Отговори
# 450
Серенай с публикация в инстаграм.

"Това, от което се страхувахме, се случи и Айше беше хоспитализирана. Не искам да повярвам. Моля, освободете Айше Барим незабавно! В затвора за 90 дни без причина. Тази жестокост срещу тази жена със сериозни здравословни проблеми трябва да приключи сега! "

⭕️ Серенай Саръкая възропта срещу случилото се с Айше Баръм, която припадна в затвора Силиври и беше откарана в болница!
Преди няколко часа турските СМИ съобщиха за влошаване на зравословното състояние на Айше Баръм.Поради сериозно обостряне на сърдечните й заболявания се е наложило да бъде хоспитализирана. Езги Мола беше първата,която протестира след излязлата новина.Този път и Серенай не издържа и прекрати мълчанието си...

# 451
Вики Hug

Жалко,че Серошка по такъв повод се появи в соц.мрежи.
Положението на Айше Баръм сигурно е крайно тежко ,защото в Х пишат,че Серенай сега е в болницата където е била приета мениджърката.
Баръм е имала планирана операция на сърцето преди да влезе в затвора,която беше осуетена от ареста.
Има и две аневризми в мозъка си и е в риск от инсулт

И пак нападат Серенай,защо мълчала когато всички протестирали за Имамоглу,а сега протестирала за АБ защото и била приятелка. Rolling Eyes  Все си мислех че ние не биваме,обаче турците са по-големи загуб...ци от нас..

# 452
Дано се справи Айше! Всичко е ужасно ,но като цяло кошмара край няма...

# 453
Промо на 2 сезон

Лейла напълно премахва от живота си Омер, когото напусна в деня на сватбата, и продължава пътя си в чисто нова къща, в нов квартал, с най-добрите си приятели, нови съседи и решения. Тя вече не може да устои на Джем Муратан, който я следва през целия този период и започва връзка с него. В тази връзка, която засяга живота на всички, особено на Йомер, Лейла ще започне да опознава Джем и ще отвори плътно затворена врата към миналото си.

# 454
Мира , благодаря!
Как се радвам,че най-после ще видим продължението на тази забавна история.

Серошка публикува тийзъра за втория сезон на KGKG за първи път от дълго време 🙏:  https://www.instagram.com/reel/DI31GMANSqn/?hl=bg

"- Отдавна чакам този момент. Не можех да сдържа вълнението си. Усмихнах се, мислейки си колко прекрасна е нашата работа и броейки дните до публикуването ѝ. Нека това ни напомни колко красиви и въздействащи могат да бъдат нещата, когато са създадени от прекрасни хора, които обичат това, което правят. Нека помним, че без упорит труд, постоянство, старание и всеотдайност не може да има истински и траен успех.
Нека да дойде ,за да ни накара да се усмихнем. Нека донесе полза. За да можем да си отдъхнем с облекчение...
След това всичко загуби своя смисъл и реалност. Не  остана нищо, което би могло да се нарече нормално ежедневие. Докато всички се опитват да се справят с толкова много мъка, безнадеждност и тъга всеки ден, аз, както всички останали, се чувствам като аутсайдер за всички и всичко. Единственото място, където не се чувствам като аутсайдер, е работата ми. Единственото нещо, което ме кара да се чувствам малко по-добре напоследък, е работата ми. Ето защо искам да запомня. Искам да помня колко красиво беше това, което създадохме с моите невероятни колеги и съотборници, колко много ги обичам всички, че последното място, където се чувствах сигурна и щастлива, беше на тази снимачна площадка и каква късметлийка бях. Бих искала да благодаря на всички, които допринесоха за това, преди да се качим на снимачната площадка, на снимачната площадка, от момента, в който приключихме, до момента, в който излезем в ефир, за това, че направиха това възможно. Толкова се радвам, че бяхме заедно.💖🌸"

# 455
# 456
Снощи са видяли Серошка с компания на заведение. Satisfied

# 457
Зойче компанията била Бертан Башаран и приятелката му така пишат в Х.

# 458
https://x.com/MaraRos54191392/status/1918279309434761706

Серка и Бурджум.

Чакам втори тийзър за втори сезон ,че ей сега ще дойде 15-ти.

# 459

Колумбия също очаква ThankYouNext с местно заглавие
"Благодаря, следващият" 😍

Цитат
Серка и Бурджум.
На РД на Буржум.

Допаднали са си Серошка и Бертан Башаран. Heart Eyes  Smile Добре си прекарват заедно.
Цитат
Зойче компанията била Бертан Башаран и приятелката му така пишат в Х.

# 460
# 461
Сладури !

Преди KGKG С2 мисля да си припомня  С1,че бая време мина. Blush Stuck Out Tongue Winking Eye https://x.com/i/status/1916185450055663846

# 462
Netflix пусна дългоочаквания трейлър за втория сезон на „Kimler Geldi Kimler Geçti“ и феновете вече са развълнувани! Историята на Лейла и нейните приятели обещава нови обрати, страсти и тайни, които ще преобърнат всичко с главата надолу. Готови ли сте за този емоционален ураган?

Лейла и нейният нов свят
😮 След като Лейла остави Омер пред олтара, животът ѝ се промени драстично. Нова къща, нов квартал, нови лица навсякъде - всичко това е част от опита ѝ да започне отначало на чисто. Но... нима миналото просто така ще спре да я преследва? Особено когато на хоризонта се появява загадъчния Джем Муратан, чието присъствие Лейла не може просто така да игнорира.
Любов или бедствие?
💔 Връзката им е като кибритена клечка хвърлена в бензин. Те се възпламеняват мигновено, но последиците се усещат от всички наоколо. Омер, приятелите, дори случайните познати - никой няма да бъде пропуснат. И най-важното е, че Лейла най-накрая ще разбере какви тайни крие Джем. И повярвайте ми, заслужава си!
Разкрити тайни и нови лица
🔍 Вторият сезон не просто продължава историята - той се задълбочава в миналото на героите, отваряйки врати, които са изглеждали здраво заключени. Сценаристът Едже Йоренч и режисьорът Бертан Башаран майсторски преплитат съдбите на героите, а звездният актьорски състав на Серенай Саракая, Хакан Курташ и други добавя още повече харизма към сериала.

Преводът Wink
"Лейля: Всичко свърши. Ясно?
Омер: И за мен всичко свърши. Виждаш ли, това разчисти пътя за Джем Муратан.
Лейля: И аз се радвам, че това се случи. Да пожелаем на всички всичко най-хубаво?
- Защо Бъди е с теб?
- Ами, Лейла е заета.
-Малко ме е страх. Но когато той казва: „Предай ми се“, искам да му се доверя. Знам, че е як, но това е като зов за скок.
- Казва се "Mysterium Tremendum".
- Какво е това отново?
- Какво да кажа?
- Ако ще преживяваме нещо, бих искал то да си върви по свой собствен път.
- Не сме ли усетили нещо от деня, в който се срещнахме?
- Но все още има въпроси без отговор.
- По-добре се успокой, принцесо. Току-що те ухапаха веднъж.
- Влюбена съм, Шейяз. Какво мога да направя? Влюбена съм.
- Този човек е специално до Лейла. Само за да те накарам да ревнуваш.
- Купи ли ми кон, Джем? Аз ти купих ти пуловер. А ти купи ли ми кон?
- Лейла, пази се от Дефне. Тя няма нужда от никого освен от Джем. Искаш ли да поспорим?
- Ето така. Готова ли си?
- Готова съм.
- Помогни ми, моля те."

# 463

Heart Eyes Heart Eyes
Охаа...След толкова красота нямам търпение за новите подвизи на Лейля.

# 464
Кога идва 15 до тогава не се чака...

Общи условия

Активация на акаунт