Отговори
# 375
Добро утро приятели!

# 376
Серошка днес е в съда като свидетел по обвиненията срещу АЙше Баръм придружена от  асистент мениджъра Гюлбахар Каракуш.Както винаги  върви усмихната и изправена ,независимо от притеснението..  Пожелавам и всичко да мине гладко и бързо. https://x.com/i/status/1879436951830565141

Туит от актрисата Лячин Джейля,преподавател по актьорско майсторство (майката на Лейла, KGKG):
„Бях свидетел на упоритата работа, таланта и възпитанието на Серенай Саръкая, позволете ми да оставя това тук“

# 377
Това е чудесно че хората застават зад нея.Чест прави и на Мерт Демир защитата му 😉 нека викат какъв е и онакъв

# 378

Серенай  🤍 на излизане от съда говори с журналисти, като първото нещо, което беше казано беше:
„Дойдох до този ден със свои собствени сили и труд опитват се да ме дискредитират.
(Мухабир онлайн)
Цитат
„Всичко е наред, благодаря на Бога, няма проблеми. Призоваха ме да направя изявление, за да сложа край на лъжите и клеветите срещу нас, които са напълно неоснователни твърдения до най-малкия детайл“.
Тя каза, че е дошла и е дала показания и истината ще покаже, че е била оклеветена с грозни лъжи и че е получила само стена и тя се е борила.
„За първи път виждам някой да бъде обвинен, че си върши работата и е успешен в нея, и че да имаш връзка, се смята за престъпление."
Казва, че е дошла и е дала показания и истината ще излезе наяве, че е била подложена на гнусни клевети и грозни лъжи и че всичко, което е постигнала, е нейна заслуга и се е борила за това с нокти.
https://x.com/i/status/1879446778652880969

# 379
Положението и въпросите са под всякаква критика

# 380

Цитат
Показанията на Серенай като свидетел в разследването, започнало срещу мениджъра Айше Баръм, основател и партньор на ID Consulting Limited Company,  оповестени публично.
На Серенай бяха зададени въпроси както за Айше Баръм, така и за нейния приятел Мерт Демир.
На въпроса на прокурора: „Получихте ли 5 ​​милиона долара в замяна на връзката си с Мерт Демир и Айше Баръм оказваше ли ви натиск или заплахи, Серенай отговори:
▪От година и половина имахме връзка по взаимно съгласие с Мерт и Айше Баръм не контролираше тази връзка.
▪Нямам информация относно обвиненията, че Айше Баръм е получила подкуп от 5 милиона долара от бизнесмен. ▪Аз също пари не получих.
▪Айше Барим не е оказвала никакъв натиск върху мен.
Главната прокуратура ще изслуша изявления и на други участници.

Още подробности от показанията на Серенай, която беше изслушана като свидетел:
Серенай Саръкая заяви, че работи като актриса в телевизионните сериали и филмовата индустрия от около 17 години и познава Айше Барим от 10 години.
Заявявайки, че има валиден договор с ID Consulting Company, Серенай С. каза следното относно бизнес отношенията между нея и Айше Баръм:
▪ „Ако след проект, подготвен от продуцентски компании, съответната продуцентска компания се свърже с агенцията, за която отговаря Айше Баръм, и ме покани да участвам в съответния проект, агенцията договаря договор с продуцентската компания от мое име.
Ако има договор между нас и продуцентска компания и вече работим по проект, дължимата сума за работата, която съм свършила по време на изпълнение на проекта, се изпраща директно на моята сметка от съответната продуцентска компания.
Но в някои рекламни проекти, в които участваме, различни от филми и телевизионни сериали, сумата за извършената от мен работа първо се превежда на агенцията. След като компанията приспадне комисионни и други разходи, те ми изпращат сумата, която заслужавам.
След като ме попитахте- не съм била свидетел на Айше Барим да улеснява отстраняването от проекти или прекратяването на договори на актьори, които не работят с нея.

В Х пишат,че връзката на Серошка и Мерт е от лятото на 2023г.Още от 2 август от когато са тези  снимки.

Журналистът Сердар Акинан: „Органът за защита на конкуренцията се намеси, защото Айше Баръм не избра актьори за проект в платформата Tabi на TRT“  https://x.com/nedenttoldu/status/1879271646999331130
ТРТ е държавната турска тв.. Scream

https://www.haberturk.com/ozel-icerikler/esin-ovet-1064/3756871- … XbSKSb9GBhg7nYdSw
Цитат
“Ревността и завистта в действие” - статия на известния журналист Есин Овет.
▪️Като репортер наблюдавам с ужас ситуацията, в която се намира Серенай Сарикая, една от най-добрите актриси в страната.
▪️Ами вече го написах и пак ще го повторя. Срещнах Серенай Сарикая на снимачната площадка на телевизионния сериал „Аданали“. Мисля, че беше на около 16 години, а младото момиче, с което прекарах три дни на снимачната площадка в Солун, беше усмихнато, позитивно, съвестно, светло, развълнувано и талантливо. Оттогава я следвах и наблюдавах и проведох безброй интервюта. Единствената разлика между това момиченце и това са актьорските умения, които е развила. Никога не съм я виждал да е груба или мрачна, недружелюбна или неуважителна. Не съм я чул или видял да проявява неуважение към моите колеги репортери, които я тормозят. В края на краищата в нашия кръг ние винаги обсъждаме и оценяваме известни личности помежду си. Никога не съм чувал нищо лошо за Серанай. И смятам, че е много жестоко да постъпваш така с една талантлива, трудолюбива жена, която е постигнала всичко със собствения си труд.
Ето защо ми стана тъжно, когато го погледнах вчера. И сега виждам и наблюдавам, че тези, които нападат Серена, са пълни с ревност и завист, сякаш са намерили златна мина.
Колко жалко!!!
▪️Наистина, ако погледнете назад в историята на света на списанията, има много примери за подобни събития. Единствената разлика е, че „Серенай Сарикая” се явява пред прокурора и казва: „Аз не живея от реклама на любовта. Любовта, която изпитвам е истинска. Не получих 5 милиона долара. „Проверете ми сметките“… И така, делото отиде в съда.
Какво друго ще видим, докато гледаме и преживяваме това?
▪️Писал съм за това преди и пиша отново. Ако преминем към въпроса за правата и законите, няма да можем да излезем от тази тема. Защото в много браншове има още повече нарушители на правата и закона. Ако Ayşe Barım бъде обвинена, че прави това, което трябва да прави като мениджър и дава твърде много работа на артистите си, тогава ще добавим още виновни мениджъри към този списък и ще говорим дни наред.
така!!!
▪️Повечето хора имат хора, които не ги харесват. Не е необходимо всеки да обича всеки. За съжаление обаче в този сектор има много хора, които се подхранват от завист и ревност. Не можете да ги направите щастливи, дори ако им дадете всички роли, цялата работа и всички великолепни луксове. Те никога няма да бъдат щастливи. Защото те винаги искат повече.
С появата на тези хора този проблем стана още по-разклонен, объркващ и грозен.
▪️У нас има и постоянни неща:
- Например не можеш да постигнеш успех сам. Ако са постигнали това, значи определено е подкуп!
- Особено ако си го постигнал със собствен труд, а ако си жена, горко ти!!! Не може, скъпа, не може... Сигурно си причинила нещо на някого. Няма значение дали си талантлив. Ти си жена, сигурно си била в нечие легло. Иначе как постигна всичко, мила!..
Този проблем продължава и продължава...
▪️За съжаление има много жени, които мислят по същия начин като мъжете и това ме плаши най-много. Тук влиза в действие това, което една жена прави на една жена.
▪️Защото ако си успешен и не разчиташ на никого, никой няма да ти повярва. Сигурно си спал с някого. Те не могат нито да предвидят, нито да си представят трудностите, през които преминавате. Те вярват в това, те просто казват: „Случи се“, „Тя го направи“. И никога не се отказват от тези мисли.
▪️Като жена, която е живяла в тази общност от много години и стои на краката си, от време на време съм се борила с този манталитет. все още се мъча. Но, за съжаление, тези хора не изчезват и няма да изчезнат.
В заключение:
▪️Тези обвинения няма да сломят Серенай Сарикая. Това ще я направи още по-силна. Защото талант не можеш да си купиш.
▪️Няма да унищожат и Айше Баръм. Разбира се, ако нейната компания няма данъчни нарушения, тя ще излезе още по-силна от тази ситуация и дори онези знаменитости, които не работят с нея или не искат да работят с нея, ще искат да работят с нея .
▪️Били сме свидетели, виждали, чували и наблюдавали много подобни събития в света на списанията в момента. Ако в случая има нарушения, те трябва да бъдат установени...
▪️Ако има проблеми в много сектори, те също трябва да се решават. В резултат на това това е огромна индустрия с много сериозни хора, работещи в нея. В самата индустрия обаче има много недостатъци. Те също трябва да зашият и поправят тези празнини заедно, без да ги закърпват. Но изглежда много трудно и невъзможно..

# 381
Серошка и Мерт попаднаха в задръстване в Куручешме вчера .
 Heart Eyes

От пресата:
„Двойката, която остави въпросите на журналиситите без отговор, привлече вниманието с приятното си състояние. Серенай Саръкая и Мерт Демир се спогледаха и се усмихнаха, след което помахаха и потеглиха.“ https://x.com/i/status/1880900721694163239

# 382
Машооо,машооо

# 383
Привет ,прекрасни! Hug

За добро настроение в неделя.

От снощната церемония в Риад-да се порадваме на единствената световна турска  звезда.  https://video.twimg.com/ext_tw_video/1880874085216845824/pu/vid/ … axrRb5.mp4?tag=12

От поканените актриси Фахрие най-много ми хареса.

П.П. Скандалът,който избухна преди няколко дни е голям фарс. Satisfied Един клюкар превърна сериозния проблем с монополизирането на сектора в зрелище за тълпата. Сложиха Серенай в окото на бурята .Един куп хора си изляха стаените негодувания , разочарования ,наизавадиха се кирливи ризи точно по махленски ,а през това време тихомълком зад всичко това се води война за пари, власт и влияние. Айше Баръм е акула,не я харесвам,но и се възхищавам на силата,ума,комбинативността и прозорливостта.Едва ли "генерал"с такъв потенциал като нея ще се остави да бъде повален в първата битка...

# 384
Викиии Hands Plus1

Серошка и Буржум  https://www.instagram.com/p/DFDwULsuY2F/?hl=bg&img_index=6
  Когато се съберат двете купона е гарантиран. 😄
😍🤩🤩

# 385
Серенай за пожара в Болу

# 386
Чичек Flowers Cherry Blossom

Цитат
Серенай за пожара в Болу
Браво на Серошка,много хубав пост.
.И пак се намериха такива които да я хейтят.Ако беше замълчала щяха да я линчуват защото мълчи и не проявява състрадание.Като изрази съпричастност я обвиняват,че го прави неискрено,че някой друг го е писал вместо нея.Много сбъркан народ са турците.

Следващата призована да даде показания срещу Айше Баръм е тази жена.
Цитат

Показанията,които актрисата Дениз Ишин даде днес като жертва в разследването по случая Айше Баръм станаха публично достъпни.Тя заявява в съда:
„Веднъж съм се срещала с Айше Барим.Нямам предишен договор с фирмата,която притежава тя. Направих публикацията след разговори с колеги за монопола в бранша.Тъй като тази ситуация е един от водещите проблеми в индустрията, този въпрос често се обсъжда с моите приятели актьори. Чух, че тя не искаше да участвам в проект,в който взех участие в миналото, но аз играх във въпросният проект, следователно няма основание да се смята, че аз лично съм бил възпрепятствана в работата си или че съм станала жертва на посоченото лице.
Споделих тази публикация, за да обърна внимание на тази ситуация, тъй като тя се превърна в ясен проблем в индустрията. Не съдя и не се оплаквам от никого“.
По-рано тя пусна публикация в инстаграма ,адресирана директно срещу Айше Баръм:
„Мислили ли сте някога колко права на актриси са нарушени заради жената, към която изпитвате женска солидарност? Тя лично се опита да ми пречи на работата и препречи пътя на много талантливи актриси, които познавах. Ако има мафия като защитник на правата на жените и правата на човека, трябва да говориш по-високо от всеки друг."
Бирсен  Altuntas обясни за проекта, в който се твърди че се намесва Айше Баръм:
„Миналото лято, когато се проведе кастингът за филма на Юмит Инал от Meddah Kolektif и Sky Films, Айше Баръм каза, че Дениз Ишин, ​​който беше сред претендентите за ролята във филма, който вече включваше Неджат Ишлер и Фатих Артман, актьори от нейната собствена агенция, не беше достатъчно популярна за ролята на селянката Айсун. Тя каза, че ще предложи други кандидати за ролята.
Режисьорът Юмит Инал и Нежат Ишлер обаче поискаха Дениз Ишин да играе тази роля. По-късно ролята във филма отиде при нея. Другата главна актриса във филма беше Ойку Карайел.
Въпреки че Денис Ишин получи ролята, тя се разстрои, когато научи за ситуацията по време на кастинга. Чудя се дали Дениз Ишин ще повдигне това в показанията си в днешното изявление?"
🤐🤐🤕

# 387
Дениз актриса познавам я покрай Озан Д да беше проверила инфото си преди да се изказва

# 388
Дениз актриса познавам я покрай Озан Д да беше проверила инфото си преди да се изказва

Даже и да е истина казаното от Дениз аз пак не разбирам в какво точно може да бъде обвинена Айше Баръм? Че е искала актриса която е по-популярна да партнира на нейните актьори .Нали точно това е работата на мениджъра?!-да се грижи за интересите на нейните клиенти,в този случай Неджат И и Фатих. Повече популярни актьори във филма-по-голяма гледаемост.
И другото,което виждам е,че в съда призоваха Серенай  и сега Дениз.Аз очаквах,че ще извикат Мерт Д да даде показания след Серошка,щом събират показания за пиар връзка.Обаче Мерт никой не го закача до този момент,щото е мъж.. 😠

И от Къванч

# 389

Общи условия

Активация на акаунт