Плевен - 161

• 25 595
  • 379
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, добър гастроентеролог?
Д- р Влахова?

# 361
Д-р Икономова

# 362
Здравейте ! Бихте ли препоръчали добър хематолог за възрастен .

# 363
Момичета, кажете ми къде има добър шивач, но да работи и с трико? Искам да скъся блуза, която не е никак евтина и да не я съсипе 😃

# 364
На ул. Бенковска , в един от гаражите има шивачка, от която лично аз съм много доволна. Поправяла ми е гащеризон и се справи много добре. Не зная дали работи точно с такава материя като Вашата, но може да проверите. Ако се влиза от страната на ул. Кирил и Методий, гаража се пада в ляво. Има си табела "Шивач"

# 365
За хематалог препоръчвам доц. д-р Щърбанов. Много внимателен и човечен лекар е. Старее се винаги да помогне на пациента си. Не работи по НЗОК.
И аз търся свестен и добър водопроводчик! Искам да ми оправи маркуча за мръсната вода на пералнята и да го свърже към симфона в кухнята. Сега се слага върху тоалетната чиния. Много ми пречи и ме бави.

# 366
Здравейте. Интересувам се от частна занималня за дете в първи клас. в Плевен. За сега ще е нужна за лятна ваканция. В трети клас вероятно и през учебната година. Всякаква информация и отзиви ще са ми от полза.

# 367
Здравейте,
Моля, препоръчайте златар/бижутер, който може да стесни пръстен от бяло злато и да нанесе родиево покритие след поправката.

# 368
Здравейте!
Може ли мнение за СПА хотел Планината- Рибарица?

# 369
Какво точно ви интересува и какво точно търсите там.
Не е пет звездно СПА. Има един малък вътрешен басейн пълен с някакви соли, повече за киснене, не за плуване, имаше сауна също.
Хотела е на три части разделен, малък е на два етажа, стаите са широки, старо е, но добре поддържано. Цените бяха нормални лятото и храната в ресторанта беше много вкусна. Закуската е стандартна.
Лятото бяхме там със закуска и вечеря и мога да кажа, че за парите които платихме си заслужаваше.

# 370
Благодаря!
Не ми трябва басейн за плуване, а точно такъв. Четох, че нямало халати, стаите били мръсни и затова реших да попитам тук.
И да попитам, като е разделен на три части, има ли топла връзка до СПА-то или трябва да излизаш?

# 371
Не е излизано от-до, но не е някаква мръсотия. Няма топла връзка от другите две блокчета, само от това което е над самия СПА център. Имаше съблекални май. Но ние бяхме лятото и това не ми е било проблем. Общо взето ние обикаляхме района и децата киснаха на басейна.
Но храната в ресторанта, тогава, беше много вкусна и качествена. Дано това са го запазили.

# 372
В мола тоалетните работят ли?
Нали напреди заради режима бяха заключени? Сега не знам какво се случва?

# 373
В мола тоалетните работят ли?
Нали напреди заради режима бяха заключени? Сега не знам какво се случва?
.Преди няколко дни работеха. Там малко нещата са: тука има, тука нема.
Как почти година не успяха да ремонтират ескалатора на първи етаж, не знам. Сега с KFC , на последния етаж, не се диша от миризми. На прибежки стигнах до Сиела!🤪

# 374
Здравейте, дали има магазин за разнообразни платове в Плевен на метър?

Общи условия

Активация на акаунт