Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Същото си мислех, прилича на сватба, спретната в пенсионерския клуб.
За мюзикъла не съм я видяла.
За Била няколко пъти си я въртях в ютюб, харесва ми много.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 20:57 от marzeliva

# 466
Рекламата на милгама.
Песента на Миро коя е?
Или е само за рекламата?

# 467
  • София
Има конкурс за най-тъпа реклама явно..и МариА мед и рекламата на Била ме разбиват. Къци се кърши кат дърводелски метър, Блатечки с мотор в магазина..страшен замисъл и "актьорски" състав Rolling Eyes

# 468
  • Бургас
Много ми харесват рекламите с бебетата!

# 469
  • Бургас
Да се изкажа и аз за рекламата на Мария мед- хубаво е, че рекламират най-после български продукт, ако не сте забелязали. Лошото е, че са се пооляли с идеята за добро прекарване на този банкет  с музика ала Стефан Диомов и Тоника.

# 470
Всъщност не знам какво му е хубавото на този продукт.
Абсурдното наименование МариА ли? Кой изписва така името Мария?
Цената му е 14,29 срещу 10,29лв за сиропа "Експекторанс №5", който е също с екстракт от бяла ружа, но производителите му не ни обременяват с досадни реклами.
За мен тази реклама е най-отвратителната от доста време насам. Честно, не знам какво са целяли с нея, но поне са постигнали това да знаем за МариА мед .
Не че някога ще го купя!

# 471
Рекламата на "MariaMed" само на мен ли ми звучи като чалга?

# 472
  • гр. София
Не съм гледала тази толкова обсъждана реклама, но не видях дали сте коментирали рекламата на Пепси, на мен много ми харесва Simple Smile със звъненето на телефоните Simple Smile

# 473
Събудихте ми любопитството с тази МариА
попаднах на следното описание:
Цитат
Сиропът се отличава със специалната си формула, включваща екстракт от корен на лечебна ружа - клей, защитаващ гърлото и устната кухина. Той действа, като покрива лигавицата с протективен слой, редуцирайки сухотата и дразненето

А на български за казва - предпазен слой, намалявайки сухотата...

# 474
Хелоу! И з търся песента от тъпата Милгама, и аз мисля, че е Миро.

-Новата на Била - типично за била, нескопосано и пенсионерско (трянва да забранят рекламирането на промоции, защото става реклама в рекламата и се заблуждава зрителя)
- Папи Ханс - каквото и да рекламира, гадната му бенка и любовното отчаяние ме карат да го смятам за страшен мухльо и не ме кефи
- лидълската ми е топ от две седмици заради по мои сметки Young B, който я пее иначе и на Лидъл толкова са им качествени ИЛИ пък евтини продуктите (в сравнение с кварталния)

- топ дразнеща реклама ми е двама отчаяни възрастни - един нахален бабет казва "КАК ДА СМЕ?!" в една аптека

Искам да се възползвам да уточня, че създаването на рекламно видео, но и отделно пускането веднъж, особено пък вътренето в ефир, СТРУВА МАЙКА СИ И БАЩА СИ, много пари са това и съответно зрителите сме истински жертви на некачествено, обидно съдържание в рекламните блокове, скрита реклама, необявена, заблуждаващи словосъчетания с двойни значение И НА всичкото отгоре даже не си правят труда да ги направят поне малко по-забавни и интересни. Да не споменавам и че въпреки ЗРТ, сме бомбардирани от реклами по 12 минути на всеки 25. Това е между другото поредното доказателство за липса на контрол - в СЕМ.

# 475
Харесва ми рекламата на някаква аптека, в която казват да не отлагаме за утре. Наистина много неща отлагаме за някое време в бъдещето, което все не идва.

# 476
Харесва ми рекламата на някаква аптека, в която казват да не отлагаме за утре. Наистина много неща отлагаме за някое време в бъдещето, което все не идва.
.

О, тя ми е любима в момента! А и много харесвам Марта Каменова, която участва в нея (русата жена, която играе майката).

https://www.youtube.com/watch?v=y2m69xK2NS8

- топ дразнеща реклама ми е двама отчаяни възрастни - един нахален бабет казва "КАК ДА СМЕ?!" в една аптека

Цекови JoyJoy Що да е нахална Цекова? Баш си е топ за тази роля Joy

# 477
Песента на Милгамма мисля, че е създадена специално за рекламата, а не е реална песен.
Симпатична ми е рекламата на мюслите на Йоткер

# 478
  • София

Аз съм ревала на тази реклама. Joy Натъжава ме някакси. Ама аз си рева от всичко, родих скоро. Дано това е оправдание.
Но ми много ми харесва.

# 479
На мен пък жената, която играе аптекарката в "Цекови, как сте", ми е много приятна и лъчезарна. Не ме дразни грам

Общи условия

Активация на акаунт