Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 16 422
  • 315
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Тук обсъждаме както най-интересните, увлекателни и забавни реклами от телевизионния ефир, така и най-безсмислените, скучни и объркващи такива.
Ако сте открили наистина сполучливо направена реклама в интернет или неудачен опит за изява на начинаещ режисьор, тук е мястото да споделите и коментирате. Peace

Ето какво е тълкуването на самата дума:
РЕКЛАМА (от френски réclame от латинското reclamo, „извиквам“) е разпространявана във всякаква форма и с всякакви средства привлекателна информация относно физическо или юридическо лице, стока, идея или начинание, която е предназначена за определен кръг потребители и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към въпросните лица, стоки, идеи и начинания, така че те да могат да се реализират (да бъдат избрани, купени, посещавани, следвани и прочие).[/size][/font]

# 1
Дразнещи-бабата егоистка с шоко мечтата.
На Кауфланд и всичките вериги.
Всички с диарии, кървища, вагинални сухоти и подобни😆.
На Лакми как ръфа шоколада.
 Хубава реклама - помня едно време една  си миеше косата в тоалетната на самолета( на Хербал есенсес) и пъшкаше все едно......
Имаше една реклама за веро-и свършва бавно, викаше домакинята и се кефеше.

# 2
Имаше една за "сапунът не свършва и не свършва...". Моя приятелка разказваше как купила такъв сапун и един ден детето й отишло да й каже с голямо учудване, че сапунът е свършил.

# 3
Днеска видях новата реклама на Мария Мед, с новия текст и някакъв нескопосан танц. Нелепо отвсякъде.

# 4
  • Пловдив
Имаше и зрънчо ли, чипс ли, дето не свършва. Grinning

# 5
Мария Мед са яхнали вълната и направо цяла песен и кариера ще направи мадамата.Всеки търси слава.
Мен лично не ме дразни, но рядко гледам ТВ и само от социалните мрежи ако ми попадне забавно видео

# 6
Мен много ме дразни рекламата на Мария мед , отвратителна ми е !  Детето като я чуе и почва да пее 🤢 ... Сега има една крещяща реклама на някаква паста за зъби 😖 ... Много е "приятно" когато гледаш филм тихо и започне тази реклама 🤯

# 7
Тая реклама с крясъците ще ме побърка, независимо, че ползвам пастата и съм доволна от нея. Според мен би трябвало да забранят такива стресиращи крясъци, не е ясно какво искат да кажат с тях. Ако всеки с пародонтоза започне да крещи ще полудеем.

# 8
А, къде забравих Мария мед. Направо реклама на годината.
 Има една, дето си скубят космите. Малко са прекалили. Дърпаш, скубеш и подобни.
 Показват много подробности.

# 9
Аз вече спирам звука още като тръгне рекламния блок. То мляскане, скубане, крясъци, декубитални рани, диарии, вагинална сухота, Мария мед, попрекалиха.

# 10
  • Пловдив
Тая реклама с крясъците ще ме побърка, независимо, че ползвам пастата и съм доволна от нея. Според мен би трябвало да забранят такива стресиращи крясъци, не е ясно какво искат да кажат с тях. Ако всеки с пародонтоза започне да крещи ще полудеем.

Според мен изскачането от огледалото е по-криипи от крясъците. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:17 от marzeliva

# 11
Аз напоследък съм в постоянен "криндж", гледайки рекламите. Все нови и нови бълват с разни жени, които се усмихват изкуствено, широко и със студени очи и то по много дълго време. Що ги мъчат горките?
Ето я тази с папагала - пълен криндж. Също тази на Глюкопил. Въобще, много има такива, а аз се гърча в криндж...

# 12
  • Пловдив
Рекламата на матраци Нани ми харесва само заради присъствието на братя Аргирови в нея.

# 13
Моля за помощ!  Не разбирам началните думи на рекламата за Милгама и това много ме изнервя Simple Smile
А най-противната ми реклама естествено е тази за вагиналната сухота.....
По принцип се старая да избягвам рекламите, но понякога се налага да ги изтърпя. Най-много ми харесва рекламата за Турското егейско крайбрежие!

# 14
Ако става дума за тази, е "Аз ценя те, макар че рядко аз те виждам".

Общи условия

Активация на акаунт