Отговори
# 90

В "Сезони на любовта"/"Lale Devri" аз много си харесах Чънар и Ляле.
Съжалявам, че актрисата е напуснала сериала и се е наложило да вкарат образа на Топрак.

Скрит текст:

# 91
И аз харесвам Емина но като актриса ...

# 92

Това видео винаги ме усмихва. Чънар, седнал между двете сестри и се чуди на коя по-напред да обърне внимание.

# 93
Хах това определено - да и г-н Неджип и погледа му е топ като ги видя изтипосани Ташкъранови и гледа шашък ;д

Пускам това и спирам с Лале ,че е рана имам в сърцетоооо...

https://x.com/i/status/1762250541998952730

# 94
Хах това определено - да и г-н Неджип и погледа му е топ като ги видя изтипосани Ташкъранови и гледа шашък ;д

Пускам това и спирам с Лале ,че е рана имам в сърцетоооо...

https://x.com/i/status/1762250541998952730
Диди, заинтригува ме коментара на този фен. За кое предателство говори?! Дали не става дума за начина, по който Селен разделя Толга и Серенай?
Цитат
Любимата ми сцена от тях и последната преди Накба 🥹
Тъй като сценаристът планираше сценарий, който да ги събере отново, но Серенай откри предателството и поиска да бъде отделена от поредицата 😔
#laleDevri #YesimTaskiran

# 95
Да беше много грозно като се намеси баба Гюл и после се пускаха снимки от почивката им заедно която мисля ,че беше в Италия ако не се лъжа...
Може ли да спестя снимката?

# 96
Да беше много грозно като се намеси баба Гюл и после се пускаха снимки от почивката им заедно която мисля ,че беше в Италия ако не се лъжа...
Може ли да спестя снимката?
Добре, че ни спести снимката. Да не си разваляме настроението. Аз тази вечер съм доволна - Испания победи, а те бяха моя фаворит.
И Толга сигурно е гледал мача, забрави да ни пусне някой пейзаж за лека нощ.
Аз пък ще сложа фотосесията на Чънар, за да завърша деня със "Сезони на любовта".

# 97
Добро утро през новата юлска седмица. Nature SunnyNature Sweat DropsNature Sweat DropsFlowers Palm TreeFlowers Palm TreeFlowers SunflowerCoffeeCoffeeCoffeeCakeIcecreamIcecreamTropical Drink

Снощи испанците спечелиха европейската купа и съм доволна.  Бяха по добрият отбор и атакуваха и спечелиха. 
Да им е честита купата.  TrophySoccer

# 98
Здравейте, момичета!

"Казват, че днес е денят от лятото, в който времето се обръща и слънцето тръгва към есента... Денят, в който прелетните птици се събират на ята и се готвят да отлетят на юг... Денят на промяната, но и на надеждата, че винаги ни очаква нещо още по-хубаво."

Прегърнете свежестта на новата седмица! Усмихната и успешна да е!

# 99
Здравейте, дами!

Не знам къде живее щастието, но знам, че има изглед към морето.

Щастлива нова седмица на всички!

Едно място, където искаме да изпием кафето си с Мелиса Blush

Емии,

И Халил се разхлажда от жегите, ноо в басейн,..и по риза- срамежливко.

# 100

Ели, благодаря ти за позитивния пост. Много ми хареса определението за щастие: "Не знам къде живее щастието, но знам, че има изглед към морето." Съгласна съм, че щастието през лятото винаги се върти около морето.
Няма такова удоволствие - морски бриз, крясък на чайки, плаж и безкрайната морска шир.
Пак се размечтах, извинете ме...
Мелиса е голяма сладурана, а срамежливкото Халил можеше поне ризката да свали. Как все си харесвам срамежливи и "закостенели" любимци. Joy Joy
От мен една статия за маминия красавчик:

ТОЙ НАПРАВИ СВЕТОВНО ТУРНЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ...

Актьорът и продуцент Толгахан Сайъшман беше на почивка в Бодрум със свръхлуксозната яхта, която нае със семейството си. След това отидоха в Анталия и продължиха почивката си там.
Толгахан Сайъшман, който остави семейството си в Бодрум, пътуваше из страната в продължение на 2 седмици поради работата си. Актьорът отиде от Турция в Англия, после отиде в Ирак и след това отиде в Италия. И така, както виждате, Толгахан Сайъшман измина 13 400 км за две седмици...
Сайъшман, инвестирал на много места в страната и извън нея, ще започне снимките на продуцирания от него и в главната роля "Аржен" 2, след като се прибере в Турция...

# 101
Добро утро ! Ох , не може да се спи от тези горещини и задух..
И само с течности се наливаме и по леки храни. 

Еми , като разказа за езорото до Перник ме заинтригува ,но ми е далечко. Наблизо имаме Крушунските водопади голяма красота и туристи. 
Ще потърся от личният архив снимки искате ли и от морето съм обещала.

# 102
Здравейте, момичета!

Не чакайте нещо специално, за да сте щастливи! Животът е нещо специално.
 Най -специалното...

Красиво, спокойно и прохладно да ви е през днешния ден!

Ново от Суде:

Хайде, Феми, давай снимки от морето и Крушунските водопади, че да се разхладим малко.

# 103

яка морска снимка на Алп Навруз - ах тези небрежни къдрици мокри и мускулиииии  Sleeping

Снимчици от Турция от архива Nature Sweat Drops
Скрит текст:

# 104

От днес до пети август е ден за ашуре
Черпя 🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт