Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Рекламата си свърши работата - стана супер известна и за разлика от други известни реклами, където помниш клипа, но не и продукта, тук самият продукт стана известен. От там нататък нещата зависят от качеството на сиропа.

# 736
Хе, да си спомним сиропа за кашлица на Байер

# 737
Все си мисля, че рекламата на Мария мед съвсем умишлено е направена така. Вече всеки е чувал за нея.
.....
И аз това си помислих, когато видях за първи път продължението на рекламата за сиропа. Приех я като намигване към зрителите (един вид, че фирмата не се сърди за подигравателноте заигравки  с рекламата и ги приемат с чувство за хумор).

# 738
Sweat Smile Снощи прочетох  тук, че имало нова реклама на МичетоМед, преди малко я чух - верно е смешна Sob Още повече, че в първия момент ми се чу, че "без гащи(нещо си) танцувам аз" ... Ефектна е, всеки говори за нея в подигравателен контекст или се забавлява да ѝ измисля римушки. За сега май не съм решила да купувам продукта Wink

Мен много ми харесва рекламата на брашното на СофияМел, вероятно и заради музикалния фон ♥ и посланието.
https://www.youtube.com/watch?v=gigDmgC0SaY&ab_channel=%D0%A1%D0 … D0%9C%D0%B5%D0%BB

# 739

Общи условия

Активация на акаунт