Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Като ви чета, се радвам, че още не съм попаднала да гледам това недоразумение на рекламата! Simple Smile

# 721
  • ВАРНА
Явно и персонала са се снимали в рекламата,докато шефа записва с джиесема.

# 722
Аз лично ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спирам звука или сменям канала. Сигурно съм куку, но продукти, чиито реклами ме дразнят, не купувам 😂, бойкот!

# 723
Явно и персонала са се снимали в рекламата,докато шефа записва с джиесема.
Да, аз бях чела, че това са служителки.

# 724
Ами да кажа - личи им, че сами са ги мислили. Joy

Обаче постигнаха успех, който и най-добрата агенция до сега не е успявал.
Продуктът е разпознаваем от 99% от населението 🤣🤣🤣

# 725
  • Пловдив
На кутията на сиропа пише, че е хърватско производство. Това ме отказа да го купя днес - че няма да подпомогна български продукт благодарение на рекламата, а не знам дали изобщо децата ще го харесат на вкус. Купих пастили Ентитус и близалки някакви си вместо това. Wink Иначе направо се бях навила.

# 726
Заради идиотските реклами на Мьомакс въобще не ми беше дошло наум да посетя магазина, камо ли пък да купувам нещо оттам. Приятел ме заведе почти насила, харесах и купих хубави мебели.

# 727
Такива съчетания които започват с име и завършват с предмет, без свързваща частица между тях и без притежателна форма на името на мен ми идват малко изкуствени, въпреки че имаме пример с отдавна популярния "Иван чай"

Представете си:

Елена вода
Росица халва
Митко салам
Петя кашкавал

или пък
Загорка бира
Каменица бира
Тутракан вафла
София баница
Кюстендил череша

Joy  Joy

# 728
Сиропът за кашлица МариаМед е хубав и добре действа поне при моето дете. Започнах да го купувам преди да видя каквато и да е реклама за него и сегашната няма да ме откаже.
Втората реклама е по-забавна, но си личи, че е правена от непрофесионалисти.

Харесва ми рекламата за кафе с Ева Лонгория и Джордж Клуни.

# 729
Гледах новото недоразумение на Мариямед. Значи, създателите на това... нещо, са ми точно като хората, които правят простотии и си мислят, че са много интересни, а хората ги зяпат просто за сеир и подигравка.

Четох, че рекламите им били дело на производителите, а не на рекламна агенция. Сами си ги измислили.

И са си вкарали познати и роднини във феноменалния клип. Селска вечеринка.
Интересно, продажбите как са?

# 730
Продажбите явто са добре. Телевизионната реклама е доста скъпо "удоволствие"

# 731
В същата статия (или беше интервю) бях чела, че рекламата не е повишила продажбите на продукта, но се оправдават, че е заради края на зимния сезон.

# 732
Видях я втората реклама. Набляга се на хорото и скоро ще се появят клипчета във фейса как го играят вкъщи и по тържества. Както се появиха такива, в които заместват Мариамед с ракия с мед и подобни. В крайна сметка те са си постигнали целта, станаха популярни, знаят ги. Пък кой им прави рекламата е без значение.

# 733
Тя втората реклама още по-ниско бюджетна от първата. Лелите със същите дрехи, мъжете ги няма, за същата мелодия сигурно някоя от лелите е съчинила текста и са си спестили от обработката. Съвсем като едновремешните реклами по кабеларките на ЕТ "Леля Мичка фешън", втората сергия вдясно на пазара във Враца.

# 734
Все си мисля, че рекламата на Мария мед съвсем умишлено е направена така. Вече всеки е чувал за нея.
Един папагал изскача и крещи супер мебели, супер мебели и ми се ще да го направя на супа.
Даже не помня кои мебели са супер, толкова ме дразни. Cold Sweat
Да ме прощават природолюбителите.

Общи условия

Активация на акаунт