Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Другата, която ме дразни е на нещо за простата, с една руса селска фиба, дето била "перфектна" блондинка и се опитва да гледа секси, перфектна, баба ми.
И аз това мисля, мъжете сигурно биха казали, че е женска злоба. Тялото добре, но в лице...

# 451
И двамата изглеждат евтино, каквъвто е и вероятно бюджета на тази реклама. Нещо ми напомня за 90-те. Визия, говор, постановка...

# 452
Влизам да споделя мнение за недоразумението Мария мед, ама виждам, че вече сте я насолили 😅. Повече от ужасна е.

# 453
А на мен ми писна от снакса, който го ядат с години. Отвратително е като си представя как гледат сериала "от години" и още има от този боклук, който явно не се разваля.

# 454
Не бях чела темата ден-два, но пък за смтка на това, след като тук четох за МарияМед/каквото и да рекламират/, дебнах да я "видя". Търся повръщащо емотиконче, ама го няма, иначе идеално би паснало на мнението ми за нея Scream

На БИЛЛА рекламата ми харесва Simple Smile Не, че ще ме накарат да си купувам кой знае какво оттам - рядко влизам, но пък песента на Васко ми е свежарска, но пък си мисля, че са се поизхвърлили с камион Известни личности, за да копират малко Кауфланд с Ицето и Дара, на последните па мястото хич не им е там. Бе на никой май от тях не е в такава реклама, ама пък плащат, що да не приберат нЕкой лв Sweat Smile

# 455
Тази сутрин за пръв път попаднах на чалгата с Мария Мед Laughing
Знам, че напоследък хората се радват на реклами с музика, но изборът на ритъм тука (поне при мен) нещо ... ме отблъсна ...

А за снакса, наистина, повторете още веднъж как не искате да близвате тази отврат и я оставяте да гранясва в пакета....

# 456
  • Пловдив
Много странна хрумка с тази чалга наистина.

# 457
Защо да е чалга? На мен ми звучи като детска песничка.

# 458
Защо да е чалга? На мен ми звучи като детска песничка.
Ох, може би и на дъщеря ми така ѝ звучи, защото много се заслушва, като почне точно тази реклама. Иначе и на мен ми носи някакъв ретро-чалга вайб.

Може би трябваше да си спестят поне танца в рекламата, и щеше да е по-поносима.

# 459
  • някъде другаде
Мария мед ми е просто потрес, не мога да сваря да спирам звука, кой за Бога е сътворил това недоразумение?
Другата, която ме дразни е на нещо за простата, с една руса селска фиба, дето била "перфектна" блондинка и се опитва да гледа секси, перфектна, баба ми.
Напълно те подкрепям и двете реклами са ужасни.Харесвам рекламите с Христо Стоичков и Дара.

# 460
  • Пловдив
Стоичков наиснина добре се и справил с тези участия, хубави са рекламите с него, както и с внучката му и с Дара.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 00:37 от marzeliva

# 461
Дразни ме рекламата на мюзикъла Нотр Дам. Добре, че остават само няколко дни до последната дата и ще я спрат.
Новата на Хели е симпатична, но първата ми остава фаворит.
Не ме дразни рекламата на Home Max - мелодията е хубава, ненатрапчива, гласът зад кадър е приятен, накара ме да се загледам, какво рекламират.

# 462
  • Пловдив
Днес за първи път видях новата реклама на Била, много ми хареса. Васил Найденов си е уникален.

# 463
  • Пловдив
Аз на рекламата на мюзикъла бих и простила всичко заради хубавата песен.
А за Мария мед, която не съм я засичала скоро, споменът ми е за усещане за аматьорщина, но не се сещам за нищо конкретно.

# 464
На мен рекламата на Мария мед ми е със силно ретро вайб. Носи ми усещане за годеж в ония едновремешните банкетни зали за помени, годежи, сватби и изпращания в казармата. Някаква нескопосана евтина вечеринка на годежари с ограничени средства. Неприятна ми е както самата реклама, така и песньовката, така и усещането, което носи.
Пп И рекламата на този мюзикъл дето я въртят нон стоп също ми е неприятна. Дано скоро да му дойде ред за сцената, че да спрат да ни тормозят с него.

Общи условия

Активация на акаунт