Отговори
# 630
# 631
Здравейте, момичета!

"Най-добрият грим за лицето на една жена е щастието!"
Кейт Бланшет

Днес бъдете богати на щастие, радост, усмивки и прекрасно настроение!
Спорна сряда!

Диди, благодаря за видеото, което си ни качила. Не успях да изгледам интервюто докрай, но спретнах няколко гифки.
Ще следя за превод и намеря ли нещо веднага ще го споделя.

# 632
Добро утрооо Nature Sun With Face
Все още може да се използва времето за разходки и релакс.
Хубав и успешен ден желая.

Благодаря за гифчетата Heart Eyes Толгето е фешън пу ,пу с тази бяла ризка.  Винаги е искрен и забавен така че ми е любопитно какво са си говорили.

# 633
Момичета 💘
Ще го погледна Толгахан като имам време спретнала съм едни Чънарчета ама по късно ще ги пусна че сега съм из тръстика

# 634
Цитат
🎉 Празник за една звезда: Мелиса Дьонгел става на 25 днес!

🎬 Филми и телевизионни сериали с участието на актрисата - https://trkrutv.cc/actors/melisa_dengel/

📌 Актрисата е известна с ролите си във филми и сериали като „Идеалният наемател“, „Между света и мен“, „Елиф“, "Барбарос Хайредин", "Мръсна кошница" и т.н.

Да е жива и здрава нашата Миа де Луна!
Да продължава да радва феновете си с нови роли и звездни участия.

Диди, не се притеснявай, когато можеш ще пуснеш Чънарко, а интервюто ако не го намеря преведено, тогава ще те моля за помощ.

# 635
# 636
Боже, колко е красива нашата прекрасница.

Тъкмо време за кафе и още нещо с новите снимки на Амине.

# 637
# 638
Боже, колко е красива нашата прекрасница.

Скрит текст:

Тъкмо време за кафе и още нещо с новите снимки на Амине.[/color][/size]

Страхотна е нашата красавица Амине!
Цвети, благодаря ти за снимките, кафето и вкусните десерти!
Винаги успяваш да ни изненадаш с нови снимки на хубавицата ни! Това се казва естествена красота и чар, без изкуствени пози и превзетост.
Обожавам Амине и тайно се надявам отново да се върне на екран.
Довечера ще си поиграя да монтирам и Толга до нея. Двамата са взривяващи един до друг.

# 639
Цвети 🌼 винаги ни носиш нови снимки и вкуснотии за почерпка. Амине напоследък изненадва с активност дано е така и занапред.

# 640
Добро утро!
От сторито на Толга Simple Smile

# 641
Здравейте, момичета!

"Светът е пълен с ежедневни чудеса. И в него има достатъчно любов и надежда за всички."

Пожелавам Ви най-приятните емоции и чудесен ден!
Нека денят ви се събере в три думички - вълнуващ, усмихнат и неповторим!
Щастливо да ви е!

Толгахан Сайъшман: "Cihangir е пълен с опасни подлизурковци" „И аз не успях“

18.09.2024 г. - 12:50 ч
Толгахан Сайъшман, който се появи пред камерата в проекти като'Lale Devri', 'Asla Vazgeçmem', 'Şampiyon' и 'Barbaros Hayreddin: Sultanin Fermanı', е щастливо женен за Алмеда Абази, майката на дваете му деца. Актьорът, който сега е на преден план като продуцент, разказа за преживяванията си по време на сериала "Elveda Rumeli", в който участва в 83 епизода между 2007 и 2009 г. и му донесе слава.
Алмеда Абази, която беше избрана за Мис Глоуб Вселена през 2008 г. и Толгахан Сайъшман, се ожениха в Лос Анджелис на 13 февруари 2017 г. Двойката, която имаше щастието да станат родители за първи път с раждането на сина си Ефехан през 2019 г., посрещна дъщеря си Алина през юни 2021 г.

Сайъшман, който е продуцент и отсъства известно време от екраните, беше гост в предаването „Bam Başka Chatler“. На 42-годишния актьор бяха припомнени думите му в предишно интервю: "Да бъдеш поласкан е много опасно. Особено когато рейтингът ти е висок, около теб има много ласкатели."

„ДА СИ ИЗВЕСТЕН ​​Е МНОГО ОПАСНА ОТРОВА“
Изяснявайки своите много говорени думи, Сайъшман каза: „Сбогом, Румелия, беше произведение, което внезапно получи много оценки и ни отведе всички нанякъде“. Хората започнаха да идват при нас отляво и отдясно. Популярността и славата е много опасно нещо. Не е като да си изключително богат или да постигнеш успех. Не ме разбирайте погрешно, не казвам „да си известен означава да си успешен“. Да станеш известен изведнъж е много опасна отрова. Но това е нещо, което почти всеки човек иска, независимо от статуса си. "Да управляваш там е съвсем различно умение", каза той.

„ИМА МНОГО ЛАСКАТЕЛИ ИДВАЩИ ОКОЛО ВАС“
През този период сте заобиколени от много подлизурковци, които тайно искат да бъдат по-известни от вас, но се държат така, сякаш не им пука за това. Това се случва често сред богатите хора. За да се възползват от нещо, те целуват ръце и казват „леле мило“. Същото е и за знаменитостите, да се възползват от славата си и да я използват като трамплин.

„НА ВСЯКА МАСА ИМАШЕ ЗНАМЕНИТОСТ“
Актьорът, който направи забележително признание за квартал Джихангир, който е честа дестинация за знаменитости през последните години, каза: „Ако се върнем към онези години (2007, 2008, 2009), Джихангир беше много важен регион. Имаше знаменитост на всяка маса. Нека да направя снимки, да се срещна с режисьор, да се присъединя към масата.“ „Имаше и лоши момчета“, каза той.

„МОЕТО ПРОЗРЕНИЕ НАСТАНА СЛЕД КАТО СЕ ОЖЕНИХ ЗА АЛМЕДА“
Начинът, по който ти говореха и те насочваха, беше много опасен. Ако не сте внимавали, винаги сте правили грешка. Винаги виждам това, когато превъртам филма назад. По това време и аз не успях. Нямаше такова просветление. Това просветление дойде при мен ясно, след като се ожених за Алмеда.  

В следващия си пост ще кача превода от Диди, която ме изненада много приятно.
Диди, благодаря за отделеното време!

# 642
Здравейте, момичета! Приятен есенен ден!

# 643
Цвети, отново ни изненадваш с нова фотка на нашата красавица Амине. Благодаря ти!
Аз така съм се "залепила" за видеото с интервюто на Толга, че нищо друго не виждам. Слушам меденото гласче на маминия сладур и... режа гифки, правя стоп кадри, изобщо затрупах се със снимки и гифки. Ще има да украсявам с тях тази и новата тема.
Но преди да продължа пускам и фотките от Езги.

Това стори от Толга отново ме озадачи. Време  ли е и сезон 2 на "Arjen" да се появи?!

# 644
Толга каза ,че има значи ще има.

Общи условия

Активация на акаунт