Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 273
  • 739
  •   2
Отговори
# 180
Ето една забравена класика, която е връхтЪ за мен Simple Smile

LaughingLaughingLaughing

О боже, верно, че го имаше този велик уред с просто вдъхновяващ дизайн ScreamSmile
Дали са го спряли от продажба?Disappointed Relieved

# 181
Каква е тази простотия 🤣🤣🤣
Това не съм го виждала. Ох, смея се със сълзи 🤣🤣🤣

# 182
Joy Joy Joy Ама какво е това? Joy

# 183
За стягане на мускулите на ръцете 😉

# 184
  • Бургас
😱😂Значииии....това ,,Терастио,, го чувам за първи път!
Обаче! Тази забравена класика на Черна станция, за сефте я виждам!😱😂😂😂
Че за кво му'й на тоз 😂тоз 'уй изкуствен, като и без него може да си тренира!
Коя година е въртяна тази реклама?🤔

# 185
  • София
Каква е тази простотия 🤣🤣🤣
Това не съм го виждала. Ох, смея се със сълзи 🤣🤣🤣
оххх и аз JoyJoyJoyJoy  За първи път го виждам тоя уред..и рекламата..и све JoyJoy  В интересни пози тренира човека, а помощта от приятел е...безценна JoyJoyJoy

# 186
😱😂Значииии....това ,,Терастио,, го чувам за първи път!
Оо, то беше голям скандал тогава. Че и дела се водеха май. Не може да си рекламираш твоя продукт като в същото време правиш антиреклама на друг продукт, че даже го и споменаваш.
И после започнаха да дават все такива с "обикновеният прах за пране" прави това и това... а пък Ариел... прави чудеса, примерно.  "Дюрасел издържа много повече от обикновените батерии" (има се предвид Варта, Тошиба и т.н.), хахаха.
При "Терастио" беше "Това не е Зрънчо. Това е Терастио!"  Grinning Grinning Grinning

# 187
Все пак не можете да отречете, дизайна е повече от гениален. Все пак може да го ползваш прав, на дивана, да и в колата! Просто уникално!

# 188
Ха, отначало викам - какво прави Мария Габриел в реклама?  Joy

А мъжкият глас в рекламата на Коколино от 1999 е на Калин Сърменов, доколкото го разпознавам.

# 189
Е, преди 30 г. Мария Габриел сигурно е била 1 клас

Реклама на Кока Кола от 2000 г

И на Кока Кола Лайт от 2004

# 190
Еййй, хубавите стъклени бутилки Cry

# 191
  • Fairbanks, Alaska
Търся тази реклама: Един ден моят син може да бъде професор , но сега за него е предизвикателство да се научи да се храни....

# 192
Тея дни ми попадна една много готина реклама на Туикс с двама дългокоси младежи близнаци които обясняват че двете вафлички са еднакви, а отзад две мечки си обясняват че двамата туристи са еднакви.

# 193
Търся тази реклама: Един ден моят син може да бъде професор , но сега за него е предизвикателство да се научи да се храни....

Верно, че имаше такава, но май не съм я засичала скоро? Даже не съм сигурна какво се рекламираше?

# 194
Реклами по Канал 1 от 2002 г., с Халва Любимка и Коледната реклама на Кока Кола с белите мечки

Общи условия

Активация на акаунт