Плевен - 161

• 23 698
  • 354
  •   1
Отговори
# 330
Търся добър ревматолог в Плевен.

# 331
Здравейте, моля ви за помощ. Детето ми е на 2г и от месец на двете очи има ечемик, но са вътрешни, стоят като топчета. Отначало не бяха зачервени. Вече с 3 кремчета пробвахме да я мажем, и вътре в окото слагахме и отвън  на клепачите мажехме. Но започнаха и да се зачервяват, всякаш всеки момент ще се и пробият. Записах разбира се час за д-р Кривошийска, но при нея е много натоварено и часът ни е чак за 15 декември. Не мога да чакам още месец. Четох тук в темите за това и някои хора пишат, че са преминали през същото и са се подложили на операция. Много ме е страх за дете на 2г да му правят операция. Та моля ви, кажете ми за друг очен лекар при който можем да отидем по - скоро. Благодаря!

# 332
Здравейте, търся спешно препоръка за Гастроентеролог за възрастен. Без Феликс Янев. Посещавали сме го.

# 333
  • Някъде по Дунава
Здравейте, моля ви за помощ. Детето ми е на 2г и от месец на двете очи има ечемик, но са вътрешни, стоят като топчета. Отначало не бяха зачервени. Вече с 3 кремчета пробвахме да я мажем, и вътре в окото слагахме и отвън  на клепачите мажехме. Но започнаха и да се зачервяват, всякаш всеки момент ще се и пробият. Записах разбира се час за д-р Кривошийска, но при нея е много натоварено и часът ни е чак за 15 декември. Не мога да чакам още месец. Четох тук в темите за това и някои хора пишат, че са преминали през същото и са се подложили на операция. Много ме е страх за дете на 2г да му правят операция. Та моля ви, кажете ми за друг очен лекар при който можем да отидем по - скоро. Благодаря!
Лекар не мога да препоръчам, но операцията не е страшна. Точно доктор Кривошийска ми я прави във втора база. Сутринта ме приеха с предварително направени изследвания, сложиха местна упойка, обърнаха клепача и цепнаха топчето. След това ме превързаха като ранен от войната, за да се притиска мястото и на другия ден ми махнаха превръзката. В болницата не съм нощувала.

# 334
  • Някъде там
Здравейте! Може ли да  ми препоръчате някой в Плевен - за смяна на цип на дамска чанта.

# 335
Здравейте! Може ли да  ми препоръчате някой в Плевен - за смяна на цип на дамска чанта.
В " Синия комплекс" на първи етаж поправят чанти.

# 336
В синия комплекс, под новото Моменти, има в дъното шивачка и обущар. И двамата съм ползвала, добри са

# 337
Може ли да ми препоръчате гинеколог за премахване на полип на матката.

# 338
Търся частна учителка по немски за осмокласник.

# 339
Здравейте, търся спешно препоръка за Гастроентеролог за възрастен. Без Феликс Янев. Посещавали сме го.

И правилно. Преди две години заедно с хирурга измислиха операция от апандисит на мъжа ми. В Пирогов се изсмяха на тези касапи. Никога Феликс Янев!!!

# 340

И правилно. Преди две години заедно с хирурга измислиха операция от апандисит на мъжа ми. В Пирогов се изсмяха на тези касапи. Никога Феликс Янев!!!

Бяхме на преглед. Даде си телефона да запазим час за колоноскопия и месеци не благовили да си вдигне телефона или да отговори на Вайбър. От регистратурата    на Авис медика никакво съдействие. Не съм от Плевен и ми е не възможно да чакам пред кабината да благовили да ми отдели време.

Та търся препоръка за друг специалист.

# 341
Радвайте се, че сте се спасили! Ние тръгнахме към София и хирургът звъни на съпруга ми, че ни чакали в Авис медика Кайлъка  със 700лв и джапанки и защо не сме идвали, имали още четири планувани операции. Той му казва, че ще направим второ мнение, доктора казва,че нямало нужда. Е как няма нужда -няма температура, никакво възпаление.,обикновени симптоми за апандисит...трябва да се изкарват пари от здрави хора...Плевен е известен с Медицинския си бизнес ..самите Авис медика до преди няколко години работеха само в брой, 40 - 50 кабинета по 2 прегледа на час , по 50лева минимум...произведения на изкуството, всякакви картини, статуи и статуетки те обграждат  чакайки да чуеш присъдата си пред кабинетите им....Дават го загрижени, особено ако се появи някой , който да оскубат, почват да тичат по кабинетите за второ и трето мнение, а пациентите им чакат с два закъснение.... В Пирогов казаха на съпруга ми,че е съвършено здрав и да не им губи времето, той им показа написаната грешна диагноза.....вероятно има план за изпълнение от 5000лв на ден, които да съберат.....Мили хора дайте си парите за още два прегледа, за да сте сигурни , но не припарвайте до град Плевен!!!

# 342
Извън темата за Вашия специалист,ще си позволя да дам отзив за клиника "Урдомед"!Не ходете там за лечение при великите светила.Миналата година казаха за дете на 1 година,че нищо му няма.След търсено мнение в Пирогов, го оперираха там по спешност и едва го спасиха..
Радвам се,че има мислещи хора,търсещи правилните специалисти извън Плевен!

# 343
В Плевен, извън Плевен и на Марс лекарите се делят на такива, които са ви помогнали и такива, които не са.
Обобщенията на килограм никога не са приемливи.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:18 от rummi_pl

# 344
Добре е да се предупреждава. Хората да знаят. И аз съм ЗА да се потърси второ, трето мнение, колкото и пари да се изхарчат.
За Доротея Тодориева преди 7 години се съмняваше за левкемия и искаше да ме вкара в болницата за взимане на материал от течност на костен мозък. Какво ми беше да чуя предполагаема диагноза на левкемия и на моите близки!? Не влезнах в болницата. След 2 дни отидох на второ мнение. И тя се изсмя каква диагноза беше ми поставена. И каза, че няма такова нещо и ще живея.

Общи условия

Активация на акаунт