Та, завършила съм Хотелиерство в Нидерландия бакалавър, но изобщо не искам да го работя. Имам интерес към Реклама и ПР и искам да изкарам магистратура и да си се развивам в България в тази сфера. Обаче, тук идва и проблемът, който до колко е проблем не знам... 90% от магистратурите Реклама и ПР в България са дистанционни или задочни.
Първо, не знам каква точно е разликата, просто знам че на такъв тип обучение главно си учиш сам, и оттам идва въпросът ми реално колко може да се научи? Моля ви ако имате някакви познания или опит да ми споделите. Другото, което е съм чувала, че после при търсене на работа, работодателите гледат малко по-така на дипломи, които са взети с такава форма на обучение.
Другият фактор е, че пък да си магистър на редовно обучение е сложно, защото нали се очаква сам да се издържаш и навярно да работиш, докато се обучаваш редовно е почти невъзможно...
Та,да.. много бих се радвала ако може да ми кажете, реално ще науча ли нещо ако се запиша дистанционно/задочно и ще повлияе ли негативно на намирането на работа след това?
Иначе най-голям интерес имам към Икономическия университет във Варна (ако и за там имате мнение или сте чували нещо, споделете моля)
Благодаря ви