Отговори
# 405

Момичетааа Heart Eyes Лейля и Джем се завръщат

Нетфликс обяви пускането на новия сезон на Кой дойде,кой замина през 2025г People Dancer

https://x.com/netflixturkiye/status/1885229027088048422
"- Няма да повярвате колко призрачно беше. Кой дойде и кой си отиде, сезон 2 Очаквайте през 2025 г. само в Netflix!!"

П.П.В Х някои пишат,че Серошка не е подкрепила Айше Баръм с публикация в соц. мрежи.Сигурно от Агенцията така са я посъветвали,защото никой от тези които бяха извикани в съда не направи публикации след това.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 10:37 от zoyka

# 406
Март месец сигурно ще е защото си обявиха програмата за февруари и го нямаше. Чакаме гииии ЛейДжем и ЛейБад и компания.

# 407
# 408
Булгари с нова публикация на своите красиви бижута представени от техния турски посланик Серенай Саръкая. Smirk

https://www.instagram.com/p/DFndkgPMLgo/?hl=bg

Посланикът на марката Серенай отразява цялата красота на грандиозните творения на Bvlgari Serpenti в 300-ия брой на EllE Turkiye.⁣

Цитат
Нетфликс обяви пускането на новия сезон на Кой дойде,кой замина през 2025г People Dancer

https://x.com/netflixturkiye/status/1885229027088048422
"- Няма да повярвате колко призрачно беше. Кой дойде и кой си отиде, сезон 2 Очаквайте през 2025 г. само в Netflix!!"

Супер! Simple Smile

Във втория сезон на сериала Лейла напълно изключва Омер от живота си, когото напусна в деня на сватбата си, и продължава живота си с приятелите си в нова къща и нов квартал. Джем обаче, който не я пуска от очите си, вече не може да устои на привличането и започва връзка. Тази връзка, която ще повлияе на живота на много хора, особено на Омер,  се формира от нови врати, отварящи се в миналото на Лейла/това не го разбрах много Rolling Eyes/.

Цитат
П.П.В Х някои пишат,че Серошка не е подкрепила Айше Баръм с публикация в соц. мрежи.Сигурно от Агенцията така са я посъветвали,защото никой от тези които бяха извикани в съда не направи публикации след това.
Да пуснеш пост с две снимки на Айше Б.и сърчице или "обичам те,Айше" в инстаграм с какво точно помага на арестуваната Айше?Тя дори няма да го види.
Който иска наистина да я подкрепи действа по друг начин- общо , организирано и целенасочено.

# 409
Вече се притесних за Серошка.Такова пълно мълчание досега не е било.
Хакан и други репостнаха трейлъра на KGKG на Нетфликс,тя дори лайк не сложи..Днес на публикацията на Булгари -същата работа, изобщо не реагира.

Ердю се е развихрил ,арестуват наред. Neutral Face След Айше Баръм арестуваха турски журналисти,военни от армията и даже истанбулския кмет призоваха да дава показания заради неговата реч.Актьорите сигурно се страхуват да направят нещо повече..Не се поколебаха да обвинят дори Халит Ергенч в лъжесвидетелстване само защото е защитил мениджърката.

Ето една статия
Цитат
от журналиста Айше Арман
„Програмният мениджър на Halk TV Kurşad Oğuz и главният редактор на канала Суат Токташ бяха привлечени да свидетелстват като част от разследването, започнало срещу Halk TV.
В момента, в който бях изненадан от ареста на Ümit Özdağ, избухна инцидентът с Ayşe Barım. И аз попитах: "Какво става?" Преди някой да успее да каже нещо, започна разследване срещу Халит Ергенч и Риза Коджаоглу. — Какво значение има?
Вчера бяха задържани журналисти, днес ръководители на телевизия.
Ако видим това в шоуто, щяхме да си кажем: „О, те преувеличават!“ Но ние гледаме всичко това на живо. Това вероятно никога не би хрумнало дори на сценаристите на сериала, за който Айше Баръм избра актьорите.“

# 410
По добре да си почине малко от медийното внимание ще се върне до примиерите на КГКГ.

# 411
Дидка Hands Pray

Обичам гии Kissing Heart моите горещи Лейджем..

и флиртаджийка Лейлош Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412

Новата песен на Мерт Демир - Разпаднах се накрая...

Стана ясно ,че фирмата е поета от сестрата на Айше Баръм преди да влезне в затвора.
Продължават такива които никой не ги помни заради самите тях да лаят изнервящи са.

# 413

Серошка и него не го отрази. 😒
Цитат

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1887523840991109233

Дидко, а тя брат ли има или сестра или и двете?
Цитат
След ареста на Айше Баръм, нейният брат адвокат и нейн приятел бяха задържани, но скоро бяха освободени.
Братът адвокат и приятел- лекар на Айше Баръм, който е в ареста от 27 януари, бяха арестувани по обвинения в укриване на доказателства и отведени в полицейски участък за разпит.
Братът адвокат и приятелят лекар, които са били под наблюдение, са отишли ​​в банка в Левент сутринта след ареста на Айше Баръм. Братът е имал достъп до сейфа на сестра си. От сейфа взели чанта и плик, в който имало злато и пари.
След като даде показания, братът и приятелят на Айше Баръм бяха освободени. Оказа се също, че Баръм е прехвърлила компанията си на брат си преди ареста.

Танер Олмез: "На Едже Йоренч и Серенай казах да пресъздадем 'Меджезир' като 'години след това'.
Аз запалих фитила, може би един ден ще стане."

Т.Олмез : Много ми хареса този проект. И дори преди 6-7 месеца се срещнахме с Ece Yorenc и Серенай. Казах им: „Нека направим Прилив отново, но години по-късно. Имате ли такова желание? Ще оставя това някъде в съзнанието ти и ще избягам. Едже, ти също... Виж, влизам. Ще говорим и с Чагатай и Баръш Фалай. Ако искаш, ще заснемем "Прилив". Години по-късно“, така че героите вече ще са по-възрастни. Не знам какво ще стане там, вие ще го измислите. Наистина бих искал да бъда част от такъв проект, защото много обичах тази работа. Ако се получи... Може би един ден ще се случи.”
И.С.- Значи, това е нещо, за което можем да мислим?
Т.О.- Запалих първия бушон, братко.
🙌🙌🙌

Клюкичка от днес и  за Метин Агдюлгер. 🙄
Турските таблоиди пишат, че актьора е изтрил снимки с приятелката си Джансу Акин от социалните мрежи и въпреки че все още се следват е възможно да се е разделил с нея.

# 414

Цитат
Само аз ли го намирам за посредствен изпълнител?
Серенай има по-добри вокални данни от него ,въпреки че не е професионална певица.Жалко,че няма академично музикално образование.

Добре е направила Айше Баръм,че е прехвърлила собствеността на агенцията на брат си,но  е притеснително,че нищо не се знае за нея след арестуването й и  дори адвоката й нямаше информация в кой затвор са я отвели след задържането.

Изказването на Танер Олмез предизвика голямо оживление в соц.мрежи,но си остава в категорията "несбъднати мечти" Simple Smile Безкрайно любопитно ми е какво би измислила Едже Йоренч за по-нататъшната съдба на героите,но досега не съм видяла подобни продължения на култови сериали,които да си струват...   /Аз лично не вярвам в хепи енда нито на Мира и Яман,нито на Мерт и Ейлюл.А пък Серенай и Чаатай изобщо не ги виждам  като подходящи партньори./
Но идеята продължава да се коментира. От Бирсен  https://x.com/birsenaltuntas1/status/1887904018636140571
  На Шебнем Донмез  беше напомнено ,че Танер Олмез иска  заснемане на продължение на Меджезир ,на което тя се усмихна и  отговори: Наистина ли, аз сега съм в този проект. Нека да ме чакат... Satisfied

# 415

Е,Къванч е единствен ,няма втори. 😄 Те бяха страхотна двойка със Серошка,но има и други добри партньори  като Хакан Курташ..
Цитат
Изказването на Танер Олмез предизвика голямо оживление в соц.мрежи,но си остава в категорията "несбъднати мечти" Simple Smile Безкрайно любопитно ми е какво би измислила Едже Йоренч за по-нататъшната съдба на героите,но досега не съм видяла подобни продължения на култови сериали,които да си струват...   /Аз лично не вярвам в хепи енда нито на Мира и Яман,нито на Мерт и Ейлюл.А пък Серенай и Чаатай изобщо не ги виждам  като подходящи партньори./

Проведено е проучването на агенцията за маркетинг Areda PİAR за джинсите в цяла Турция, което установи предпочитанията на турците за джинсите и знаменитостите, които намират за най-привлекателни с дънките.
Според проучването Serenay Sarıkaya (44.9) е класирана на първо място като най-популярната знаменитост, която публиката харесва да носи джинси.💙✨

Още една известна турска актриса и певица и модел поиска Серошка да я изиграе във филмовата адаптация за нейния живот.
 Гост на Еврим Акън в "Ев Гезмеси" е Лале Белкис, един от майсторите актьори на Йешилчам.Звездата от ерата Yeşilçam Лале Белкис обяви, че книгата, която е написала, скоро ще стане филм. Тя изрази желанието си Серенай Саръкая да я изиграе във филмовата адаптация на живота й, отбелязвайки, че е много добра актриса, талантлива и голяма късметлийка и използва късмета си разумно. Тя също така добави, че като работи усилено, Серенай се е утвърдила като много добра.
На Серенай вече е изпратено предложение. Hands Plus1
https://x.com/i/status/1888569638755115472

Цитат
Лале Белкис: „Серенай Сарикая е много успешна, тя се е доказала, харесвам я, направихме предложение“, каза тя.
📌Лале Белкис: „Сред жените актриси смятам, че най-успешното име е Серенай Сарикая, а сред мъжете актьори, Киванч Татлитуг“, каза тя, хвалейки дуото.
Серошка може да се снима скоро ,ако предложението е добро . Hands Pray

# 416
Ами те затова викаха ,че нашата го рекламира ,че не можел да пее ако тя излезнела вместо него щяло да е много по епично и тн. Мен не ми пречи нека се развива момчето възпитан и симпатичен ми се струва въпреки ,че една лелка мрънкаше в Х ,че не се поклонил и не благодарил като отишли да го гледат. ;д

# 417
Серошка с нова реклама за Акбанк. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 18:55 от zoyka

# 418
Добре ,че са рекламите

# 419
Честит прекрасен ден на всички! Kiss Wine Glass
Blush

Нови кадри със Серошка .Да живее рекламата на Акбанк!..  
От Бекстейджа  😍 https://x.com/i/status/1890129305025540497

Сладурка! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт