Плевен - 161

• 26 568
  • 390
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, препоръчайте  ми, моля, шивашко ателие  за корекция .

# 181
В макси център има 2 - на партера най- в дъното и на етаж 2 в дъното. Ползвала съм услугите и на двете и като качество съм доволна. Шивачката от партера малко бави нещата и ме връщаше 1-2 пъти, но съм и позната и може би заради това.

# 182
В макси център има 2 - на партера най- в дъното и на етаж 2 в дъното. Ползвала съм услугите и на двете и като качество съм доволна. Шивачката от партера малко бави нещата и ме връщаше 1-2 пъти, но съм и позната и може би заради това.
Сърдечно ти благодаря, liiya!

# 183
Здравейте,
Търся информация дали в Плевен има сертифициран Войта терапевт. Също така някой практикува ли Бобат или Боуен терапии?

# 184
Здравейте, бихте ли ми препоръчали Нефролог. Благодаря

# 185
Ако е за дете - доц. Венеция Боцова с две ръце

# 186
Аз не бих я препоръчала за деца.Заведох 6-месечния си син миналата година за профилактичен преглед при нея.Чакахме един час и накрая ни се накара,че бебето плачело и не ни отговори на никакви въпроси.Това е детски специалист, не знам що за отношение има към децата...Потърсете лекар в София според мен.

# 187
И аз съм ходила при Боцова. Доволна съм.

# 188
Ако е за дете - доц. Венеция Боцова с две ръце

За възрастен търся. Извинете, че не уточних.

# 189
Моля за добър невролог? Насочила съм се към д-р Коюмджиева?

# 190
Не съм доволна от нея и никакво внимание не ми обърна на проблемите. Направо ме отряза, че нищо ми няма без да ме изслуша, прегледа и да ми изпрати на ренттеново изследване.

# 191
Не съм доволна от нея и никакво внимание не ми обърна на проблемите. Направо ме отряза, че нищо ми няма без да ме изслуша, прегледа и да ми изпрати на ренттеново изследване.
А за д-р Кучева?

# 192
А за д-р Кучева?

И д-р Кучева не бих препоръчала! Имам много негативно мнение за нея заради лична история. Не мога да ви препопъчам невролог в Плевен. Дори и аз не знам при кой невролог да отида на преглед вече!

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 16:17 от Анонимен_7

# 193

Зависи за какво е необходим. Ходила съм при проф. Божинов в течение на години и при д-р Антимова два-три пъти. И от двамата нямам оплаквания. Посещавала съм и Св. Панталеймон, но там не мога да препоръчам нито един невролог, даже напротив, но да не задълбавам..

# 194
Да разбирам че трябва да се насоча към София?

Общи условия

Активация на акаунт