Плевен - 161

• 19 958
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, търся добър ендокринолог в града.Благодря предварително!

# 76
Здравейте, търся добър ендокринолог в града.Благодря предварително!

Д-р Албена Динкова, работи с направление!

За кардиолог Д-р Асен Живков!

# 77
Здравейте. Препоръчайте ми ревматолог, който работи със здравна каса. Благодаря предварително!
д-р Йорданова (Св. Панталеймон, кабинетът е в сградата на болницата)... не че има голям избор на този вид специалист
Ако е платен, имате ли впечатления от д-р Тихомир Горчев? Гледам, че преглежда в МЦ Академика 2008 (не съм чувала за този център).
От д-р Горчев не съм доволна. Прегледът беше само с моите думи, нищо не провери по тялото, изписа ми хапчета (разбира се!), като не ми съобщи диагноза и не ме насочи към друг специалист (за какъвто бях реално, но го разбрах после, след 1 месец обикаляне,)

# 78
Mari eta 72, не знам какво точно сте разбрали при прегледа, а и като е притеснен човек понякога греши...
Д-р Янев не е хирург, а гастроентеролог, той не оперира и няма причина да набира пациенти за операции в петък. Значи, апендисит се доказва от хирург, така че...
Ние сме много доволни от д-р Янев, реши доста сложен медицински казус в нашия случай. Може би не е уместно да се бърза със заключенията.

Точно така. Сутринта бяхме при хирург и той препоръча да се направи и ехография при Феликс Янев. Феликс Янев прави схемата.Хирургът каза ,че няма проблем. Много добре съм разбрала. А вие се зарадвайте, защото не знаете следващия път дали ще имате късмет. ... Те на здрави хора стендове слагат, а пък няма да направят една фалшива операция от апандисит. Виждам, че се опитвате да замазвате, ще ви препоръчам да Наберете информация от отделението в Авис медика Кайлъка да ви разкажат колко много здрави хора  оперират от апандисит.

# 79
Момичета, да знаете къде в Плевен могат да ми направят машинна бродерия( надпис) на дреха?
Звънях на места, на които бродират хавлии- не правят надписи на дрехи.

# 80
Здравейте, имате ли наблюдение върху доктор Александър Попов - дерматолог е. Работи при д-р Недушева.

# 81
Здравейте,
Моля да ми препоръчате коректни и чисти таксита в Плевен.
Благодаря!

# 82
Здравейте,
Благодаря!

От опита ми с такситата в Плевен, мога да кажа, че е на късмет какво такси ще дойде.
Не е до фирмата, а до конкретното такси.
Връщахме се от чужбина с багаж- пращат такси с газова бутилка и боклуци в багажника. Обаждаме се до друга фирма, предупреждаваме, че сме с 3 куфара- нямало такива таксита с големи багажници. Добре, тогава да изпратят 2 таксита и ще разделим багажа и пасажерите🙂 Идва първото такси, ами че то беше с огромен багажник, но вече сме поръчали и второ...
Що се касае за чистотата в такситата, много, много рядко вече попадам на чисти таксита.

# 83
Здравейте,
Благодаря!

От опита ми с такситата в Плевен, мога да кажа, че е на късмет какво такси ще дойде.
Не е до фирмата, а до конкретното такси.
Връщахме се от чужбина с багаж- пращат такси с газова бутилка и боклуци в багажника. Обаждаме се до друга фирма, предупреждаваме, че сме с 3 куфара- нямало такива таксита с големи багажници. Добре, тогава да изпратят 2 таксита и ще разделим багажа и пасажерите🙂 Идва първото такси, ами че то беше с огромен багажник, но вече сме поръчали и второ...
Що се касае за чистотата в такситата, много, много рядко вече попадам на чисти таксита.
Орион, Светлина, Фреш Такси....тези виждам поне с Гугъл. Дали са действащи поне?
Не съм от Плевен.

# 84
Аз ползвам Светлина. Това е действащо. Какво ще е вътре в таксито и шофьора какъв ще е е относително. Телефона е 0648800.

# 85
Аз ползвам Светлина. Това е действащо. Какво ще е вътре в таксито и шофьора какъв ще е е относително. Телефона е 0648800.
Благодаря!

# 86
Миналата седмица викнах такси "Орион". Беше чисто. Рядко се возя в такси вече. Но преди наистина бяха мръсни. Беие ме гнус да седя в такси.

# 87
И аз бих заложила на Светлина, с уговорката, че таксито е на късмет🙂( чистота, пушач и т.н.)

# 88
0648800....това малко ми се вижда не наред, ама ще ги намеря в -нета, де

# 89

Общи условия

Активация на акаунт