Плевен - 161

• 26 546
  • 390
  •   1
Отговори
# 195
Да разбирам че трябва да се насоча към София?
Може би така изглежда. Ако ми трябва невролог, ще отида на преглед в София. Тука в Плевен няма добри и кадърни невролози. Confused Щом не пратиха мама на скенер или ЯМР след очевидни симптоми и не й минаваше с лекарства, са некадърници. Ако бяха я пратили, все още да е жива. Неглижираха я. Но какво им пука, че пореднят човек, който е починал, от тяхната некадърност!

# 196
Доволна съм от доктор Садарзанска.

# 197
Да разбирам че трябва да се насоча към София?
Може би така изглежда. Ако ми трябва невролог, ще отида на преглед в София. Тука в Плевен няма добри и кадърни невролози. Confused Щом не пратиха мама на скенер или ЯМР след очевидни симптоми и не й минаваше с лекарства, са некадърници. Ако бяха я пратили, все още да е жива. Неглижираха я. Но какво им пука, че пореднят човек, който е починал, от тяхната некадърност!
много съжалявам за загубата ви. На 24г. съм но имам сериозен проблем и наистина не знам към кого да се насоча.. а във военна болница добри ли са? Не ми се ходи чак до София но ако наистина няма кадърни ще търся там специалист

# 198
Здравейте,дайте мнение от кои пици в града сте доволни с доставка до адрес?

# 199
  • Телиш/Плевен
Здравейте,дайте мнение от кои пици в града сте доволни с доставка до адрес?
Додо и Наполи. Heart Eyes

# 200
Кое Наполи, благодаря предварително?

# 201
  • Телиш/Плевен
И от двете съм доволна. Поръчките от Глово идват от това на Данаил Попов.

# 202
  • Плевен
Може ли да попитам за препоръка при кого сте вадили мъдрец? Имаме час за доктор Артем в Дентал смайл за дъщеря ( 16г.)

# 203
Може ли да попитам за препоръка при кого сте вадили мъдрец? Имаме час за доктор Артем в Дентал смайл за дъщеря ( 16г.)
Аз бих потърсила зъболекар- хурирг( със специалност).
Д- р Георгиев от Втора база, примерно.

# 204
  • Плевен
Да, Артем е хирург. Благодаря 🌺

# 205
Успех и да мине леко ваденето на мъдреца!

# 206
Търся изпитана маникюристка за гел лак, която работи наистина качествено. Години наред съм ходила при Виктория (до медицинския) и търся качество еквивалентно на нейното. Ако е на центъра, още по-добре.

# 207
Здравейте, търся къде да изкарам шофьорски курсове, предпочитам обучаващия да е мъж, спокоен и балансиран - ще съм благодарна за препоръки. Или ако някой е карал курсове в Криси 1300 ЕООД ще съм благодарна за мнения, взех контакта от приятелка, но тя няма лични впечатления.

# 208
  • Телиш/Плевен
Аз карах курса при Орлинка Пенчева, изключително спокойна и търпелива е, но не отговаря на изискването да е мъж...

# 209
Здравейте, ползвали ли сте услугите на фирма за изхвърляне на стар електроуред? Може ли да препоръчате? Става върпос за стар хладилник, който се намира на 7ми етаж.

Общи условия

Активация на акаунт