Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Къде е тази мусака с италиански нотки, че ми стана интересна, обичам италианска кухня

# 46
Моят освежаващ,разхлаждащ и успокояващ  “коктейл”за жегите е чаша вода с 20 капки мента,глог,валериан 🤪
Хахахаха и аз откакто открих този коктейл, не го пропускам. Особено вечер, като си спя едно....😏
Ти пробвай във водка да ги капнеш, да видиш тогава как успокоява Joy

# 47
Изтриха я, защото автора рекламираше видеата си.
Имаше сирена в заливката, нищо интересно.

# 48
Ох, какъв срам, какъв срам само брах вчера. Та , на работа съм, на компютъра имам отворени няколко екрана, три, четири са с работна.тематика, един е на бг мама, а темата която съм отворила и чета е АНАЛНА ФИСУРА. Появява ми се спешна работа, звъня телефони, пиша важен мейл, който трябва да разпратя на половината фирма, мениджъри, митнически брокери, складови работници, отдел работа с клиенти.... Правя снимка на екрана, за да обясня какъв е проблема. Пиша гневен имейл, защото някой не си е свършил работата и аз го отнасям накрая. Напрежението е огромно, бързам, копирам всички, копи пействам екрана и пращам мейла. В този миг изтръпвам, отварям да видя какво се вижда и разбира се от снимката на екрана освен всичко друго с не малки букви се чете "Анална фисура". Обля ме пот, сърцето ми заподскача, ръцете ми се разтрепераха, абе ад. Не мога да се върна назад, да изтрия мейла, направо чутовен срам. Не искам да си мисля какъв смях е паднал и как са ме разнасяли из целия офис 🤣

# 49
  • Euskal Herria
Поразвеселила си ги. Тъкмо по-леко да преглътнат критиките.

# 50
Някой може и да си е припознал болежката, та е решил, че му пращаш здравен съвет и се е чудил кой ли го е изпял, ако е споделил с друг Simple Smile

# 51
Това нищо не е.
Аз май и преди съм го споделяла. Ходих до най-често споменаваният в онази тема лекар, да ми връзва хемороиди. Нещо ме беше притеснило след процедурата, та звъннах на лекаря. Вика снимай а и ми прати снимка на вайбър. Снимах, пратих и чакай, чакай да отговори, обаче няма. Чак взех да се ядосвам. След около час зацепих, че аз на друг Атанас съм пратила. Голям срам брах. Добре, че с грешния Атанас комуникирам изключително рядко по работа.

# 52
Леле, лелелееее, вия от смях 🤣🤣🤣

# 53
  • софия
Малка муня звънче
Носи си в несесер блистер (няколко хапчета) Нурофен за женски болки. Онзи ден баща ѝ го заболя главата и нашата самоотвержено му отпуска от нейните хапчета, че той си е забравил неговите. Не му подейства.
Днес мунчето прави преглед на несесера и установи, че е носила не Нурофен, а антиалертични хапчета 🫠

# 54
О нееее, вия и аз.
Правилно ли съм разбрала? Снимала си дупенцето и си пратила на колегата? tooth

# 55
Почти правилно, Елора. По-зле е, не колега, а на човек, към когото се обръщаме за по-заплетени случаи. Само като си го представя в лъскавия им офис и да е бил, например, в среща, ужас. Поне вид да имаше дупето 😂😂😂

# 56
Това дупе директно влиза в списъка с топ мунщини от тази тема Joy смях се с глас, но изобщо не искам да си представя как си се чувствала в момента на осъзнаването.

# 57
Ох, защо не си се сетила навреме да изтриеш.
Ох, чак ме е яд.
Обясни ли му на човека поне? Joy

# 58
Обясних, че по грешка съм изпратила, извиних се. В такъв шок бях тогава, че не е истина.

# 59
JoyJoyJoy

Сигурно като види, че му пишеш сега в съзнанието му веднага изскача дупето.Joy

Милата, съчувствам и аз, но е адски смешно.

Общи условия

Активация на акаунт