Отговори
# 330

Серошка на днешното събитие на 18-те ADhere Advertising Days.

https://x.com/i/status/1865333874735132922

# 331
Момиче което е там е писало: Когато тя влезна атмосферата вътре се промени дори.

# 332
На видеото дори се чува как залата избухва в ръкопляскания когато тръгва да се качва към сцената и се вижда как всички покрай които минава не могат да откъснат очи от нея.
Голяма сладурка ни е. Heart Eyes

от Х   https://x.com/flawlessSerenay/status/1865346818931892444

Цитат
Видя ни докато се снимахме с хората и каза "Ох, виждам познати лица, веднага ще дойда да те прегърна, чакай ахахахашш"

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:31 от zoyka

# 333
Берекетлия ни е денят.

# 334
Диде,след такова дълго затишие от Серошка време беше да се активизира . Wink
Серенай с основателя на İD Communication Айше Баръм и ръководителя на TBWA Creative Илкай Гюрпънар. 🤍

На какъв хубав колаж попаднах в Х. Smiley

# 335
Машаллах тоя изкуствен интелект. Вай , вай!

Я малко да пусна оригинални кадри Wink

# 336
Днес наистина се оказва ден пълен с материали за Серенайка. 

Мелданар-гл.редактор на Елле Тр и думите й за Серенай Саръкая като главен редактор на това издание на #ElleTurkey :
„Направихме нови стъпки в нашия 300-ти брой на ELLE и искахме да включим нашата любима Серенай С. във всички процеси и решения на списанието като наш гост-главен редактор, а не просто да я приемем на корицата ни с блясъка на Bvlgari.
Серенай, която знаем колко страстна е във всичко, което прави, присъства на тематичните срещи на този брой, докато снимките на новия сезон на KGKG продължават; Тя предложи теми, интервюира трима души, които хареса, направи снимки, работи върху творческата концепция за собствената си сесия, позира с любимите си очила от колекцията си, прегледа PDF файловете на страницата и отбеляза любимите си произведения.
Освен това тя написа редакционна статия, в която обяснява процеса от нейна гледна точка и изразява желанията си за 2025 г. Също така снимка, която подписа, беше отпечатана като пощенска картичка, като подарък за този брой...
Още веднъж се възхищаваме на вашата визия, гледна точка, модни познания, вкус, упорит труд и приятелство. Благодарим ви за всичките ви усилия и безкрайна енергия..."

# 337
Излизат още снимки от пресконференцията

и нови от ELLE фотосесията

Вики Hug

# 338
Много хубава Серенай на вчерашния публичен форум. Hands Plus1

А ето какво казва и самата тя за сътрудничеството с Лучия Силвестри. Simple Smile
Серенай Сарикая, която през последните месеци се срещна в Рим с творческия директор на Bvlgari Лучия Силвестри в офиса си и получи информация за емблематичните цветни камъни на марката, разказа за своя опит:
„Бях много доволна да опозная Лучия отблизо. Тя е много вдъхновяваща, силна жена и истински артист. Когато я посетих, си помислих, че по някакъв начин нещата които вършим си приличат. Не очаквах че влага толкова емоции в работата си. Тя казва, че всеки камък има своя история и я отвежда на пътешествие.
Тя обясни, че самите камъни й подсказват какъв да бъде дизайнът. Беше страхотно да видя мястото където се създават толкова много уникални дизайни и да наблюдавам с каква страст и любов Лучия ми обяснява целия процес . Обичам хората, които обичат работата си и я вършат със страст.”

https://youtu.be/GrV1KQOyA54

# 339
Страхотна фотосесия лъха на енергия от 10 метра.

# 340
Следващата порция снимки от фотосесията за ЕLLE Turkey Heart Eyes Two Hearts

„Стилът има много общо с това как се чувствате и как искате да се самоопределите.“ Серенай Саръкая казва, че стилът и се е променил и узрял с нейния характер. Продължението в ELLE300 . в нашия брой!

Турската преса днес пише,че Серошка и Мерт демир са се разделили. Thinking
"..Според информацията, получена от PD, популярната двойка се срещнала на вечеря, говорили за бъдещето на връзката си и решили да се разделят в края на вечерта.
Серенай Саръкая и Мерт Демир, които напуснаха залата поотделно, все още не са споделили с последователите си решението си да се разделят.  "

# 341
На мен тези колажи на ИИ ми харесват повече. Stuck Out Tongue Winking Eye

И едни щастливи Сойкан фемили.

Изглежда Елле-то ще ни подават фотосесията на Серенай на порции. Още от страниците на 300-ия брой на ELLE:
„Стилът има много общо с това как се чувствате и как искате да се самоопределите.“ Серенай Сарикая казва, че нейният стил се е променил и узрял заедно с нейния характер. „Мога да кажа, че имам смел стил. Обичам да опитвам непрекъснато нещо ново и да съм различна. Оставям се настроението ми за деня да определя какво да искам. От друга страна аз обичам винаги да имам свои изисквания. Харесва ми да се превръщам в хищна лъвица на улицата, а у дома да съм сладко коте. Може би това е моят защитен механизъм, не знам.

На тазвечерните келебеци Мерт Демир е спечелил отново награда,този път за „Най-добра песен“ за  „Ateşe Düşmüş“ ,на която вокалите изпя Серенайка.  Но не е отишъл да си получи наградата .
Времето ще покаже дали наистина са се разделили със Серенай.Въпреки че не ги смятам за подходящи един за друг и не съм му фенка ,докато тя не го заяви ,не вярвам. Новината за раздяла тръгна ,защото Мерт отиде сам да си вземе наградата от GQ ,което нищо не доказва. А вечеря, на която взели решение да се разделят ми звучи  като плод на нечия фантазия...

# 342
# 343
Още от ЕLLE . и Серошка,която винаги е различна ,интересна ,ярка и сияеща.

Цитат
Серенай за връзката си с Мерт в интервю за ELLE:
2024 ти даде любов, от която не можеш да скриеш щастието си. Разкажи ми малко... Какво те впечатли най-много, какво те накара да се влюбиш в него, какво поддържа енергията ти, когато сте заедно?
„Мисля, че човек става по-щастлив и по-ярък във връзка, в която е приет, обичан, има доверие и където можете да почувствате същото към него, с всички ситуации, които знаете или не знаете за него. Неочакваната любов и уважение ви правят красиви. Тези необясними, непланирани, безстрашни чисти чувства се отразяват навън...” Heart
 Серенай Сарикая, 300-ти брой на Elle Turkiye, декември 2024 г.

„Много ми липсват театърът и сцената. Все още не мога да обясня нищо, но търся начини да се върна там, откакто мюзикълът „Алиса“ приключи.

Цитат
Серенай в колекцията си от очила на страниците на 300-ия брой на ELLE:
„Нашият гост-главен редактор Серенай Сарикая е любител на очилата:
▪Въпреки че тази колекция включва слънчеви очила в различни стилове, всички те имат едно общо нещо: самата Серенай. Днес имаме модели, които ще наречем нейни очила.
▪Колекцията на Serenay има почти триста точки! Хареса ни мъжката енергия в различни стилове, от оптични стъкла до слънчеви очила с дебел ацетат, от цветни лещи до детайли с монограми.
Очилата с характер са й любими:
▪Авиаторски слънчеви очила Neuhman, TOM FORD
▪Слънчеви очила с триъгълно лого, PRADA
▪Оптични очила, BVLGARI
▪Прозрачни слънчеви очила от жълт ацетат, BURBERRY
▪Слънчеви очила Serpenti Forever, BVLGARI
▪Слънчеви очила със златен декор, LOEWE
▪Слънчеви очила с лого MIU MIU
▪Цветни, ярки тънки слънчеви очила, FENDI
▪Бели слънчеви очила с дебела рамка от CHRISTIAN DIOR.
▪Кръгли слънчеви очила със златни рамки, KOPAJOS.
▪Слънчеви очила, ANNA KARIN KARLSSON
▪Триъгълни слънчеви очила с лого, PRADA
▪Слънчеви очила със златни детайли, OXYDO
▪Слънчеви очила с дебела рамка и затъмнени стъкла, LOEWE

И малко клюки:
Серенай и нейният мениджър Айше Баръм след фестивала 18.ADhere Reklamcılık etkinliğinden, организиран от Клуба по бизнес и икономика на университета Boğaziçi, бяха забелязани вечерта в квартал Etiler, напускайки едно заведение.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 19:09 от zoyka

# 344

Привет,прекрасни! Hug
На мен следния абзац от интервюто на Серенай ми се стори много интересен.Чопнах си го от пардугите .И доколкото съм я опознала,намислила е нещо...

Каква беше 2024 г. за вас? Какво ще запомните най-много за тази година?
„Беше добра година за мен. Обичах, бях обичана, близките ми бяха с мен, работих, пътувах, видях. Благодаря на Бог. Сега нека погледнем напред във следващите години.
▪Какво си пожелавате през 2025 г. освен здраве?
„Първо, искам да замина през януари. Готвя се да замина за дълго. Да посетя нови места. Ще се опитам да поживея някъде другаде известно време. Да добавя нови цветове към светогледа си. Всичко ще решавам после по пътя!“
▪Поставили ли сте си нова цел, която искате да постигнете?
„Това, което искам да постигна, е да си дам добра пренастройка за следващата година! Да се обновя, да се освежа. Толкова много съм уморена, че просто искам да спра за известно време точно сега.“

Общи условия

Активация на акаунт