Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде другаде
Току що видях новата реклама на Мариа мед. Толкова ужасна е , като първата. Лелките танцуват някаква хореография.

# 706
И аз я гледах. Сега лелите играят някакво хоро и основно гледаме краката им обути в чорапогащник и некви ретро сандали и чепици. В пеещия глас този път няма мекота и заигравка, а звучи някак грубо и нахално, по плътен, та чак дебел и сякаш наглее - нещо като "който рекламата не харесва, нека слуша лелята как му пее, хак да му е, че срещу Мариамед злобее".
Joy

# 707
  • Пловдив
И аз я видях. Вечеринката свършила, гостите се разотишли, масите някъде избутани, за да се направи място да тропнат хорце нежелаещите още да си тръгват.Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:29 от marzeliva

# 708
  • София
Тази с костюма хич, ама хич не ми се връзва с хорото.

# 709
  • Пловдив
С костюм и с маратонки. Simple Smile

# 710
Сега я гледах новата на Мариамед. Играят хоро. Ама нещо синхрона им бяга Joy

Сега нещо сеназационно - вчера ми казаха, че вече много хора кръщават децата си МариА, с А накрая!
Това е...нямам думи да го опиша. Та явно рекламата на МариАмед е в тренда, ужас!

# 711
  • Пловдив
И аз съм виждала Мариа, родена преди рекламата - дете, но не бебе. След като се навъдиха имена  от рода на Алексиа (на моя състудентка дъщерята) и подобни, не виждам съществена разлика с Мариа.

# 712
И аз съм виждала Мариа, родена преди рекламата - дете, но не бебе. След като се навъдиха имена  от рода на Алексиа (на моя състудентка дъщерята) и подобни, не виждам съществена разлика с Мариа.

Разликата е, че Мария е най-разпространеното женско име в България и е кощунство да се изписва с А накрая, при положение, че си имаме буква Я в азбуката. Почвам да се питам що за българи са новите българи? Thinking

# 713
  • Пловдив
Познавам Лидиа. Споменавала съм я тук, в темите като се появи в училище, вече е 4 клас.

# 714
  • Пловдив
Така, де, и за Алексия, и за Лидия си имаме буква Я. Значи разликата е в разпространеността, по-малко разпространените може. Wink

# 715
Така, де, и за Алексия, и за Лидия си имаме буква Я. Значи разликата е в разпространеността, по-малко разпространените може. Wink

Па да!   
Едно е да изобретиш Митку, при положение че има Митко,
а съвсем друго Литку, когато никой не е чувал Литко.

Случаят с Мария е още по-брутален заради факта че в латинските езици се пише Maria, нали името на Богородица, а в българския се пише отдавна с Я.    Казано по-просто - чуждопоклонически гъзарлък.

# 716
  • Пловдив
Литко няма, ама Лидия си има, та и Алексия.

# 717
Гледах новото недоразумение на Мариямед. Значи, създателите на това... нещо, са ми точно като хората, които правят простотии и си мислят, че са много интересни, а хората ги зяпат просто за сеир и подигравка.

# 718
  • София
Гледах новото недоразумение на Мариямед. Значи, създателите на това... нещо, са ми точно като хората, които правят простотии и си мислят, че са много интересни, а хората ги зяпат просто за сеир и подигравка.

Четох, че рекламите им били дело на производителите, а не на рекламна агенция. Сами си ги измислили.

# 719
Ами да кажа - личи им, че сами са ги мислили. Joy

Общи условия

Активация на акаунт