Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Доли, бързо оздравяване пожелавам! А може ли да споделиш за зрънцата черен бъз? За подсилване на имунитета ли е ? По колко се приемат? Може ли да се дъвчат, или се пие като хапче? Приемам инфото и на ЛС, в случай, че се притесняваш да не е спам тук.

# 436
  • Sofia
Да,за имунитет 🍀
На гладно по 5-6 зрънца,може да се дъвчат или глътнат.
Ако е на сироп, също на гладно сутрин по 1с.л.
Предпочитам зрънцата,з-то са натурални,без захар.Сиропът е много сладък,но сега го приемам и него,дано помогне някак .
Сега е подходящото време  да се набере и изсуши или да се направи сироп.

# 437
Бъз не е подходящ за хора с автоимунни заболявания.
Извинявам се за спама.

# 438
А и времето му мина.
И аз се извинявам.

# 439
  • Sofia
Не е минало.
Има го още.

# 440
Кубратова, ти си от КГБ Joy
Естествено, че докато зареждах пералнята върших още 100 неща, но основната ми мисъл беше да я пусна и да пия кафе на спокойствие

# 441
Кубратова, ти си от КГБ Joy
Естествено, че докато зареждах пералнята върших още 100 неща, но основната ми мисъл беше да я пусна и да пия кафе на спокойствие
Стара школа съм (във вършенето на 100 работи наведнъж), усещам се Simple Smile  
То по неволя повечето жени сме от тази школа, де...не е нужно да сме от КГБ, нали същото правим ката ден.
Аз никога (само веднъж съм го правила) не пускам пералня преди първо кафе, и не само пералня.

# 442
  • Бургас
Прибирам се с автобуса.
Контрольорката седна до мен. Обаче аз си ровичкам из телефона,едвам гледам,спи ми се яко,изморена от работа...
Идва моята спирка. Аз вече нямам идея кой стои до мен и питам вежливо ,,Извинявам се! Ще слизате ли!"😱😂
Погледа на жената беше безценен!
Но шеговито ми отговори ,,Да,след една спирка!" - т.е на терминала 😂

# 443
Някой ден хора ще направя пожар.
Всеки път почти го правя.
Като варя яйца или нещо друго включвам първо на 6-та степен да заври бързо, че нямам време да чакам.
После намалявам на 1.
Ама редовно забравям.
Вчера съм в кухнята, чистя един шкаф. Слагам пилешкото във вода да го сваря предварително и пускам на 6. Викам си, нали съм тук, ще гледам, този път няма да го изпусна.
Чистя шкафа. И след 10 секунди викам - я да изиграя на компютъра една бърза игра. Играя растения срещу зомбита. Като я приключих получих мозъчен факс, че ми е на 6 котлона.
Логично вече беше кипнало и котлоните във вода и парчета пилешко.
Аман от мене си.

# 444
Всички сме така, ако това те успокоява. Преди можех по 5 неща заедно да правя, сега не мога. Остарявам
Снощи дъщеря ми, все пак ми е дете Close, си хвърлила раницата на земята. Обаче така я метнала, че е включила печката в стаята. Добре, че влязах и ми замириса. Нали знаете как специфично миришат ел. печките, ако не са ползвани дълго време. Раницата е от плат, не искам да си помислям какво можеше да стане през нощта. Хем муня, хем мързелива. Че и пубер. Rolling Eyes Ужасна комбинация

# 445
Елора, това твоето не е мунщина, а проява на полифунционалността на всяка домакиня, още нищо не си видяла (имам вчерашна, но сякаш още ме е срам да я оповестя, наистина е голяма) Simple Smile
За такива случаи (щом са ти чести), имам препоръка:
Скрит текст:
Ей това горното се избягва с индукцион - слагаш на бууст, завира за около минута - буквално си там, няма за кога да ходиш да вършиш друго (ако завира за около 10, че и за  повече минути при по-голямо количество, си е направо изкушаващо да мръднеш да свършиш още нещо, и аз съм го правила уж с наглеждане), намаляваш, включваш таймера и си караш работата. Откакто имам такъв плот, нищо не съм изкипявала, дори мляко. 

# 446
И с индукционен варените яйца стават печени. Който си го може, може си го.. Хубавото е, че ако водата вземе, че стигне до сензорите, изключва.

# 447
😂😂😂Това с яйцата колко ми е познатото!!! Пет-шест забравени на котлона яйца бомбандираха и хвърчаха из цялата кухня.Беше Бейруд.По- лошото е,че дори не реагирах веднага,а си мислех,че са поредните фойерверки и излязох на балкона да ги гледам.

# 448
Лили, така ме разсмя;)

# 449
И мен. 🤣
Представих си как хвърчат яйца, а тя дебне на балкона за заря. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт