Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 48 590
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 975
Хипотетично сега се записваме в училище към МК и подаваме заявление за участие във второ класиране към МОН, нали това записване не пречи на второто, евентуално и за третото класиране?

# 976
  • Върху лъчите на Слънцето.
Хипотетично сега се записваме в училище към МК и подаваме заявление за участие във второ класиране към МОН, нали това записване не пречи на второто, евентуално и за третото класиране?
Двете класирания нямат нищо общо и едното не пречи на другото. Успех!

# 977
  • София
Честито на всички вече приети деца и успех на чакащите!

IMV, чаках да се похвалиш с обаждане за Викинга и много се радвам, че младежът е където иска. Преди 2г бях в много сходна ситуация и разбирам какви са емоциите ви.

# 978
Успех на всички чакащи ❤️
Ивка, да се похвалиш и да разказваш как е, че 5 години ще минат бързо.
Във форума има тема за висши училища след ХГ, ще я споделя като я открия Simple Smile

# 979
Днес ни звъняха от Полиграфията за специалност дизайн ,с резултат 4,85. Пиша , ако е в помощ на някой очакващ с нетърпение. Казаха, че имат 1 място

# 980
Днес ни звъняха от Полиграфията за специалност дизайн ,с резултат 4,85. Пиша , ако е в помощ на някой очакващ с нетърпение. Казаха, че имат 1 място
И записвате ли? Според мен ще има още освободени места, след второ класиране по МОН, някои ще предпочетат други училища

# 981
Не пречи. Нямат общо. Ако си харесате МОН на по-късно класиране, изтегляте документи от МК и записвате там и обратното.

# 982
  • софия
Гарантирам, че от понеделник ще има още освободени места в полиграфията и вероятно още (макар малко на брой) размествания в двете художествени.

# 983
  • Варна
Стискам палци и на бъдещите студенти, наистина ще ми е интересно после да научим доволни ли са и всичко, което прецените, че ще ни бъде полезно като завършат нашите гимназисти.

# 984
И записвате ли? Според мен ще има още освободени места, след второ класиране по МОН, някои ще предпочетат други училища

Вече записах моето дете в Илия Петров - 1 во класиране с 4,50 и не продължихме участие в другите класирания от останалите училища . Полиграфията беше най-назад в желанията и представянето и там съответно...

# 985
Влизам да хвърля оченце в темата, а то - пълно с хубави новини! Много се зарадвах.
Честито на всички приети - и на децата, и на майките. Стискам палци и за тези, които все още чакат.
П.П. Моето дете не е към МК, но така ми хареса в тази тема, че останах Grinning

# 986
Да допълня с пресни новини от НГПИ, мястото от второ класиране не се пази ако продължиш за трето класиране. Секретарката определено не е компетентна.
За съжаление шансът за моден дизайн ни е нулев, паралелката е почти запълнена 🫤

# 987
Това, предполагам, е, ако не се запишеш?

# 988
То ако се запишеш пак отпадаш.

# 989
То ако се запишеш пак отпадаш.

Няма такова нещо. Запишеш ли се си записан, само вече играе специалността. Даже си го пише на сайта. Няма как да те отпишат служебно.

Общи условия

Активация на акаунт