Отговори
# 345
Докато Серошка я няма е хубаво,поне че ще можем да гледаме втория сезон на KGKG,за да не ни липсва ,щом планира дълго отсъствие. Нека да си почине добре и да се върне заредена с енергия за нови роли.

Цитат
„Много обичам да снимам KGKG. Дори и ако имам  лош ден, да съм на снимачната площадка с любимите си колеги, да работя и да създавам нещо с радост, вълнение и желание, моментално променя цялото ми настроение. Чувствам се голяма късметлийка да работя в такава атмосфера.”

Какво си казваш, когато се чувстваш най-зле?
„Не си ти проблема. Ако беше в теб, щеше да го решиш. Ако не можете да решите един проблем, причината не сте вие. И ако причината не сте вие, не можете да промените нищо. А ако не можете да го промените, оставете го!“

Ако можехте да се върнете назад във времето, в коя модна ера бихте искали да живеете?
"Ренесанс! Тънка талия. Устойчиви тъкани и великолепен вид приличащ на маслени картини; перли, колиета... Харесва ми..."• Серенай Саръкая, брой 300 на Elle Turkiye, декември 2024 г.

Цитат
Посланието на Серенай Сарикая, която попитахме за женската сила и солидарност в деловата сфера:
„Не може да се отрече, че навсякъде, където има жени, има финес, елегантност, доброта, способност да виждат и мислят от различни гледни точки, всеотдайност, отдаденост, устойчивост и кой знае колко други прекрасни качества. Това наистина има значение по отношение на качеството на работа.
Обичам да виждам все повече колеги-жени около мен всеки ден, във всеки отдел.
Не мисля, че борбите на жените във всички области са толкова невидими или неефективни, колкото бяха преди. Трябва да се чуе гласът ни и да се борим за правата си докрай. Трябва да говорим, да обсъждаме, да сме солидарни, да не се страхуваме и да не мислим, че сме сами. Всички сме тук един до друг.Ние сме гръб до гръб. Ние сме от една и съща страна."

# 346
Страхотна фотосесия на Серо
Какво мислите за раздялата с Мерт Демир?😏

# 347
Аз четох мнения в Х и не знам доколко са истина,но съм съгласна ,че когато двама души са толкова заети с кариерата си и нямат време да се виждат и да са заедно трудно могат да поддържат връзка. Мерт все  е някъде и  изнася концерти,а Серошка  снима 18-20/6.. И накрая се е натрупала неудовлетвореност и са стигнали до решение за раздяла. Но винаги има надежда ,ако има силни чувства. Каквото и да става занапред,надявам се да е най-доброто за нашето слънчево момиче. Hands Pray

Цитат
Специалния главен редактор на 300-ия брой на #ELLETürkiye  Серенай Саръкая.. 🖋️🤍

„Животът съдържа чудеса. Човек сам пише съдбата си и сам създава късмета си. Нашите избори определят качеството на живота, който живеем. „Който знае и избира да види доброто и красивото, ще привлече доброто и красивото в живота си.“

# 348
Нови на Серенай

# 349

Третото интервю на Серенай, като гост-главен редактор на 300-ия брой на Elle Turkiye,e с основателя и творчески директор на марката Siedres, Джейлин Тюрккан Билге. Nature Star2

Зад кулисите на Кой дойде... с Хакан,режисьора Бертран Башаран и Серай Север.

Ох, колко е хубав младоженеца Джем! Heart Eyes

Снимките днес са били в една позната за нас сграда.. Wink

Серошка снощи е била заедно с приятелката си Буржум в  ресторант в квартал Бейоглу и на излизане са я причакали папараци.Пробвали да вземат интервю,но тя ги е подминала само с един поздрав без да им  отговаря.Те и не заслужават друго,щом не спряха да измислят глупости за нея.  Пишат,че била в спокойно ,но невесело настроение.

https://www.instagram.com/reel/DDdBsc5NyGW/

А Мерт  се носи на вълните на славата..Trollface https://x.com/misalMAG/status/1867161942470603032

# 350
Нови снимки от събитието миналата седмица.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:37 от vikktory

# 351
И още  от фотосесията за ЕLLE Turkey.
Прекрасна Серенай

# 352
azisiq, Вики, благодаря! Hug

Снощи е имало парти  .От IG -  историите на Бурджум Байгут, приятелката на Серошка 🩶 с екипа на„Кой дойде, кой си тръгна“с мениджъра Айше Барим, сценариста Едже Йоренч, Боран Кузум, Хакан Курташ, Ахмет Рифат Сунгар,Мерич Арал и останалите. Големи купонджии са,тя затова Серенай каза,че настроението и е винаги е на макс когато е на сета при колегите. Smile

# 353
# 354
Споделено от Едже Йоренч.

От инстаграма на Боран .Страхотни Лейля и нашия шеф-готвач Шейяз. Heart

Сигурно са снимали Новогодишно парти  Smiley и  са продължили купона в реала.

# 355

Снимките на 3-ти сезон на Kimler Geldi Kimler Geçti са приключили. Вторият сезон на сериала ще бъде пуснат в Netflix през пролетта.
Било е прощално парти снощи и , като гледам по снимките , са се забавлявали като за последно. Серенай- също.Както се казва ,животът продължава.С Мерт или Kissing Smiling Eyes без него.
А за Мерт днес пишат,че щял да отсъства от сцената за дълго.   https://www.tgrthaber.com/magazin/mert-demirden-hayranlarini-uze … yecek-2987958?s=1

От интервюто на Серенай  за ELLE Türkiye
Много актриси са обект на негативно внимание заради тяхната физика, таланти, казани неща или мълчание. Серенай С, подобно на много известни личности, понякога е подложена на несправедлива критика. На въпроса ни как реагира малкото момиче Рак в нея в такива моменти, тя казва:
„Тази тема наистина стана твърде прекспонирана. Разбирам, че атмосферата около нас предизвиква по-силни емоционални реакции. Но тези прояви не трябва да бъдат насилствени, насочени срещу някого или да стигат до  фанатизъм. През последните няколко месеца реших да спазвам  дистанция от социалните медии. И наистина се чувствам по-запазена и спокойна така.”

# 356
Вики,браво на теб. Hug Серошка тази вечер е с приятелката си в ресторант Telezzuz,а снимките наистина трябва да са приключили.
Страхотна е с новата прическа  Heart Eyes когато не и правят букли на косата .

А нашето прекрасно Семейство продължава да завладява света и  
🌐 ЛАТИНСКА АМЕРИКА под огненото заглавие"Окови на страстта" Nature Fire
#LazosDePasión | Страхотна премиера! Четвъртък, 2 януари от 19:20 ч. (Мексико и Централна Америка), 20:20 ч. (Колумбия) и 22:20 ч. (Аржентина)

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 22:58 от zoyka

# 357
Страхотна фотосесия.Пъстра и цветна.
Според Онедио - Серенай е най- секси жената на 2024г.

Малко ЛейДжем.

https://x.com/pete69902/status/1868250597285142755

# 358
# 359
Дидко ,благодаря за Серошка и Хакан !

Любими ЛейДжем. Heart Eyes People Dancer
Серошка  доста време не беше влизала в инстаграма ,но не е пропуснала снимката на Хаканчик.

Още снимки от Хакан: „Благодарен за миналото и с нетърпение към бъдещето“

И бившия партньор Къванч ,който учи нов занаят в световноизвестното кулинарно училище Le Cordon Bleu, и овладява класическата френска кухня в курс за начинаещи.

Общи условия

Активация на акаунт