ТУ - София. Минимални балове 2024

• 21 806
  • 175
  •   1
Отговори
# 30
Балът ми е 26.25, приет съм по второ желание в Електронни информационни системи, искам да опитам и второто класиране за първото ми желание- Информатика и софтуерни науки, но как става? Мога ли да да заявя желанието си за участие онлайн?
На място в съответния факултет, където си приет на първо класиране, се подава заявление за участие във второ,  с депозиране на диплома - оригинал.

# 31
Киберсигурност 26.10 - първо  желание, момче!

# 32
„Транспортна техника и технологии”- първо желание 23,6т.

# 33
Информационни технологии в индустрията- 2-ро желание - 26,38 бал. Някой ако има мнение за специалността ще съм му благодарна! 😊

# 34
Момче; приет за информатика и софтуерни науки на 1-во желание; бал: 26.9

# 35
Интересува ме с какъв бал са се класирали за специалноста-ИИ на английски. Ще участваме на второ класиране,да видим дали имаме шанс.

# 36
Идея какъв е минималния бал на 1 класиране за бизнес и мениджмънт инф системи?

# 37
Интересува ме с какъв бал са се класирали за специалноста-ИИ на английски. Ще участваме на второ класиране,да видим дали имаме шанс.

С какъв бал сте

# 38
Първо класиране излезе сутринта, второ още го няма :/

# 39
Първо класиране излезе сутринта, второ още го няма :/ След 18.00 ч.ще излезе

# 40
Да, днес до 16.30 ч. е записването след първо и даже в ТУ казаха второ в неделя да чакаме. Но дано да е след 18.00 днес.

# 41

С какъв бал сте
      22.10.,но вече няма значение.Вчера разбрахме ,че сме приети сме в Австрия със същата специалност.Успех на всички на второ класиране!

# 42
Първо класиране излезе сутринта, второ още го няма :/

[/list]. Ще излезе след 18.00 ч. , тъй като записването след първо класиране е днес до 16.30

# 43
      Някой знае ли кога се връща студентската книжка, защото когато се записах си я задържаха?

# 44
      Излезе ли второто класиране?

Общи условия

Активация на акаунт