Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Grinning
Абе бих пуснала пак пералнята.

Знам, че не е хубаво човек сам да се постригва.

# 136
Купих на детето измивен гел Клоран. Месец и нещо ми казва, че това нещо не се пени. Днес го загледах. Мляко е Joy

# 137
Кая, няма нужда да е на лични, то е едно елементарно нещо, ама днес ММ не намерил, а вторият екземпляр ми е в селската къща (много неща купувам по две, че да не разнасям).
Моето е такова, но има и други модели, тях не съм пробвала: https://grikshop.bg/bg-product-details-685.html
Е, аз съм те изпреварила с подстригването с 2-3 седмици - отрязах повече от 15 см, ама моята коса е къдрава и сега през лятото я връзвам, та много не личи какъв съм майстор Simple Smile

# 138
  • FRANCE
Купих на детето измивен гел Клоран. Месец и нещо ми казва, че това нещо не се пени. Днес го загледах. Мляко е Joy
Купих шампоан и балсам за морето и съвестно си ги ползвах, докато малката девойка  ви каза , че били добри двата шампоана. Ми нямало балсам. Аз се къпя с първият, слагам вторият, та даже изчаквам Blush

# 139
Кая, няма нужда да е на лични, то е едно елементарно нещо, ама днес ММ не намерил, а вторият екземпляр ми е в селската къща (много неща купувам по две, че да не разнасям).
Моето е такова, но има и други модели, тях не съм пробвала: https://grikshop.bg/bg-product-details-685.html
Е, аз съм те изпреварила с подстригването с 2-3 седмици - отрязах повече от 15 см, ама моята коса е къдрава и сега през лятото я връзвам, та много не личи какъв съм майстор Simple Smile
Благодаря 🤗 За първи път виждам (и чувам) 🙈
Моята и тя е къдрава и постоянно на опашка. Обаче преди да го клъцна я изправих за да видя наистина ли тоя кичур стъчи толкова (малко, може би 1 пръст).
А мм обожава дългокоси жени и сега ме гледа на криво 🤣 Че и след 2 седмици ще се прибираме за България и задължително ще мина през моята фризьорка 🤣🤣🤣

Преди 2 седмици купих нови шампоани за мен и щерката. Влизам да се къпя и гледам моя почти на дъното и ги питам какво го правят толкова. Сина много учуден пита ама това шампоан ли е? Кой ползва шампоан с кокос? Решил че е душ гел щото много хубаво меришел 🙄 Всичките ми шампоани меришат хубаво, аз по това ги избирам 😒

# 140
Купих шампоан и балсам за морето и съвестно си ги ползвах, докато малката девойка  ви каза , че били добри двата шампоана. Ми нямало балсам. Аз се къпя с първият, слагам вторият, та даже изчаквам Blush

Май съм писала вече как моето малкото, като започна да се къпе само, около две години първо беше слагало балсам на косата, отмивало, после миело с шампоан. Докато разсеяната му майка забележи...

# 141

Май съм писала вече как моето малкото, като започна да се къпе само, около две години първо беше слагало балсам на косата, отмивало, после миело с шампоан. Докато разсеяната му майка забележи...

Аз пък си купих от амазон прайм дните една огромна кутия с балсам, който се слагал, когато косата е 40% суха, а после се премахвал. Понеже не ми стана ясно какво искат да кажат, и аз така като твоята малката, мажа с балсама мръсната си коса, слагам Шапка за душ, стоя така около половин час и после отмивам. Маска за коса с други думи.

# 142
Това щях да кажа и аз, балсам или маска преди шампоана си е техника за измиване, на моята коса действа много добре.
Аз пък сега имам шампоан и балсам в почти идентични шишенца, няколко пъти си мия косата по два пъти без нужда, защото вместо балсам вземам пак от шампоана. Интересно, че обратното нито веднъж не се случи.

# 143
Щерката имаше два отворени еднакви шампоана и при миене на банята изсипах съдържанието от едното шише в другото. Толкова бях горда, че разкарах ненужните шишета, даже се похвалих на дъщерята. Е, оказало се, че едното е балсам, а другото шампоан.

# 144
Щерката имаше два отворени еднакви шампоана и при миене на банята изсипах съдържанието от едното шише в другото. Толкова бях горда, че разкарах ненужните шишета, даже се похвалих на дъщерята. Е, оказало се, че едното е балсам, а другото шампоан.
При тази динамика на живота днес добре си сторила - всичко в едно и бързо се ползва Simple Smile

# 145
Че то си има такава технология на обратно миене - първо балсам, после шампоан.

Преди много години, навлезли вече в консуматорската култура, започнахме да се сдобиваме с модерна козметика. Приятелка ми се похвали, че си купила душ-гел Дав. Седи в стаята й и я питам защо не е в банята. "Че за какво да го държа там, то нали се къпеш сапун и после като се подсушиш се мажеш с гела?"

Малко бавно попивал, ама иначе кожата й ставала много гладка.

# 146
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Че то си има такава технология на обратно миене - първо балсам, после шампоан.

Преди много години, навлезли вече в консуматорската култура, започнахме да се сдобиваме с модерна козметика. Приятелка ми се похвали, че си купила душ-гел Дав. Седи в стаята й и я питам защо не е в банята. "Че за какво да го държа там, то нали се къпеш сапун и после като се подсушиш се мажеш с гела?"

Малко бавно попивал, ама иначе кожата й ставала много гладка.
Преди 20 години, една приятелка, забелязала, че нещо рязко намалял омекотителя за пране, а тя Пурлан си взела, модерна работа...
След кратко разследване се оказало, че брат ѝ го ползва да се къпе с него.
Много хубаво миришел 🤣

# 147
Не помня какъв прехвален шампоан си бях купила, но след него косата ми стана сплъстена и няма сресване това гнездо...Балсам нямах и изплакнах с вода с омекотител.Оправи се косата и ресането стана възможно.Доста силно миришеше обаче.

# 148
Беше преди доста години, но сега се сетих
Една моя братовчедка яде някакъв шоколад, пити ме
- искаш ли
- да, със стафиди ли е
- А не, със сушено грозде
Sweat Smile

# 149
  • София
Не знам дали е точно мунщина, но така го усещам.
На морето - синът ми върви пред мен и в един момент спира, за да си изтръскал някакво камъче. Да, обаче майка му блее настрани и почти се блъсвам в него, като успявам да му застъпя джапанката. В тази част от секундата той тръгва със същия крак и....резултатът от екипната работа Simple Smile е не скъсване, но измъкнахме горната част на джапанката от дупката, в която е "сглобена". Не са китайски, да кажеш че такова им е качеството.
Ходих при обущар - това няма оправяне. Сърцето ме заболя да хвърля джапанки на 1 месец, добре че ги купих намалени.

Общи условия

Активация на акаунт