Отговори
# 255
Вики като стигна до НГ имаш ги гифките на Оркун и Мира това ми е любимия им момент и след това онова с тортичката;Но в момента се движа бая бавно.

# 256
Тъкмо за НГ ще си стигнала до новогодишния празник на Оркун и Мира.Grinning
Моментът с тортичката и на мен ми е много любим. На яхтата с тайфата и кошмара на Яман с Оркун и Мира също. Trollface  Извън сериала- кадрите на Серенай и Метин от фотосесията на екипа от Меджезира.

Още един много любим тандем. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 257
Започнаха снимките на 3-ти сезон на KimlerGeldiKimlerGeçti .
Екипа вече е в Бодрум. Blush

Нашия готвач Шеяз вече е на линия.

# 258
Ойй Бъди. Любимеца ми... Heart

Метинчо каза ,че го чака АШК. Да видим коя ще е избранницата.

Прилив 3 еп.

# 259
Омер да бъде с която иска ,но да стои далеч от Лейля. Rage Достатъчно я нарани и предаде.

От офиц. акаунт на Netflix Türkiye 🇹🇷
 Лейла и Джем :"Ние сме хора от различни светове" Heart

Най-прекрасната екранна двойка и най-талантливия партньор на Серошка. Two Hearts

А последната клюка за деня е тази. People Eyes  https://x.com/mavikadincom/status/1845709422242177349
В Х е пълно с кадри от Квартала на богатите и навсякъде се коментира,че нашето момиче ще става партньорка на Чаатай Улусой в новия му сериал.Но засега всичко е в сферата на предположенията и няма даже намек за  официално потвърждение.  Kissing Smiling Eyes

# 260
Зойче Heart , съмнявам се пък и Серенай каза ,че няма да работи тази година. Wink

# 261

Диди,Зойче, това са някакви идиотски фенски мераци.Не вярвам ,че изобщо има вероятност отново да се съберат Серенай и Чачо  като партньори. Въпреки че ги смятам за много сполучлива  екранна двойка с Къванч,дори и с него се съмнявам че повторението ще се получи идеално ,както първия път. Повторенията на екранни двойки много рядко са сполучливи.
 А ако Серенай все пак приеме предложение за партньорство с Чачо,след всички  атаки насочени срещу нея от неговия комплексиран мениджър-лилипут със смешната брада, аз лично ще бъда изключително разочарована от нея.

AILE Lazos de Pasión“ вече се появява със своя трейлър и промоция на платформата Max
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1846233139464605696/pu/vid/ … ned8RK.mp4?tag=12

Серенай на сета на третия сезон на KGKG  в Бодрум.

Кастът на сериала ,заедно със Серенай и Мерт Демир,който пристигна при нея в Бодрум,където се снима в момента третия сезон, се събра на вечеря.

# 262
Вики те всяка година играят на думи ;д

Бакалъм какво ще излезне.
Аз си чакам КГКГ и сега хортувам из архивите Wink

# 263

И аз мисля ,че е фейк новината за Серошка и друг проект и партньор освен KGKG.

Единственото  дуо ,което се надявам да се повтори е това.Мога да ги гледам безкрайно как си партнират.

На малката Алия Лина са предложили участие в сериал на Серошка,но поради заетост и съвпадение на ангажиментите не се е получило.

От Гюлджан-Дефне нови снимки на екипа от сета.Много са сладки как се   забавляват
 https://www.instagram.com/p/DBLwihkoY9R/?hl=bg

Новата книга с комикси на Метин    https://www.instagram.com/reel/DBMFyAEtz4T/?hl=bg

# 264
Аз искам с Каан У ,че бяха много млади като играха заедно онези бебоци сега чудеса ще направят.

Аз продължавам с Прилива Wink

# 265
Каан е сериозен, стегнат ,а Сероша е като вихър,еуфорична.Ще го отнесе,не знам дали ще бъдат добри партньори.

Grinning  Нови от нашите в Бодрум.
В Х полудяха като видяха Серошка и Едис заедно.

Heart Eyes Sunglasses

Сероша, Едис, Боран Кузум, Ахмед Ръфат С и Бертран Башаран на вечеря.

Неслучайно с такова удоволствие снимат този сериал,при тях е постоянен купон  на работа. Kissing Face

# 266
Каан и Сероша са работили заедно освен в Лимонено дърво и в късометражен филм тъй ,чеее хич не го гледай колко е сериозен Каан пълен шебек ако иска.

Страхотно им се получи с Пънар ,но той е хамелиончик.

Мира еп.7

# 267
Страхотна фотосесия на Серошка за Мави. Heart Eyes

# 268
Бомба е новата фотосесия на Серенай. Nature Fire
Изключителна е.

Аз лично най-много харесвам точно това леко арогантно,предизвикателно  нейно  излъчване. Laughing

Снимките в Бодрум,които продължиха 6 дни, вече са приключили и екипа се е върнал в Истанбул.

Личи си ,че купонът там е нон стоп. Joy Големи образи са.
Еджето във вихъра на танца,а Серенай скромничи зад гърба й Joy https://x.com/i/status/1847012259362378066

Цитат
Каан и Сероша са работили заедно освен в Лимонено дърво и в късометражен филм тъй ,чеее хич не го гледай колко е сериозен Каан пълен шебек ако иска.
Присъдата го зарязах при освобождаването на Джейлин от ареста. Не ме заинтригува достатъчно. За Каан и аз съм  любопитна дали  ще си паснат със Серенай ,но не изгарям от желание да ги видя като тандем... Чакам Чаалар. Wink

Цитат
В Х полудяха като видяха Серошка и Едис заедно.
Преди години репортер беше питал Едис как оценява познанството си със Серенай.Двамата бяха пътували заедно на връщане от Германия ,където Серенай представяше заедно с Неджат Ишлер филма Вместо нас двамата,а Едис имаше концерт с бандата си.Едис тогава каза,че е впечатлен от  изпълнението й в Шоуто на Беяз  и много би се радвал някой ден да направят заедно песен. Blush  Самия Хакан Алтун, също беше много впечатлен как Серенай е изпълнила песента му и каза пред всички,че ако тя иска  той ще и я подари .

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:43 от vikktory

# 269

Целия каст е на линия  ,само Хаканчик го няма.Що така?
Да не би Джем и Лейля вместо да се женят да са се разделили и той да е останал окончателно в Ню Йорк?

Дидко,ако  "Синята пещера"е вече преведен дай линк .

Общи условия

Активация на акаунт