Плевен - 161

• 19 850
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
За Вълешков, вчера четох много лош отзив относно едно дете. Иначе го познавам лично и знам, че е добър специалист.

# 31
Здравейте.
Имате ли препоръка за фирма за борба с вредителите (става въпрос за дървеници и проблемът много сериозно се задълбочи, вече не може да се спи нормално)? Последно викахме Дезинсект, но нямаше никакъв резултат.
Благодаря предварително!

# 32
Можете ли дадате мнения за за невролози в "Авис Медика" за Магдалена Коюмджиева и Ивайло Маринов?!

# 33
Здравейте, търся човек, който да ми оправи кабела на пресата за коса, изгубила съм гаранцията и няма как да я занеса в магазина.

# 34
Здравейте имам запазени сукман, пола и панталон от униформата на СУ"Иван Вазов", всички са 128 размер, за информация на ЛС.

# 35
Търся добър АГ лекар, който работи със ЗК.Искам просто един преглед, цитонамазка и микробиология.Масово са без договор с касата.

# 36
Търся добър АГ лекар, който работи със ЗК.Искам просто един преглед, цитонамазка и микробиология.Масово са без договор с касата.
Д-р Хорозова в ДКЦ 1. Чувала съм добри отзиви и за Велинова от Марината, но не съм ходила при нея.

# 37
Доктор Илко Илиев в МЦ Авокадо работи със здравната каса и е доста добър. Може да си запишете час и онлайн в superdoc.

# 38
Много благодаря за мненията.Гледах точно Илиев в Авокадо.Обаче ми е на другия край на града и ще се чудя как да стигна до там в работно време.
Ще погледна и Хорозова в I-во ДКЦ, че е по-наблизко.

# 39
В търсене съм на педиатър за новородено за предпочитане на Сторгозия. Много хора ми предлагат доктор Влахова, но чувам че при нея е лудница и при спешен случай няма да може да реагира веднага. Моля за предложения.

# 40
Препоръчайте ми зъболекар-хирург за вадене на мъдрец.
Моя близка скоро ходи при д-р Павлин Стефанов, извади ѝ мъдрец, но нарани съседния зъб и после ѝ се наложи да оправя щетите от него.

# 41
Моя близка скоро ходи при д-р Павлин Стефанов, извади ѝ мъдрец, но нарани съседния зъб и после ѝ се наложи да оправя щетите от него.
Д-р Николай Георгиев.

# 42
Здравейте!
Не съм от града, но много моля за препоръка за добър ДЕТСКИ уролог... Или поне такъв, който да е търпелив и внимателен с деца.
Благодаря!

# 43
д-р Никас
Скрит текст:
При него съм ходила на проверка на изваден мъдрец (опериран в друг град). Единствено той ме насочи, че проблемът, който усещах не е въобще свързан с операцията на мъдреца, а поне 1 месец обикалях стоматолози и хематолог в Плевен

# 44
д-р Никас
Скрит текст:
При него съм ходила на проверка на изваден мъдрец (опериран в друг град). Единствено той ме насочи, че проблемът, който усещах не е въобще свързан с операцията на мъдреца, а поне 1 месец обикалях стоматолози и хематолог в Плевен
Споделям мнението. Страхотен специалист, малко по-скъп, но за мен определено си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт