Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 459
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Извинявайте, можете ли да ми подскажете, но не знам дали може да се кандидатства в две области едновременно и ако може, то дали с едно заявление или не? И класирането как става - в двете области поотделно или не? Благодаря за отговора!
Да, може да се кандидатства в повече от една област.
Да, за всяка област се попълва отделно заявление.
Да, детето може да бъде прието едновременно в две области.
Да, може да се запише на първо класиране в едната област и да изчака второ класиране в другата област.
Детето може да бъде записано само в една област и в съответното РУО от училищата носят документите на записаните деца, в това число оригиналното свидетелство за седми клас, иначе няма да бъде потвърдено записването на детето.
Благодаря!

# 46
Дали ще може да споделите и тук? Аз също се интересувам и се чудим как да подредим паралелките от 1 аег и 2аег.

Ние ще редим паралелките абсолютно алогично, но пък според желанията на кандидат- гимназистката. Има само едно колебание - в 1 АЕГ кое да предпочете измежду АЕ/ИЕ и АЕ/НЕ. Ако някой има отзиви за преподаватели, ще го помоля да сподели.

Здравейте, ако искате, ми пишете на ЛС. За учител, който ще поеме една от двете немски паралелки, мога да Ви дам много добри отзиви.

# 47
Дано вземем най-правилните решения и късмет на всички 🍀🤞 да видим кой къде ще изплува в сортирането

Нещо напоследък темата заглъхна откъм ритуали 😂 някой да сподели, кои сработиха на НВОто и кои не, нови планирате ли?

В деня на НВО мат една чернo котeнце тъкмо искаше да пресече пътя ми и се спря само и отиде под една кола, беше много тактична котка 😁 Но май са се размножили доста наоколо, не знам дали сестричките й са така възпитани също 🐈‍⬛

# 48
Благодаря за темата! Успешна да е! 🤞
На мен ми хрумна идеята детето да ги подаде като един голям отговорен мъж, а аз да вляза да проверя след това. Има ли някакви рискове при този сценарий?
Иначе при неговия бал очаквам да влезе на 1-3 желание. Обаче иска и смята да въведе 21. 🤣 😧

# 49
Айде , започва се. Късмет на всички ☘️

# 50
Нова тема, нов късмет и от мен!

# 51
Дали ще може да споделите и тук? Аз също се интересувам и се чудим как да подредим паралелките от 1 аег и 2аег.

Ние ще редим паралелките абсолютно алогично, но пък според желанията на кандидат- гимназистката. Има само едно колебание - в 1 АЕГ кое да предпочете измежду АЕ/ИЕ и АЕ/НЕ. Ако някой има отзиви за преподаватели, ще го помоля да сподели.

Здравейте, ако искате, ми пишете на ЛС. За учител, който ще поеме една от двете немски паралелки, мога да Ви дам много добри отзиви.

От преподавателите по втори език не мога да споделя впечатления, защото дъщеря ми сега завърши 8 клас - мога от учителката по английски, която им водеше тази година и за която знам, че догодина отново ще поеме паралелка с НЕ. Предложих да ми пише на ЛС, който се интересува, за да не се спами излишно темата Wink Пък и да не звучи като агитация в полза на една от двете АЕГ.

# 52
Благодаря за темата! Успешна да е! 🤞
На мен ми хрумна идеята детето да ги подаде като един голям отговорен мъж, а аз да вляза да проверя след това. Има ли някакви рискове при този сценарий?
Иначе при неговия бал очаквам да влезе на 1-3 желание. Обаче иска и смята да въведе 21. 🤣 😧
Миналата година, майка оставила детето само да подаде. Проверила жената. Но девойката в последният момент решила да промени подредбата на две паралелки. Нали вече знаела та подала ново заявление. Но се оказа че вместо с английски език избрала паралелката с арабски.
И така се оказа, че е класирана в първо желание арабски, който изобщо не искаше да учи. Добре че в трето класиране имаше свободни места за английската паралелка Wink

# 53
Записвам се и аз тук, макар че ние няма да сме в топ 10, демек за другата тема сме, но вие сте ми сантимент. ❤️
В списъка са (от мен и от сърце)
32 СУ,133 СУ - руското, 7 СУ  и разни други за цвят.
Младежът си иска неговото, ние друго. Здраве да е! 😂 Ще редя както иска той.
Ако някой има да каже нещо за тези тринките училища - добро или лошо, сега да казва. Главицата ми изпуши. Не съм готова за утре.
Хайде на сполука да ни е! 🍀

# 54
Hope for two, разбрали сме се, че аз няма да пипам нищо, само ще погледна и проверя, а той няма да размества нищо след първото подаване, след като му потвърдя. Като не сме заедно тая седмица, нямаме много варианти...

# 55
  • София
Ние вече сме готови, заявихме 25 паралелки, пък каквото сабя покаже. Проверени и съгласувани, но това ограничено време е много изнервящо и един брояч цъка постоянно.. Добре, че след като се натисне лупичката и излизат училищата с отделните паралелки, защото ако трябваше да въвеждам всеки код поотделно, нямаше да се вместя в 30мин.
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 56
Здравейте! Има ли ограничение колко пъти можеш да правиш корекции в подредбата на желанията?

# 57
Мисля, че има бъг в системата на МОН. След подреждане на желанията и “запис” в заявлението се визуализира всяко желание по 2 пъти. Поне при мен е така. Моля, споделете дали имате същия проблем.

# 58
И при мен е 2 пъти...

# 59
  • Бургас
Мисля, че има бъг в системата на МОН. След подреждане на желанията и “запис” в заявлението се визуализира всяко желание по 2 пъти. Поне при мен е така. Моля, споделете дали имате същия проблем.
При мен също се дублираха! Успех на всички деца и родители! Наредихме 17 желания, дано не се вдигне много бала в Бургас, за да има шанс малката за желаната паралелка. Още малко и гимназиалните драми ги приключвам!

Общи условия

Активация на акаунт