син.
Звучи ли ви познато?

# 409
Не е сериал, а филм

# 410
  • София
Здравейте, от 2 часа търсим филм, който мъжът ми много е харесал, но не му помни името.

Мхм, този?
Paranoia (2013)
https://www.imdb.com/title/tt1413495/

# 411

Мхм, този?
Paranoia (2013)
https://www.imdb.com/title/tt1413495/
Това е!!!
Благодаря

# 412
Здравейте, момичета! Търся турски сериал ;Вишнево дърво; бг суб Някой може ли да ми помогне?

# 413
  • София
Май само тук го има
->ЦЪК<-

# 414
  • там където има винаги вятър
Здравейте.
Миналата седмица късно вечер случайно "хванах" началото на един сериал по TV,  обаче не се сещам как се казваше и по кой канал го гледах Rage Със сигурност не е американски.
Филма започна с удушаването на едно момче във фар.
Следващите кадри:
В ресторанта жена, която е била под прикритие и то доста време, отказа пръстена на мафиота, с когото явно е живяла - той пък я заплаши че ще я намери...
 В друга държава??? Мъж с куче е загубил жена си и работи от къщи по откриването на разни случай.
В крайна сметка - двамата ги събраха да работят пак под прикритие, да се представят за семейство и да разрешат случая с удушения младеж, от чиято смърт беше минала година, като за целта заминаха на мястото.
Сериала завърши с нападението над мъжа, а жената я затвориха във фара.
Едва ли ще мога да "си го върна" , че минаха доста дни, но...
Благодаря.

# 415
  • София
Пфф, сложна работа...
Нямаш ли опцията 7 дена назад? Онлайн?

Провери тези три опции:

The Missing (2014)
https://www.imdb.com/title/tt3877200/

The Team (2015)
https://www.imdb.com/title/tt3681610/

Baptiste (2019)
https://www.imdb.com/title/tt8259142/

# 416
Здравейте, искам да помоля някой киноман да ми даде предложение за филми от времето около Ковид пандемията, тоест с премиера края на 2019 до 2021 г. или дори до 2022-2023 г., за тези, които са били заснети 2019-2020, но са забавени с 2-3 години. Simple Smile

Предпочитам филми, които са забавни, интересни, хубави или дори просто приятни за гледане. Любимите ми жанрове са комедии, семейни комедии, филми с животни, романтичните комедии, но може и драми. Исторически харесвам също, но само ако са за Ренесанса или 40-те до 90-те години на 20 в. Фантастика харесвам само ако е за пътуване във времето или показват алтернативни реалности.

От сериалите, заснети по онова време ми хареса много корейския Mr. Queen. В началото сюжетът ми се видя банален, но финалът беше най-хубавият финал на фантастично-романтичен сериал, който съм гледала от много време насам. При сериалите мисля, че пандемията не повлия чак толкова.

Вие кои сериали или филми от края на 2019 до 2021 година бихте препоръчали? Има ли филми, които успяха да станат култови или дори известни, въпреки пандемията и затворените кина? А има ли пренебрегнати филми и сериали от тогава, които смятате, че си заслужават?

Фенка ли си на корейски сериали по принцип?
Аз съм във един форум,мога да ти го препоръчам там има толкова много преведени сериали и филми: китайски, корейски, тайвански, и там още много.... Манга има аниме.....с бг превод всякакви жанрове

# 417
  • там където има винаги вятър
Пфф, сложна работа...
Нямаш ли опцията 7 дена назад? Онлайн?.......
..........................
Благодаря ти за отделеното време.
Опция имам, ама като не се сещах за канала...
Филма случайно пак го открих - датски, "Бели пясъци" по Pickbox, в 19 часа. За две седмици - само 3 епизода бяха давали.
Исках да си коригирам поста, но не можах Thinking

# 418
Леля Мони като цяло познавам малко азиатски сериали. Много ми хареса "Г-н Кралица". Аз обичам такива сериали с пътуване във времето, където се променя историята и в миналото.

Кой е форумът?

# 419
Здравейте,
има ли фенове на сериала? Къде мога да гледам "Емили в Париж" - сезон 4 онлайн с бг субтитри?

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 10:20 от Moderator (Bubanka)

Общи условия

Активация на акаунт