Отговори
# 435
Честит да ни е март месец и баба Марта..

Намерих Алиса с много добро качество тук

https://www.canlidizi10.com/alice-muzikali-izle.html

# 436
Дидка,благодаря! Hug

Сероша си е у дома.Предния ден е била в Етилер.Видели са я след посещение във фитнеса и  се опитали да и задават въпроси в Турция или в  Париж ,но е подминала с мълчание къде ще се установи за постоянно.

# 437

ЧЕСТИТ 8 МАРТ, ПРЕКРАСНИ! Flowers Bouquet

И за да съм по темата. Wink
 Серенай вчера след тренировка.

И видео -  https://x.com/i/status/1898153577014514018

Този е пуснал материал със заглавието :Серенай С. се затвори!
Популярната актриса Серенай Сарикая преживява сложни времена. След последните събития тя напълно се отдръпна от обществото, почти не напуска къщата и избягва комуникацията дори с приятели.  Твърди се, че причината е участието й в разследване за монопол в бранша, както и слухове за получаване на 5 милиона долара за афера с Мерт Демир. Серенай излиза само на тренировки и в салона за красота, а основното й време е заето с четене на сценарии и избор на бъдещи проекти. Източници твърдят, че актрисата получава психологическа подкрепа и почти не прекарва време в социалните мрежи, опитвайки се да се предпази от негативизма.
Тя наскоро посети Париж за снимки, но веднага след завръщането си отново предпочете уединението. Остава загадка кога ще реши да се върне към активния живот.

2. Журналистът Мехмет Устюндаг в програмата на TV8 също каза, че поради известните събития Серенай се затвори в себе си, не общува с никого и мълчи. Но животът продължава,
Серенай след Париж се върна в Лондон ,а сега пристигна в Истанбул, за да се занимава със своите дела, тъй като й предстоят две много важни срещи, свързани с нови проекти и реклама. Остава загадка дали това ще е продължение с банката или с нещо друго и ново, в момента се водят договори. Той каза, че Серенай има няколко предложения, които обмисля.

П.П. А Мерич забременя. Simple Smile Лека бременност и щастливо майчинство й желая!

# 438

Вики, появи  се най-после!
Почнах да се чудя...Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит празник и от мен,момичета! Красиви,щастливи,обичани и успешни ,бъдете.

Благодаря за новините! Нека  Серошка да приеме нова роля в проект,а  Мерич Арал да си роди едно сладко детенце.Много ще се радвам. Heart Eyes

Вчера била годишнина от началото на нашето страхотно Семейство.

Ай Япъма пуснаха клипче по случай 2 годишнината.

И аз с ударна доза  красотички. Heart Eyes Two Hearts

# 439
Радикалното решение на двойката Серенай Саръкая и Мерт Демир: те напускат страната.
Серенай Саръкая и Мерт Демир решиха да напуснат Турция, уморени от фалшиви новини и разследвания.
Антимонополната служба започна разследване за нелоялна конкуренция в сериалите и филмовата индустрия, като на разпит бяха привикани много известни имена.
Двойката Серенай Саръкая и Мерт Демир, за които се твърди, че изживяват рекламна любов, за 5 милиона долара, отрекоха обвиненията и дори временно прекратиха връзката си.
Известният певец Мерт Демир изрази любовта си към Серенай и отговори на неприятните слухове за тях. Известната двойка наскоро се събра отново. Твърдеше се, че двойката Демир-Саръкая, която изживява любовта си, била много претоварена в Турция и затова планирала да се премести в чужбина и двамата ще идват страната си само по работа.

# 440
Не вярвам докато не го чуя лично от Сероша или не изчезне за много месеци от Турция.
Предния път пак писаха,че си разпродавала имуществото и щеше да се мести в САЩ,а сега във Франция.. Trollface

# 441
Серошка липсва и темата отиде на опашката ..

Любимите АсДев   Heart Eyes

Kissing Heart  https://video.twimg.com/amplify_video/1904601726692335616/vid/av … Tp6Evy.mp4?tag=14

# 442
Надявам се поне да пуснат втори сезон на дизито ниии такава липса за Сероник никога не сме имали от Лале Деври съм зад нея..

# 443
Едно красиво цвете се появи.

# 444
Серенай и Мерт били забелязани на лондонското летище Хийтроу вчера. Връщат се в Истамбул .🥰

Дидка Blush ,очичките и греят. Two Hearts Любовта е прекрасно нещо,
но дано да почне скоро и работа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
Ще , ще...
Айнен зетя ще го уважаваме докато прави това с къзъмчето ни...

# 446
# 447
Айде 15 май ни зове

# 448
Вече се бях отказала 😀

# 449
Вече се бях отказала 😀
към две години чакахме Шахмаран аз не съм се откаЗала 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт