Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 49 381
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 855
Моята дъщеря е с една от трите пълни 6 в НУИ Варна и с 95 т от хуманитарна. Балът и стига и за езикова гимназия. Сега седим и се чудим какво да правим. На мен ми се струва, че с това рисуване няма кой знае какви перспективи в бъдеще. Тя казва -  ти реши.

Despina, при вас какво стана? Детето кое училище избра?

# 856
  • Варна
За сега нищо. Чакаме първо класиране на МОН.

# 857
  • София
Започнаха да звънят по телефона от НПГПФ да предлагат места за второ класиране! Дъщеря ми там е с 5.00. Предложиха й Графичен дизайн, първото желание. Отказахме.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 20:31 от Kenarova

# 858
Звъннаха ни от НПГПФ, предложиха ни място в Графичен дизайн (беше ни първо желание, не знам има ли значение това). Отказах и пращам късмета ни към Викинга и клетата му майчица.

# 859
Звъннаха ни от НПГПФ, предложиха ни място в Графичен дизайн (беше ни първо желание, не знам има ли значение това). Отказах и пращам късмета ни към Викинга и клетата му майчица.
Господ здраве да ви дава, попътен вятър, успех, щастие, късмет, пари, любов и много, много благодаря Gift HeartGift HeartGift Heart Дано се случи Чудото Heart

# 860
Здравейте!
Чакаме с нетърпение някакъв знак. Случайно някой с дете на второ класиране анимация да е получил обаждане още?
Късмет на I♥M♥V♥ и останалите!!!
П.С.- Благородна и хуманна постъпка, jaded!

# 861
Здравейте!
Чакаме с нетърпение някакъв знак. Случайно някой с дете на второ класиране анимация да е получил обаждане още?
Късмет на I♥M♥V♥ и останалите!!!
П.С.- Благородна и хуманна постъпка, jaded!
Явно действително са почнали прозвъняванията, но аз когато се обадих късния следобед ми казаха, че ще започнат от другата седмица. А може да са имали предвид и тези с оценки на Викинга, защото ме попитаха.

# 862
Здравейте ,на мен ми звъннаха днес в късния следобед от НПТПФ с предложение да запиша детето в специалност компютърна анимация  при положение че ги бях отписала защото не беше приета на първо класиране, сега седя и се чудя какво да правя,бяхме си наредили Мон-ските училища и си чакахме кротко и бам ново пет! Май ще я записвам  тя и без това си искаше,но се чудя как така днес в 6 без малко ми се обадиха да ми кажат,много ми е странно?

# 863
Здравейте ,на мен ми звъннаха днес в късния следобед от НПТПФ с предложение да запиша детето в специалност компютърна анимация  при положение че ги бях отписала защото не беше приета на първо класиране, сега седя и се чудя какво да правя,бяхме си наредили Мон-ските училища и си чакахме кротко и бам ново пет! Май ще я записвам  тя и без това си искаше,но се чудя как така днес в 6 без малко ми се обадиха да ми кажат,много ми е странно?

Както и аз се чудих - не е съвсем прозрачно. Бихте ли казали на каква оценка са звъняли днес? Фотографското ми е голямата молитва това лято. Дъщеря ми има 4.91

# 864
Здравей Venelina оценката на дъщеря ми е 5.08,значително по ниска от оценката на изпита за компетентност на НВО  там е със 100 точки,но пък и не зная дали ще се пребори за изобразителното изкуство в 51,га вай най добре ще е да я записвам,а не зная дали ако я запиша,а после излязат резултатите от МОН и тя си хареса нещо друго може ли да си изтеглиш документите от Полиграфията и да запишем нещо друго-някой ако може да сподели?Иначе и на мен НПГПФ ми е на сърце най много от всички училища!

# 865
Здравей Venelina оценката на дъщеря ми е 5.08,значително по ниска от оценката на изпита за компетентност на НВО  там е със 100 точки,но пък и не зная дали ще се пребори за изобразителното изкуство в 51,га вай най добре ще е да я записвам,а не зная дали ако я запиша,а после излязат резултатите от МОН и тя си хареса нещо друго може ли да си изтеглиш документите от Полиграфията и да запишем нещо друго-някой ако може да сподели?Иначе и на мен НПГПФ ми е на сърце най много от всички училища!
Но това са несравними неща. На изпита по МОН  максимален брой точки не е нещо удивително. Това е друг изпитен формат. Когато изпитът е към училище към МК там максимално количество точки се постига много по-трудно и е свързано с много предварителна  подготовка. Самите училища също трудно бога могли да бъдат сравнени като програми. Иначе записване и изтегляне е възможно. Навремето нямаше никаква синхронизация на датите. Трябваше да запишеш по МК за да не ти изгори мястото а после да изтеглиш документи ако мон  харесва на детето  повече. Именно това е начина, по който се формират придвожванията с второ, трето класиране. Училищата към МК правят тези "раздвижвания" в схемата.

# 866
  • Ланкър, планините Овнерог
Дончо, може да запишете сега и после да изтеглите документите, ако МОН-класирането й е по-на сърце.

# 867
Ми при моя разликата е с над точка и половина, че и  повече почти, аз не знам какво  се оценява, но според мен нещо критериите им куцат... това е сарказъм

# 868
И ние чакаме второ класиране в НПГПФ и НГПИ - въпросът ми е, ако първо ни поканят да се запишем във Фотографското и се запишем с всички необходими документи, това означава ли, че отпадаме от следващите класирания в Приложното, които са ни приоритет?
Доколкото разбирам, ако вече си се записал в класирано МОН-ско училище и те поканят от Приложното или Фотографското, можеш да си изтеглиш документите и окончателно да се запишеш в МК училище.

# 869
Гледайте на нещата в глобален плн. Можеш да  описваш детето  си от което и да е училище, дори по лични причини. А щом му е предложено място някъде, да го записваш там. Проблем да се стикова времето, което ще отнеме отписването и съответно записването.

Общи условия

Активация на акаунт