Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Оф, не съм ги правила от варени на печени. Хващам се навреме и намалям, ама котлона ми е не е умен, продължава да работи. Керамичен е.
То трябва да се изчака минутка да заври. Все ми се карат вкъщи за това.А аз почвам нещо друго и изключвам, че съм сложила.

# 451
  • Карлово
Пак хубаво, че са гърмели яйца, а не пейджъри, както е новата мода в Ливан.

# 452
Аз тук преди време разказвах и за пожар, който направих.
Бях на 15, исках пържени картофи. Отивам да уча, пускам да загрее олиото.
И се отнасям жестоко. Усещам мириса. Отварям, хола, коридор и кухня целите в мъгла. Отивам и в паника какво да правя. Ми изсипвам студена вода в олиото. Мини атомна бомба. Шкаф, таван почерня. Изпадам в още малко паника. Взимам горящи тиган, отварям прозореца и мятам с всичка сила. Кофата беше на 2 метра, улучих.
Добре че не улучих минаващия човек, който видя, че нещо прелетя над главата му, но си продължи.
Прибира се майка, вика защо смърди. Викам опитах се да пържа картофи, направих пожар, гладна съм, не искам аз да готвя. Разказвам - хили се, после и леко конско.
Хазяите дойдоха и питаха какво сте правили тук. Разказвам. Смееха се на разказа. Викат - няма драма, то всичко е за ремонт, не се притеснявайте. Много готини хора са.
След преместването в друга квартира след 2 години ни предоставиха доста мебели от жилището безплатно.

# 453
Уф, червен бях направила котлона. Добре, че имахме куче, което не спря да лае и да ме бута докато не отидох да видя.

# 454
  • В полите на Пирин планина
Напомняне на телефона си слагам за след 15 минути да погледна и после пак докато е готово, защото веднъж ядохме леко черно месо от едната страна...

# 455
  • Бургас
Елора,и аз съм го правила това с пържените картофи!
Сложих олиото да загрее,на газов котлон. Започнах да беля картофите. Мина се време и няма да ви казвам какви пушеци и черни парцали летяха из терасата....

# 456
Понякога човек научава някои неща по- трудния начин Joy
Но пък и никой не ми беше казвал, че във врящо олио не се слагало вода Joy
Аз знаех само че водата гаси огън.
Възпитателен пропуск и го казах на майка Grinning

# 457
Мдааа, знам си аз че добре правя, винаги съм мразела да пържа Grinning
А яйцеварката ми е супер полезен уред, кой каквото ще да ми разправя че нямало смисъл от нея и да си варя яйцата в тенджери, джезвета и незнамсикакво. Тук поне ще ми повярвате от раз - хубаво нещо е пък! Grinning

# 458
   Яйцата вместо варене ги слагам във фраера. На програмата за скариди Simple Smile. (160 градуса, 12 минути.) Стават идеални.

# 459
Нещо не ми вдъхва доверие като за мен този метод, а и моят еърфраер е от тези като малка фурна а не с кошница. Освен че яйцеварка имам по-отдавна, ако не беше така може би друго щях да мисля Grinning

# 460
  • София
Групата "Провали в кухнята" във ФБ изобилства с такива мунщини, с цвят на въглища. И аз съм се отчитала със снимков материал

# 461
Нещо не ми вдъхва доверие като за мен този метод, а и моят еърфраер е от тези като малка фурна а не с кошница. Освен че яйцеварка имам по-отдавна, ако не беше така може би друго щях да мисля Grinning

Същият е и моя, нареждам ги на решетката. То, не че е сложно да свариш яйца Simple Smile, но да кипне първо водата, после време да им засечеш. Трябва около тях да се навърташ. Така само цъкваш копчето и ги оставяш. И яйцеварка имах, но я подарих. Много ми е тясна кухнята, гледам уредите да са многофункционални и да пестя пространство.

# 462
Ще внасям в SDI вноска по гражданска отговорност, сумата е 54,51, докато чакам документите приготвям една банкнота от 50 лв., две по 20 лв. и стотинките. Подавам ги, жената за миг се замисля и ми казва "Ама много ми давате." Поглеждам парите и не виждам проблем. Тя казва 54,51. Тогава вече се усещам, че съм приела 2 по 20 за 2 по 2.
Същия ден вкъщи отделям 2 по 20 лв. и метални левчета за ток. Тръгваме да излизаме, аз прибирам парите в джоба и ще плащам тока. На гишето на изипей бъркам в джоба, тук пари, там пари - няма. Само левчета. Чувствам се като пълен идиот. Плащам тока, прибираме се вкъщи и виждам двете банкноти от 20 лв. си стоят на рафта, аз съм взела само металните.
И седя и се чудя защо два последователни пъти мозъкът ми отказва да регистрира правилно двете банкноти от 20 лв. Simple Smile

# 463
  • София
Явно нямаш вяра на книжни пари, само на металните Simple Smile

# 464
Ами факт, че на разкопки сме откривали само метални пари, кое книжно е сигурно?!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт