Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 50 177
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 45
И аз това си мислех... Пък НУИИ и НГПИ вече второ класиране ще правят.

# 46
  • Варна
Аз пък някъде срещнах, че бъдещият осми клас ще се делят на живопис и графика. Но ако се редуват, това значи, че или аз или Море бъркаме.
Може и аз да не помня правилно. Дъщеря ми е в Рекламна и е възможно да бъркам, но определено някъде ги имаше разпределенията.
Ако се бях сетила преди края на годината, щях да кажа на дъщеря ми да пита.
Вие записахте ли се вече, може да питате на място, ако не сте, но понеже това става при секретарката, не знам всъщност тя дали ще знае. Но на място като могат да се гледат рисунките са цялата комисия и точно те могат да кажат най-точно.

# 47
  • Варна
Записахме се, не се сетих да питам, не сме ходили да гледаме рисунката.

# 48
Здравейте на всички в групата и успех на дечицата!
Дъщеря ми е приета в Национална гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив.
Сега ни предстои кандидатстване за общежитие. Доколкото разбрах преди са ползвали това на Руската гимназия, но тъй като сега е в ремонт, ми дадоха контакти на общежитието на Английската.
Някой запознат ли е с цялата сага с общежитията и какви съвети бихте ми дали? На какъв принцип "подреждат" децата? Какво да гледаме, можем ли да имаме изисквания, да правим лек ремонт, ако не харесаме стаята? И изобщо всичко, за което се сетите ще ми бъде от полза :*

# 49
Привет! Дъщеря ми е приета и записана в НХГ, също не сме от Пловдив. Подадохме документи в Английската, като ни казаха, че ще има класиране, но така и не разбрахме кога и как ги разпределят. Но отидете сега, преди другите ученици от МОН да са отишли.
Казаха ни, че на английската са по-хубави общежитията и може да се изберат, б з значение в кое училище учи детето. Но сега с този ремонт на руската...дано има места.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:55 от hrisi09

# 50
Записахме се, не се сетих да питам, не сме ходили да гледаме рисунката.

Дам видях го
има едно ново редче  което са добавили . Преди това нещо го нямаше. Явно са имали сблъсък с родители и са направили допълнение. Давам ви двата графика за прием : за 2023/2024 и за 2024 /2025.

# 51
Здравейте!
Излязло е класирането във Фотографското - https://npgpf.com/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC/.
Моят син вече е записан в НГПИ, така че освобождаваме едно място в Компютърна анимация.

Благодаря на всички, които допринасят за този форум, изключително полезен е!

Успех на всички деца! Simple Smile

# 52
Ще припадна. Трима приети близнаци, по един в три от паралелките. Или поне аз нямам друго обяснение за последните приети в компютърна графика, графичен дизайн и фотография.

Иначе точно съм познала минималния бал на редовно приетите (по неблизнашки принцип) 4,88
Да видим до колко ще паднат в бала. Или може би няма да видим, защото те нищо не обявяват, а звънят по телефона и за информация можем да разчитаме само на родители с приети деца, които пишат тук и са получили обаждане.

Честито на всички приети и почти приети! Blush
Миналата година на първо класиране мин бал беше 5,25. Най-ниският бал от резервите, до който имаме информация, че са стигнали, беше 4,91. Това е седемдесета позиция в листата при фотографията.

# 53
Попълването на незаетите места е едно към гьотере според мен.

# 54
Излезе и МОН-ското класиране. Дъщеря ми е приета освен в НУИИ и в много желаната 1 АГ (Първа Английска Гимназия), ами сега?

# 55
  • софия
Излезе и МОН-ското класиране. Дъщеря ми е приета освен в НУИИ и в много желаната 1 АГ (Първа Английска Гимназия), ами сега?

Честито и браво на детето!

Ами сега какво, тя със сигурност знае какво иска, ще си го избере Simple Smile

# 56
еха, браво на детето! това си е голяма дилема честно казано. аз, като възпитаник на второто училище, съм доста пристрастна.
училищата са много различни, интересно ми е какво ще изберете. при всички положения явно имате много будно, интелигентно и талантливо дете, поздравления! успех от мен!

# 57
Здравейте!
Отдавна следя темата. Имах големи мераци за училищата към МК, но някак през последните месеци... незнайно защо реших, че девойката няма да се справи с изпитите и я пуснахме само на проверка на способностите. и ето, че ни изненада със 100т. Приети сме в 140СУ. Има ли други, които ще се записват там?

# 58
  • СОФИЯ
Еха труден избор...Преди време баткото беше приет в НПМГ математика и информатика и НУИИ. И трябваше да избира/моят избор беше НПМГ/, той избра НУИИ, това му беше на сърце.

# 59
  • софия
Попълването на незаетите места е едно към гьотере според мен.
Дори не подозираш колко си права Smiley

Общи условия

Активация на акаунт