Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 50 192
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 75
Точно идвах с тази новина. Ние сме приети по първо желание и щерката е мега щастлива!

# 76
  • софия
“Аз като говоря, не прилазвам “:joy:

Нали имаше някакъв такъв лаф. Ми казах на всички дето ме питаха, че 4,20 ще са вътре, на хората не им се вярваше.

Още ще паднат, имайте предвид и следете новините, ако трябва звънете в училището

На всички приети или мръднали напред, честито!
Zenata, на вас специално честито, защото си ни активно човече в темата!

Хайде и други да се похвалят Simple Smile

# 77
“Аз като говоря, не прилазвам “:joy:

Нали имаше някакъв такъв лаф. Ми казах на всички дето ме питаха, че 4,20 ще са вътре, на хората не им се вярваше.

Още ще паднат, имайте предвид и следете новините, ако трябва звънете в училището.

Добър вещер си ти!

# 78
  • софия
Време в НУИИ да излязат с инфо за тяхното второ/трето класиране докъде са стигнали. Дa не sе правят на ударени.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 00:16 от Амели

# 79
Честито, zenata!
Между другото, интересен час за пускане класирането. 😃

# 80
Благодаря!
Да, аз два дена проверявам нонстоп и точно си викам явно ще е в понеделник и хоп!
Честно казано не разбрах сега трябва ли пак да ходим при положение, че сме записани, или не?

# 81
  • софия
Ами да ви запишат в новата паралелка  Simple Smile
Отивайте, отивайте, такива неща на място се уточняват.

# 82
А, отиваме, то е ясно Heart Eyes
Щерката изпадна в хистерия направо!

# 83
Честито, zenata! Прекрасно е, когато децата са щастливи.

# 84
  • Ланкър, планините Овнерог
Честито Simple Smile
Коя й беше мечтаната специалност?

# 85
Zenata, напълно разбирам какво е настроението у вас и много се радвам, че сте се изкатерили до първо желание. Heart При нас миналата година случаят беше аналогичен, с тази разлика, че моята дъщеря дори не беше класирана на първо класиране. Деляха я огромен брой деца от първото й желание, но все пак чудото се случи. Щастието е най-голямо, когато не си очаквал, че нещо е възможно.

Тайно се надявам още майки да дойдат и да споделят за неочаквано приети деца. Blush

А тази година гледам отново има голям брой надпланови късметлийчета.
Балът е паднал с 2 десети от 4.40 на 4.20 и са стигнали до 144-ото дете в списъка с оценките.

# 86
Честито Simple Smile
Коя й беше мечтаната специалност?

рекламна графика. на отворените врати и двата пъти се лепеше само там, снимаше, говореше си с учителите....
Dame, големи емоции са, да.
Успех на всички деца!

# 87

Здравейте!

Дъщеря ми от самото начало реши, че иска да кандидатства в НГО със “сценичен костюм”, въпреки, че балът й е доста по-висок и имаше и други добри опции. Не сме се водили от балове, нямаше интерес и към училищата към МК. Оствавих я сама да вземе решение и сега е много въодушевена и щастлива от избора си.

Имаме познато дете в 10-ти клас, което сподели, че е много щастлива в училището. Спокойна и задружна среда, големите помагат на малките и имат общи проекти, имат интересни дейности и проекти извън училището. Класовете са основно от момичета, но ги описа като задружни. Учи моден дизайн, но според нея сценичният костюм е по-интересната специалност, защото имат повече творческа свобода да експериментират и по-интересни предмети. Базата е добра, пред училището има спирка на метро и трамваи. Ако имате още въпроси може да ми пишете на лично. Имаме познат, който преподава в училището и отзивите от него също са много добри.

Успех на всички деца!

Здравейте,

благодаря за споделеното мнение, доста по-спокойна съм вече, че би й харесало в този специалност, че човек като тръгне с една нагласа за едно училище и после е трудно да приеме нещо различно от желаното. Т.е да разбирам, че двете девойки може да са в един клас...супер.
Аз все пак още имам някакви минимални надежди за приложното, имайки предвид предстоящите размествания след като са излезнали вече и калсиранията във Фотографското и в МОН-ските училища.
Дали правилно съм разбрала, че трето официално класиране в НГПИ няма, а прозвъняват деца с последващи оценки на приетите? Как отсяват децата с еднакви оценки, гледат желанията за конкретната специалност, за която набират деца ли?
Честито на приетите деца! Дано се чустват щастливи и на своето място!

# 88
Няма официална информация за това как става запълването на свободните места след 2ро класиране. Или по-точно - информацията е, че звънят по телефона на следващите в списъка.

От това, което е споделяно тук в темата, можем да заключим, че при надпланов прием предлагат на някои от децата да се запишат по по-предни свои желания, за да разпределят надплановите по-равномерно в различните специалности. Миналата година имаше 6 надпланови в играчките и майката на едно от тези деца сподели, че са им предложили да се запише по първото си желание (защото играчките им беше по-задно желание в списъка), но детето беше размислило и в крайна сметка си остана в играчките. Един вид не е ясно точно колко свободни места ще останат след тези намествания при второ класиране. А че не всички, класирани на второ, ще се запишат е съвсем сигурно.

Отделно се загледах, че в НУИИ много витиевато са написали, че ще записват всички с бал 4,55 и надолу до еди кога си, като са обявили 8 свободни места. Реално на второ класиране трябва да поканят 10 деца, защото има четири с оценка 4,55 и шест с оценка 4,5. Тоест там се чака да се види дали тези 10 деца ще попълнят 8-те места или ще останат някакви свободни.

Любопитно ми е и какво се случва във фотографското. Там на първо класиране записват до днес включително.

# 89
Здравейте!
Току що говорих с НГПИ. Синът ми беше записан в силикатен дизайн, но сега след второ класиране минава в рекламна графика, което му е първото желание. Питах, дали трябва да отида отново на място или да потвърдя нещо. Казаха, че няма нужда и че автоматично преминава в графиката.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт