Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 307
  • 530
  •   1
Отговори
# 525
Аз искам сериали с бг аудио. Затова си теглех от арената, там качваха епизоди, давани по тв. Много ми липсва😢😢😢 Онлайн не обичам много да гледам, забива, реклами , други си е да изтеглиш и да си гледаш😌

# 526
  • Бургас
Как с плеър? Откъде?
Аз съм с пот плеър.

Например тук можете да видите някои настройки
https://youtu.be/yC4H3zAuoMc?si=6Vk92Zbd-CHRZ-fW

# 527
  • IC 1101,Abell 2029
Кажи, моля те някой от тези сайтове, ако желаеш? И как става това синхронизиране и от къде сваляш бг субките?
...Трите най-популярни за мен сайта са YTS;1337x.to и ext.to но имам и неща от други сайтове.Просто както се случи.Субтитри се теглят от subs.sab и subsunacs,а в краен случай от SubsLand или YavkA.Субтитрите ги синхронизирам с някоя от двете програми:Subtitle Workshop и Subtitle Speech Synchronizer.Малко си е играчка с първата,затова от известно време използвам по-мързеливият начин с втората.Относно това че качеството било същото като при нашите сайтове.Да,научиха се и нашите да качват по-често филми с качество 1080p.,но...размерите на файловете ни са големи.Не е все едно да свалиш 5 филма по 1,5-2 гигабайта вместо един по 6,7 или 8 гигабайта.А Блурей-риповете ни са направо "манджа с грозде" и нямат нищо общо със такива рипове като от rytracker.org например.А между другото нашите Masters-TВ;AveTorrents и axelbg си работят,това в случай че не ви се занимава със синхронизиране на субтитри.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 14:53 от alex_bg

# 528
  • София
Качеството в чуждите сайтове не е по различно. Все пак от къде мислите, че ги намират и ги качват на нашите торенти и сайтове.
Иначе за синхронизирането на субтитри - всеки плейър има такава функция.

Относно субтитрите на Стремио. Ако някой филм или сериал няма бг субтитри там, е нужно само се качат в сайта Opensubtitles и след около 24ч излизат в Стремио. Отнема толкова време, защото Стремио "обхожда" този сайт веднъж-два пъти дневно за да обнови базата си.

Аз ползвам и друг източник на файлове - DC++. Но там търся редки неща, които не мога да открия никъде. Руснаците имат огромни терабайти с неща там.

Ако искате споделете кой филм искате да гледате и ще го потърсим къде го има и дали има субтитри.
Не успях да намеря Richmond Hill (в края на 80те, с мамчето Фют?) не знам дали така се казваше сериалчето
Дали има и българи с дублирани неща (качвани/сваляни) от vbox7?

# 529
Благодаря ти alex. bg за обстойното мнение. Малко свят ми се зави 🙂, но ще опитам да се справя.

# 530
  • Бургас
Richmond Hill го има тук, но няма субтитри.

https://www.dailymotion.com/video/x8gi1rm

Общи условия

Активация на акаунт