Плевен - 161

• 19 938
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
здравейте, виждали ли сте някъде да продават каперси (в бурканче)? Преди имаше в билла, но не намерих
В Лидл има със сигурност, ние купуваме често от там.

# 61
Здравейте,може ли да ми препоръчате гастроентеролог?

# 62
Аз съм доволна от Феликс Янев в Авис Медика. Не работи със здравната каса, но само той успя да ми предпише адекватно лечение след години ходене по мъките и обикаляне на почти всички гастроентеролози  в Плевен. Успех!

# 63
Здравейте. Препоръчайте ми ревматолог, който работи със здравна каса. Благодаря предварително!

# 64
Здравейте. Препоръчайте ми ревматолог, който работи със здравна каса. Благодаря предварително!
д-р Йорданова (Св. Панталеймон, кабинетът е в сградата на болницата)... не че има голям избор на този вид специалист

# 65
Работеше един доктор мъж ревматолог в "Свети Панталеймон" на улица "Трите бора", но не си спомням името. Той беше доцент. Водеше се като добър ревматолог за Плевен. Не си спомням името му. Сега видях, че той не работи там вече.
Препоръчайте ми добър кардиолог в Плевен и да работи по ЗК.
Благодаря предварително за помощта.

# 66
Аз съм доволна от Феликс Янев в Авис Медика. Не работи със здравната каса, но само той успя да ми предпише адекватно лечение след години ходене по мъките и обикаляне на почти всички гастроентеролози  в Плевен. Успех!

Бил! От две години е измамник и лови риби.Лично пострадахме от неговата въдица, добре че направихме контрола в Пирогов.Далече , далече от феликс янев.

# 67
Възможно е. Аз съм ходила при него преди 9 години и съм му много благодарна. Не пожелавам на никого тези болки, които изпитвах години наред преди това.
Но сте права, че по-принцип повечето се възгордяват с времето…

# 68
Работеше един доктор мъж ревматолог в "Свети Панталеймон" на улица "Трите бора", но не си спомням името. Той беше доцент. Водеше се като добър ревматолог за Плевен. Не си спомням името му. Сега видях, че той не работи там вече.
Д- р Макавеева, кардиоцентър.

# 69
  • Някъде там
Д- р Макавеева, кардиоцентър.
И от мен глас за д-р Макавеева.

# 70
д-р Йорданова (Св. Панталеймон, кабинетът е в сградата на болницата)... не че има голям избор на този вид специалист
Ако е платен, имате ли впечатления от д-р Тихомир Горчев? Гледам, че преглежда в МЦ Академика 2008 (не съм чувала за този център).

# 71
Аз за ревматолог бих препоръчала д-р Борислава Железарова. Преглежда в Авис медика.

# 72
Възможно е. Аз съм ходила при него преди 9 години и съм му много благодарна. Не пожелавам на никого тези болки, които изпитвах години наред преди това.
Но сте права, че по-принцип повечето се възгордяват с времето…

[Нашият проблем беше една болка в дясната част на корема на мъжа ми,  която той реши,че веднага бързо ще оперира като възпален
 апандисит. Нямало нужда от направление от личния, да си  взима чехлите и 700 лева и да заминава в Авис медика в Кайлъка.Нямаше нито един симптом за Възпален апандисит ! Вечерта отидохме в Пирогов и там доктора се изсмя ...прегледа го и му каза бързо да хваща пътя...
Но докато чакахме пред кабинета със записан час, защото влязохме с 45 мин закъснение, се виждаше ясно, пациенти привлечени от други кабинети с посредници доктори Уж за консултация ...намамване с цел да се осигури  попълване на графика за операциите в петъка.... Така, че имайте Сто на ум за бизнеса им....и неговото развитие....Например 30кабинета минимум по 15 пациента дневно минимум по 50лева минимум прави среднодневно 22 хил лева по 25 дни месечно прави по 600хил месечно...Всички участват.......за набирането на шарани..............

# 73
Mari eta 72, не знам какво точно сте разбрали при прегледа, а и като е притеснен човек понякога греши...
Д-р Янев не е хирург, а гастроентеролог, той не оперира и няма причина да набира пациенти за операции в петък. Значи, апендисит се доказва от хирург, така че...
Ние сме много доволни от д-р Янев, реши доста сложен медицински казус в нашия случай. Може би не е уместно да се бърза със заключенията.

# 74
Сетих се при този ревматолог, който ходих на преглед преди 5-6 години в ДКЦ "Свети Панталеймон" улица "Трите бора". Доц. д-р Кирил Яблански.

Общи условия

Активация на акаунт