ТУ - София. Минимални балове 2024

• 22 022
  • 175
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Притеснява ме блокът, в който ще бъде настанен синът ми. На снимки от гугъл изглежда като изоставен цех. Абсолютно негоден за живеене.

# 76
Моите близнаци са в 16-ти блок, който в Гугъл изглежда зле, но те казаха, че са проверили и бил реновиран. Освен това има депозит освен наема, който май се взема само за ремонтирани стаи.

# 77
  • Варна
Блок 13 сме ние. Това, което виждам на снимки е....ужас. По-зле от моето общежитие едно време.

# 78
Блок 13 сме ние. Това, което виждам на снимки е....ужас. По-зле от моето общежитие едно време.
Искат ли ви депозит при настаняване?
Ако искат, вероятно е реновиран блокът.

# 79
  • Варна
Май не искат - нищо не пишело. Лоша работа.

# 80
  • Хасково
Как мога да разбера в кой блок ще ни настаняват? Преди попълване на договора или след това става ясно? В дилема сме дали да е на общежитие или на квартира и избора ни ще зависи от блока, който ни настанят.

# 81
Как мога да разбера в кой блок ще ни настаняват? Преди попълване на договора или след това става ясно? В дилема сме дали да е на общежитие или на квартира и избора ни ще зависи от блока, който ни настанят.

Здравейте,след попълване на договора ще разберете в кой блок и коя стая сте.
Синът ми е разпределен с негов приятел в блок 59В.🙂 Някой знае ли в какво състояние е блокът ?

# 82
  • Хасково
А след попълване на договора, ще можем ли да се откажем от ползването на общежитие, ако нещо не ни хареса?

# 83
След като се избере дата за настаняване излиза договорът, в който пише блок, стая и наемна цена. Ако не ви харесва блокът, просто не подписвате договора. Ние сме в 59 блок, само знам, че е далече и се водят семейни.

# 84
  • Хасково
В 54-ти блок сме. Знаете ли какви са услонията там ?

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:51 от di-di

# 85
След като се избере дата за настаняване излиза договорът, в който пише блок, стая и наемна цена. Ако не ви харесва блокът, просто не подписвате договора. Ние сме в 59 блок, само знам, че е далече и се водят семейни.
Като гледам, доста от децата ни са в 59-ти. И аз съм искрено стресната от вида на блока. А освен всичко е и далеч от университета.
А някой има ли информация как стои въпросът с ремонта на стаята? В сайта чета, че настаняването е на датата, която си избрал. Тогава подписваш договор и ти дават ключа, така ли? И евентуално след това можеш да се захванеш с ремонта, защото такъв на 100% ще е необходим(по снимките блокът видимо не е ремонтиран от построяването му), правилно ли се ориентирам?
И още нещо се замислям - до края на следването си ли оставаш в една и съща стая, ако те класират или всяка година си в различна?
Извинявайте, ако въпросите ми са глупави, но никога не съм живяла в общежитие и нямам представа какъв е реда.

# 86
Моят син е класиран за  блок 33А, но като гледам снимките му се надявам да не остане много там.

# 87

Синът ми е разпределен с негов приятел в блок 59В.🙂 Някой знае ли в какво състояние е блокът ?
Моят син също е приет в блок 59В. Намерих група във фейсбук на блока. От публикациите в нея, стигнах до извод, че положението е трагично. Навремето и аз съм била на общежитие в Студентски град (в два други блока, на друг университет), още тогава не можеше да се говори за лукс, но условията бяха прилични. Докато тук са меко казано ужасяващи. Има запитвания от последните дни в групата за условията там. Отговорите са малко стряскащи. Смятам, че с освежителен ремонт, ще може да се постигне задоволителен резултат за привеждане на стаята в годна за обитаване.

# 88

Моят син също е приет в блок 59В. Намерих група във фейсбук на блока. От публикациите в нея, стигнах до извод, че положението е трагично. Навремето и аз съм била на общежитие в Студентски град (в два други блока, на друг университет), още тогава не можеше да се говори за лукс, но условията бяха прилични. Докато тук са меко казано ужасяващи. Има запитвания от последните дни в групата за условията там. Отговорите са малко стряскащи. Смятам, че с освежителен ремонт, ще може да се постигне задоволителен резултат за привеждане на стаята в годна за обитаване.

И аз я намерих тази група и чета мнения там 😃 . Надявам се ,че няма да е толкова лошо положението .Ние на 10.09 заминаваме с момчетата и ще видим за какво става въпрос.После ще пиша тук.

# 89
  • В полите на Пирин планина

Стаите в блока не са зле. Само баните са си почти като едно време. Коридори и общи части са зле.

Синът ми е от миналата година там (от друг университет е).

Общи условия

Активация на акаунт