Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Мен баш момченцето ме дразни, с тоя запушен нос 😂

# 511
  • София
Мен баш момченцето ме дразни, с тоя запушен нос 😂

Явно подсъзнателно му симпатизирам, защото и моя е вечно запушен Joy

# 512
Тези двамата от рекламата на Допелхерц участваха в първия сезон на Един за друг.

А преди това в "Семейни войни"

# 513
И са от Люлин.

Тези двамата от рекламата на Допелхерц участваха в първия сезон на Един за друг.

А преди това в "Семейни войни"

# 514
Не бяха ли след Един за друг, в Семейни войни. Някакъв такъв спомен имам.

# 515
Много са ми неприятни и двамата Joy

# 516
Не бяха ли след Един за друг, в Семейни войни. Някакъв такъв спомен имам.

Може. Все тая. Simple Smile

# 517
МарияМед надмина по нелепост дори и досегашния ми фаворит за най-тъпа реклама - онзи с уста на челото, на която момчето дава дъвка.
Други фаворити за откровено смотана реклама са ми "очевидно!" Нео Виста:

Скрит текст:

Госпожа Примова с Гинко Прим Макс:
Скрит текст:

и други...

За жалост много помня реклами... И пак за жалост, новата реклама на ретро вафли Хели не ми харесва толкова, колкото предишната.

Бездарие и некадърност. Фирмата на Милото и една две други правят всички български реклами. Толкова си могат - измислят едно велико изречение като лозунг накрая и това е. "За малките сиви клетки", или "Зерогаз - новият стомашен противогаз", или пък "Глюкопил - за нормални нива на кръвната захар" и пр., и пр. Реклами като за бавноразвиващи се хора. Ужасни са и смятам, че трябва да ми заплащат за времето, което ми губят докато чакам друго телевизионно съдържание. Да не говорим колко подвеждащи са наистина - вече отдавна е доказано, че червената боровинка има плацебо ефект върху уринарния тракт, но ни заливат с подобни реклами за това колко страхотно действа тя и как ще ни излекува уринарните инфекции.

# 518
На Допелхерц желирани мечета мацката има отвратителен говорен дефект.
Чудя се как изобщо са я избрали да рекламира нещо.

От 13-та  секунда натам

https://www.youtube.com/watch?v=lFLODxLBx_s

На мен ми "боде" слуха фъфленето на озвучаващия "Милгамма Н". Както и всички деца, които също предъвкват букви или говорят на нос без да рекламират нещо за настинка, ама, хайде, те са дечица.

# 519
Тази сутрин се посмях на рекламата за спиралата (на Maybelline май беше?)
Където слагат спиралата, после скафандрите и излитат в космоса LaughingLaughingLaughingLaughing

За пръв път я виждам, но се позабавлявах.

# 520
Е и? Говоря за конкретната реклама, ясно се чува гласът.
Не е като чалга рекламата за хазарт на Фики.
А когато някой от тях пее, застават с лицата си, защото са известни личности, те затова са и поканени. Фики, ако пее, няма да се крие зад реклама на Милгамма и да е само глас
Има известни личности, които озвучават реклами, без да застават с лицата си. Например Силвия Лулчева. Всичко е въпрос на пари. Не виждам причина Миро да не изпее песен за реклама срещу съответния хонорар. Според мен той пее песента на Милгамма.

# 521
Преди малко, едни нелепо облечени лелички пееха “МарияМед”, все едно бяха на семейна сбирка и едната почна да кашля, явно сиропът я “оправи”. Рекламата завършва как станали от масите пеят “Мария Мед”. 😅😅😅😅😅

# 522
  • ВАРНА
Цеков от Уромил-а,не е ли съседа от рекламата на Виденов?

# 523
  • София
Той е..с изтръпванията

# 524
Ъъъ...имаше и някаква по-стара реклама на тоя сироп, пак беше вдлъбнато тъпа - това съм запомнила /без детайлно да си спомням каква точно беше/, но стрините дето се поклащат и пеят в захлас "Мария мееед", дълго ще ме преследват като кошмар. Grin
Да, и тази на "Инфлуцид" изкъртва мрака. И ... онази , за която писах предния път още ми вади дущата : "Искам да съм изцедена до последната капка...ноо..." И онази, дето едни се хилят на някаква картина : "Смехът е заразен и кашлицата - също"...
Всъщност, в момента не се сещам за реклама, която не ме дразни. Почти не се рекламира друго, освен лекарства, хранителни добавки и хигиенни материали.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 20:41 от Mrs. Tiggi-M.

Общи условия

Активация на акаунт