ТУ - София. Минимални балове 2024

• 21 821
  • 175
  •   1
Отговори
# 15
24,50, ТУ София - ИСИИ, трето желание,
ТУ филиал Пловдив - ИСИИ, второ желание. (Вселената иска нещо да му каже 😄)

# 16
Аз искам да попитам, понеже малко се изложих на изпитите и съм с бал 21.20. Не съм привт по първо класиране в интелигентни системи и изкуствен интелект и имам ли шанс да влезна при второ?

# 17
Аз искам да попитам, понеже малко се изложих на изпитите и съм с бал 21.20. Не съм привт по първо класиране в интелигентни системи и изкуствен интелект и имам ли шанс да влезна при второ?

На български или на английски

# 18
На български целя да влезна

# 19
Приета на първо желание Интелигентни системи и изкуствен интелект на български език с бал 27,60.

# 20
"Авиационна техника и технологии", 1 -во желание -  29.22, момче

# 21
  • София
Момче, прието 1-во желание  Информатика и софтуерни науки с бал 28.80

# 22
Балът ми е 26.25, приет съм по второ желание в Електронни информационни системи, искам да опитам и второто класиране за първото ми желание- Информатика и софтуерни науки, но как става? Мога ли да да заявя желанието си за участие онлайн?

# 23
Балът ми е 26.25, приет съм по второ желание в Електронни информационни системи, искам да опитам и второто класиране за първото ми желание- Информатика и софтуерни науки, но как става? Мога ли да да заявя желанието си за участие онлайн?

Май става само на място

# 24
Първо класиране приет по второ желание Информатика и софтуерни науки с бал 26.67

# 25
Приет ТУ-София на трето желание -Мехатроника с бал 19.25.До утре ще мисли дали да се записва или да подава за второ класиране- второ желание Телекомуникации. Ако има тук някой приет Телекомуникации моля да сподели бал,за да се  ориентираме 🙂

# 26
  • София
Приет ТУ-София на трето желание -Мехатроника с бал 19.25.До утре ще мисли дали да се записва или да подава за второ класиране- второ желание Телекомуникации. Ако има тук някой приет Телекомуникации моля да сподели бал,за да се  ориентираме 🙂
Телекомуникации- 3-то желание, 24.6. Ще изчака второ класиране, защото иска Киберсигурност, но бала надали ще му стигне.

# 27
Честито на всички приети и представили се отлично! Ние не сме от отличниците, но сме доволни от класирането. Момче с бал 19,09. Приет Мехатроника. Ще подаваме за второ класиране, надява се за автомобилна електроника.

# 28
  • Хасково
Компютърно и софтуерно инженерство, бал 28.50, на първо желание, момиче.

# 29
Някой има ли наблюдения с колко падат баловете за второ класиране и дали въобще падат?

Общи условия

Активация на акаунт