Отговори
# 360
Още от Серенай ✨️

# 361
Мираа,благодаря! Hug
Heart Eyes ЛейДжем в морето..какво ли правят сами на тази лодка? Wink
Цитат

Още от инстаграма на Сероша. Това е нейното сбогуване  с екипа и снимките на KGKG :
"Обичам ви всички много...🤞😎❤️
СЕЗОН 2/3 СВЪРШИ!
Утре затваряме снимките. Бих искала да благодаря на всички мои приятели, които допринесоха и минаха през този проект, прегръщам ги и ги целувам... Хубаво е, че ви има... 🌹“

Joy

# 362
От купона след снимките на KGKG

Написала е под тази снимка на Ефе Тунчер: До нови срещи KGKG.Обичам те.
А под поста на Хакан написа:Следва продължение..  Kissing
Дали не са замислили да продължат сериала с още един сезон?

Коментар от Йон Томас,оператора който работи за KGKG :„Ти си страхотна!!! ❤️‍🔥 Беше удоволствие да работя с теб. Желая ти всичко най-добро и до следващия път.”

От режисьора Бертан Башаран: Моята муза. Blush

Коментар на Ахмет Рифат Шунгар:„🎄💚 Жена с прекрасно сърце“

Тримата от Меджезира в центъра на купона в Бодрум след сезон 2. Stuck Out Tongue Winking Eye Метин и Серошка танцуват, ,Едже се смее, невероятни са   https://x.com/i/status/1870807809841098966

# 363
Нови снимки от сета на Кой дойде...

Серенай си е Серенай и на 2х30 да стане. Joy И много снимки с новия партньор има ,изглежда много са си допаднали. Kissing Face Така стана и с американския хореограф Кевин Майер,който им беше треньор с Керем преди години докато се готвеха да снимат филм.Писал е под последните й снимки ,че много му липсва в Холивуд. Satisfied

Топли, светли и уютни Коледни празници, Hug момичета! Christmas TreePeople Santa

# 364
Весела Коледа❤🔥

# 365

Tada Весела и щастлива новогодишна нощ и прекрасно празнично настроение,момичета! Мир, доброта, любов, радост и безкрайно щастие!
Честита настъпваща 2025 година !
  Christmas Tree

🎄 От Netflix Turkiye:

# 366
Честита нова година! 🍀🍀🍀

# 367
За много години! Живи , здрави и успешни ние и нашата Сероник.

# 368
За много години,милички ! People Santa
Да е здрава,мирна и благодатна година!
Завъртяха ме едни баланси и сметки последната седмица и нямах време за друго освен да  поглеждам набързо за новини.
Нашата красива снежинка. Innocent

Като няма новини  , няма за писане и споделяне. В Х коментират,че е в Истанбул и снима реклама,защото екипа и пуска сторита от сета.Също така са се сдобрили с Мерт.. Kissing Smiling Eyes

Ипек ,малката сестричка на Аслан е изпратила и посрещнала НГ със носталгия по Семейството.

Платформата за проследяване на медиите „Teleskop App“ обяви актьорите и актьорите, за които социалните медии говореха през 2024 г.Серошка е втората най-популярна актриса според тяхното проучване през 2024година.   https://x.com/onediocom/status/1873283178074652730

# 369
# 370
Серошка на снимки за новата реклама на Акбанк,въпреки скандала по повод  монопола установен от някои мениджърски и др.агенции ,в който грозно замеси името и Фуат Уур,с единствената цел да привлече по-голямо внимание и  да вдигне повече шум за отвратително жълтата си въздухарска статийка.

И Серенай днес с кратко интервю за последните събития на Gazete Magazine: https://x.com/SrnySrkyssFan/status/1877392963015201138

„Това са толкова странни и безумни неща, че няма какво да се каже. Откакто ID İletişim и аз лично отидохме в съда и тъй като делото е в съда, не искам да казвам нищо. Много странно, много трудно за разбиране. Това е всичко , нямам какво повече да кажа, кажи".
На въпроса, че някои колеги подкрепят нея и Айше Барим и някои споделени публикации, потвърждаващи обвиненията, Серенай отговори:
„Това са различни въпроси, истинският проблем е съвсем различен. Срещу нас се отправят директни неморални обвинения. Това, което актьорите или хората в индустрията казват и защитават, са две различни неща... Това са два напълно различни въпроса и би било погрешно да казвам каквото и да било по въпроса.“

Надявам се Серенай да  осъди този път сериозно ,не само материално с глоба или обезщетение ,а направо на минимум 5 години затвор. Когато на всеослушание и само за да вдигнеш повече шум и да привлечеш всеобщо внимание,обявиш че някоя персона е съмнителен професионалист и непочтена жена трябва да изложиш и факти които подкрепят тези твърдения.Не може с общи формулировки като: "говори се" и "вървят слухове" да хвърляш толкова кал и да петниш името на някого,който е и популярна личност  .Хубаво е,че много нейни колеги и хора с които работи и я познават от години изразиха подкрепата си за Серенай .

Агенция ID İletişim съобщиха, че са завели дело срещу компании и хора, които клеветят и разпространяват фалшиви новини за Серенай и Айше Баръм:
Цитат
„Нашата компания е водеща компания в своята област, която предоставя управленски услуги на най-популярните и уважавани актьори в Турция и прилага мениджърската професия в Турция на световно ниво.
През последните два дни съоснователят на нашата компания Ayşe Barym и нашата актриса ,с която ние работим от дълги години Serenay Sarıkaya бяха обвинени в неверни и неморални обвинения.
За съжаление виждаме, че статия, свързана с нашата компания и нашата ценна актриса,  планирано  се появи на дневен ред отново след няколко месеца.
Бихме искали да информираме уважаемата общественост, че сме завели дело срещу лицата, които са разпространили тези клеветнически твърдения и са ги разпространили умишлено.
С най-добри пожелания, ID İletişim”

От Едже Йоренч:
Цитат
„Не знам дали тази поговорка съществува в други страни, но ние имаме поговорка, която гласи: „Дървото, което дава плод, се убива с камъни.““
Успехът, особено ако си жена, се наказва жестоко от страхливи, завистливи и злобни хора. Те не понасят, когато двама души се обичат, особено ако жената е успяла, много талантлива и влюбена, и това ги кара да умират от завист. Тези мразещи познават живота само чрез своята дребнавост и разпространяват своето зло върху другите.
Но имаме и поговорка: „Слънцето със сито не се покрива“.
Така че игнорирай ги и продължавай да блестиш, Серенай, вбесявайки  ги ❤️”

От блогъра Ранини:
Цитат
„Ставате отвратителни, в опитите си да дискредитирате млада жена, като използвате мръсни обвинения срещу нея. Никой няма право да причинява това на никого. Да парадираш с "комерсиално" разследване заедно с разследване на "личен живот", да го обсъждаш и да разпространяваш клюки като информация няма да донесе никаква полза или полза за никого... Това е голям позор... Способни сте да рушите всичко и бързо да го опожарите. Съвестта ти не струва дори няколко ризи. Бог да те поправи."

От сценариста на „Червени цветове“ Шюкрю Некати Шахин:
„Измет, който дори и да живее 7 живота, няма да успее да постигне това, което Серенай показа във Фи и мюзикъла Алиса, успокоихте ли се най-после?“

От Есра Русан:
Цитат
„Скъпа моя Серош, не знам кога ще свърши тази подигравка. Всички актриси от време на време изпитват различни форми на насилие в системата. Но знам, че когато ти, аз и много верни и любопитни жени се съберем заедно, страхът ни заобикаля. Ще продължим да упорстваме каквото и да става. Продължаваме да черпим сила от доброто 🌹”

От Синем Кобал:
Цитат
„Усилията и работата, положени в продължение на много години, не могат да бъдат подкопани от такава мръсотия.
Осъждам това насилие, извършено от тролски новини и неконтролирана, неоснователна клевета срещу @айше баръм и @serenayss ..”

От колегата Абдурахман Юнусоглу ,нашия Тургут от Семейството ,който подкрепи Серош и коригира публикацията на Едже Йоренч: 🥹
„Не една от най-добрите актриси, а най-добрата актриса в страната ❤️@serenayss ❤️ Продължаваш да блестиш 🔥“

От Хазал Кая:
Цитат
„Не можете да клеветите никого с такива безпочвени, необосновани, недоказани, необосновани глупости като „чухме, вече знаехме“. Не можете да се опитвате да нанасяте такива удари само защото сте притеснени от жена, която черпи сила от ума си, мнението си и най-важното от визията си.от нейния ум, мнение и, най-важното, във вашето виждане.
Не можете да се конкурирате с жените за да ги карате да плащат цена само защото са успешни, красиви, талантливи и живеят живота си както искат. Освен това говоря за успех, измерен в цифри, искаш или не, твоя работа. Но не можете да промените фактите.
По някаква причина правиш тези опити за унижение и обезценяване само за жените. И оправдавате некадърните мъже-актьори с думите: „Ама те са красиви“. Винаги оправдавате престъпниците с думите: „Но те са талантливи“.
Погледнете какво означава насилието, нанесено на тези жени: „Можем да ви лепнем етикет на челото, когато си поискаме, чрез клюки“. Не, сър, не можете да направите това! Повръща ми се дори от езика на първите новини. срам ме е.. Особено на тези мои братя, колеги, които смятат, че този камък няма да ги докосне.”

От Биге  Онал:
Цитат
„Всеки нормален човек може да разбере колко далеч от реалността са тези обвинения... Сякаш една световна компания няма система, тарифи, статистика...
И колкото и да е странно, ти се опитваш отново да бъдеш герой чрез две силни жени. Какъв срам.“

От Камил Гюлер, чичото на Лейлаяв KGKG:
„Можем да споделим слънцето 💛“

От Метин Акдулгер:
Цитат
„Това е мръсна индустрия, внимавайте, ще пострадате, ще бъдете използвани и след това изхвърлени, трябва да имате нормална работа.“ Тези думи чуваше по мое време  всеки млад мъж, който мечтаеше да стане актьор. Всъщност това важи за всички професии в страната с някои изключения. В действителност това е така, защото техните служители и производители се чувстват безполезни и заменими и могат да бъдат държани отговорни само до степента, в която се чувстват по този начин.
Айше Б. е човекът, който ми показа, че мога да се чувствам ценен, да блестя и да съществувам свободно в творческия и професионалния си живот. Работим заедно вече около седем години и ID iletişimi е може би единствената компания, която осигурява управление по международни стандарти, което позволява на много от артистите, които виждате на сцената и екрана, да продължат творческия си живот, без да се обиждат от професията си. Като моята приятелка Серена, която обичам от началото на кариерата си.
Молбата ми е да се замислите преди да слушате неоснователни обвинения. Както всички знаем, тази година е обявена за година на семейството. Мисля, че силно семейство може да съществува чрез хора, които се чувстват силни и ценни, със съвест, морал и свобода. Това е единственият начин да се създаде справедлив и свободен семеен ред, където никой да не бъде бит или убит. Можем да опитаме това. Лицемерието, лъжата, клюките и неприязънта са опитвани много пъти.
Най-добри пожелания
Забележка: Написах това по собствено желание, никой не ме е карал да го споделям. Всичко, което исках, беше да бъда с жените, които обичам."

От Демет Евгар:
Цитат
„Тази система, програмирана да се изпразни от цялото си съдържание, сега се е насочила към нашия сектор. Въпреки че трябва да се съсредоточим върху справянето с недостатъците си, за да управляваме правилно индустрия в нашата страна, която е дом на артисти от световна класа, тя е много тъжно, че някои от нашите приятели са станали предмет на неоснователни клюки, лъжливи слухове. Очаквам с нетърпение дните, когато хората ще си вършат работата както трябва и с „морала“, който заслужават. Знам, че един ден това ще се случи.

От Бергюзар Корел:
Цитат
„Много се ядосвам, когато видя новини за моята агенция, в която работя от 20 години, за моя мениджър и моята любима приятелка актриса.
Много мои колеги се сблъскват систематично с подобни новини от много години.
Свикнали сме с това.
С течение на времето съдържанието, езикът и смелостта на писането се увеличават.
Но..!
Но още по-страшни тук са онези, които аплодират новини, съдържащи тази безпочвена, отвратителна клевета, докато „уж“ критикуват системата.
Те не знаят, че този манталитет, който си играе с човешки животи, удря под пояса без доказателства или документи и винаги е насочен към ЖЕНИ, ще направи същото с тях при първа възможност."

От Букет Кая, бивш служител на ID:
Цитат
„Като бивш служител на ID, ме питат много за това. Мога честно и обективно да ви кажа. Дали този търсещ внимание идиот би нарекъл мъжкия си шеф „сводник“? Щеше ли да може да го направи?
Актрисите, които той нарича "момичета без талант" и презира, са част от най-талантливите играчи на Турция. Защо цялата атака е съсредоточена около актрисите?
Ако Айше Баръм не беше доминирала в индустрията, щяха ли да дадат главните роли на вашите блестящи млади приятелки актриси, постигнали голям успех в театъра? Ще го предадат на друг познат от друга агенция. Никой не поставя никакви "условия" на друг играч. Компаниите производители ги купуват на едро и си тръгват, за да избегнат ненужни проблеми. Също така, ако това е условие и продуцентската компания го приеме, тогава това е проблем на продуцента.
Ако Баръм имаше силата на мафията, когато перверзника, обсебен от Серенай, нападна Агенцията и нанесе щети на нейните служители и имущество, тя нямаше да прекара седмици в опити да получи дори обикновена ограничителна заповед!!! Тогава тя нямаше да постави пазач на вратата.
Би ли принудила една от най-звездните и престижни актриси в Турция да влезе във връзка с някого срещу пари? Тези, които вярват в това, го вярват, защото искат да го вярват. Освен това Серенай наистина ли няма здрав разум? Ако мислите така, грешите, приятели."

От Демет Акълън
"Жена, която заслужава само да бъде обичана и хвалена заради таланта си❤️

От Мерт Аслан : Познавам Айше от 25 години, Серенай от 14-годишна. Оставете на мира тези далновидни и трудолюбиви жени, които си вършат добре работата! Засрамете се! @aysebarim @serenayss

И още колеги
Цитат
Дениз Марчан дизайнерката на Семейството и КГКГ

Бертан Башаран режисьора на КГКГ

Ввизажиста който се грижи за визията на Серенай

Стилиста Йондер Т .

Мерве Диздар колежката от Алиса

Селин Шекерджи

Шукран Овалъ

# 371
Аз направо в шок с тези безумия.Ок има актьори които заслужават повече това е повече неуспорим факт ,но какво общо има това със Серенай? Да не коментирам клевети и всичко и от актьори по Айше ханъм. Къде са им доказателствата? Другото което е за мен е абсурдно в 21-ви век това което се случва разбира се ако не сме се върнали в аборигенските си дни. И някои които твърдят ама ти при тоя случай мълча айде даже ти е малко тоя линч и тн. Вие кои сте? Това не е първи път изглежда няма и да е последно и вече нищо не ме шашка.Хареса ми какво е писал Кямил Гюлер. Само това искам да добавя всички които подкрепиха Серенай дали имат или нямат общо с агенцията застанаха зад нея. При толкова много проблеми в страната дотук ли са стигнали? Жалко е всичко ,но е факт. Айше Баръм може и да подбутва някои от нейните си лица ,но всички ли? Осъзнайте се има толкова неуспешни и добри актьори в агенцията и и казвам неуспешни на база рейтинг по тв.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:34 от x BlackRose x the guardian team :)

# 372
Цитат
Само това искам да добавя всички които подкрепиха Серенай дали имат или нямат общо с агенцията застанаха зад нея. При толкова много проблеми в страната дотук ли са стигнали? Жалко е всичко ,но е факт. Айше Баръм може и да подбутва някои от нейните си лица ,но всички ли? Осъзнайте се има толкова неуспешни и добри актьори в агенцията и и казвам неуспешни на база рейтинг по тв.
Дидко Hug
Имаше и още изказвания,аз сложих само на хората които са ми познати.Сред тях има актьори от агенцията на Серошка и Айше Баръм,но те са много малко. А повечето  са на хора които не са от тяхната агенция и са дали своята подкрепа по собствена инициатива. Има и негативни,разбира се.Всеки,който не е успял да се реализира или  се чувства ощетен и недооценен си намери трибуна на излее възмущението и недоволството си. Trollface

Блогърката Бирсен съобщава,че Серенай,Хакан Курташ,Бирже Акалай и други снощи са били на премиерата на Мерве Диздар. Мениджърката им също е била там. Вчерашното интервю на Серошка е оттам. Браво на нея,че не си трае ,а застава открито пред всички! https://x.com/birsenaltuntas1/status/1877584707103117429

Новата реклама на Серошка и Акбанк. https://x.com/i/status/1877719131656523817
Както се казва:кучетата си лаят,кервана си вървиии...😋😋😋 Животът си продължава.

# 373
# 374
Диде Hug
Своята подкрепа на Серенай е дала известната Сибел Джан.

Ето го изявлението от Мерт. Blush Hands Clap

Цитат
През изминалата година предпочитах да си мълча срещу фалшивите новини и клеветата, хвърлена по мен. Никога не съм искал да се замесвам в тези евтини спекулации или да си разваля позицията. Но виждам, че мълчанието ми добавя масло към хляба на злонамерени хора и тази фалшива новина се смята за истинска от някои секции, натъжава мен и тези, които ни обичат.
Приятели, единствената причина да стигна до този момент в кариерата си е заради усилията, които съм положил през годините. Най-хубавите години от младостта ми са, че прекарах обучението си в студиа. Стигнах до този момент в кариерата си без звукозаписна компания, продуцент, спонсорска подкрепа. Злобни хора, които не искат да повярват на този факт, ме атакуват редовно в продължение на година, насочени към семейството, личния ми живот, бизнеса, за да ме дискредитират. Колкото повече мълчах, те стават все по-смели. Зад всеки мой успех се търсеха други причини, семейството ми ги дразнеше, щастливият ми съюз се виждаше измислица, наричаше се рекламна връзка, хвърляха се лъжи за сексуалната ми идентичност, казваха ми, че съм проект...
Има само една истина, върша си работата страстно и хората на които плащам за нея. Аз съм във връзка, която обичам толкова много, влюбен съм в нея. Желая от все сърце да изпитате тези красиви чувства, които аз съм изпитвал в собствения ви живот. Бих искал да се знае, че отсега нататък ще предприемам съдебни действия срещу всички фалшиви новини, направени за мен. Пожелавам на всички здрав, спокоен живот.

Общи условия

Активация на акаунт