Плевен - 161

• 19 898
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • България
Здравейте, утре имам час при д-р Бодурска от Кирм Плевен за късен биохимичен скрининг. Тя беше споменала, че за даването на кръв ще ме прати другаде, но не помня къде. Някой запознат ли е?

# 46
Здравейте, утре имам час при д-р Бодурска от Кирм Плевен за късен биохимичен скрининг. Тя беше споменала, че за даването на кръв ще ме прати другаде, но не помня къде. Някой запознат ли е?
Аз съм ходила на БХС в медицинския университет, не знам дали там е имала предвид. Това е едно от 5те места в България, където се прави безплатно.

# 47
  • България
Върти ми се в ума за университет, но не съм сигурна на 100%. Благодаря, не съм от града и за това исках да видя къде би ме пратила евентуално.

# 48
Привет, момичета!
Можете ли са препоръчате учител по БЕЛ за подготовка за ДЗИ( частни уроци)?

# 49
Здравейте! Къде в Плевен има магазин за матраци?

# 50
По ул. Кирил и Методий, има един магазин в комплекса в дясно, като се качваш на горе към медицинския. Във Виденов(магазина им) има доста матраци, Джуск също.

# 51
  • Някъде по Дунава
Добро утро! Препоръчайте ми кардиолог в Плевен.

# 52
Добър ден. Препоръчайте ми добър перален техник. Барабанът на пералнята се пълни с вода от 1 месец. Тази сутрин видях, че доста вода и още малко да прелее извън пералнята. Пуснах центрафугата да я източи и да сложа дрехите си за пране.

# 53
Здравейте! Налага се да правя ЯМР. В коя болница препоръчвате да се направи и колко време се чака с направление, ако сте запознати?

# 54
здравейте, виждали ли сте някъде да продават каперси (в бурканче)? Преди имаше в билла, но не намерих

# 55
  • Плевен
В лидъл съм виждала преди време. Вероятно и в кауфланд има. Може да се обадите.

# 56
в кауфланд също няма, проверено

# 57
Здравейте,
Къде в града има дежурен педиатър, който преглежда и през нощта?Синът ми на 1 г. и 10 м. е с температура и понеже от скоро живеем в града, не знам къде да го заведа.
Благодаря предварително!

# 58
Здравейте,
Къде в града има дежурен педиатър, който преглежда и през нощта?Синът ми на 1 г. и 10 м. е с температура и понеже от скоро живеем в града, не знам къде да го заведа.
Благодаря предварително!
Вариантите са:
1. Филиалът на Поликлиника България в гр. Плевен работи като Дежурен кабинет.
Работно време от 20:00 до 08:00 ч. в делнични дни и 24/7 в празнични и почивни дни.
Адрес: ул. Христо Ясенов 12 (в сградата на Екзакта Медика, последен етаж)

2. Мама и аз - Спешен дежурен телефон – педиатрия 0882 936 987

3. Спешно отделение към УМБАЛ "Д-р Георги Странски" (Окръжна болница)

# 59
Здравейте,
Благодаря предварително!
Вариантите са:
1. Филиалът на Поликлиника България в гр. Плевен работи като Дежурен кабинет.
Работно време от 20:00 до 08:00 ч. в делнични дни и 24/7 в празнични и почивни дни.
Адрес: ул. Христо Ясенов 12 (в сградата на Екзакта Медика, последен етаж)

2. Мама и аз - Спешен дежурен телефон – педиатрия 0882 936 987

3. Спешно отделение към УМБАЛ "Д-р Георги Странски" (Окръжна болница)

Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт