Отговори
# 480

Зойче,тенк ю за линка ! Hug
Нямам още мнение на новия сезон,защото съм изгледала само първите 3 епизода,но засега ми харесва и нямам търпение да видя всички серии до края.Според мненията, които прочетох новия сезон е още по-добър от първия,защото  е по-задълбочен ,а тези, които вече са го гледали не са изнедани от историята на ЛейДжем...

И реплика от интервю на един симпатяга Heart Eyes ,който аз искам за партньор на Серенайка още от времето на Меджезира. https://x.com/dizianaIiz/status/1923447177050776046
Чаалар Ертугрул: „Когато гостувах в „Mecezire“ („Tide“), там имаше една екранна двойка с героинята на Серенай (Яман и Мира) ,която беше много обичана. Това е една от най-обичаните двойки в историята на турските телевизионни сериали. Заради ролята си трябваше да се опитам да се намеся между тях. Когато епизодът беше излъчен, получих какво ли не – от смъртни заплахи до обиди и клетви.....“ Joy

# 481
Вики моите видя изчезнаха бяха блокирани заради песни знаеш колко искам това партньорство 😏
След малко почвам втори сезон

# 482
Дидко,много съжалявам за видеата ти.Kissing Heart

Аз съм на предпоследната серия и страшно ми харесва .
Всички са много свежи,забавни,емоционални и колоритни.Влюбих се в този невероятен отбор. Heart Blush  Серошка е уникална просто.

Blush

# 483
Почти свърших сезона и не искам да повярвам че Джем не обича Лейля и ще се кълне пи телевизора във вечна обич на Дефне има някаква уловка бана не..
Сарп или Али май другия сезон но все още Бъди води всички в очите ми.Йомер цял сезон не спря да пие и да се самосъжалява 🙀

# 484
Аз гледам Капките и хвърлям един поглед на бгмама.
Диди,верно ли Джем се оказа тъп плейбой, Scream а Лейля е последната му играчка? Значи бившите му съпруги са били прави когато предупреждаваха,че Джем не е читав и е най- добре да се бяга от него.
Може би Лейля ще се сближи с новия съсед след Джем или ще се върне при Омер. Joy Не съм го догледала втория сезон,ще го довърша и тогава ще гадая по-сериозно.

# 485
Ако още не сте гледали сезона няма да издавам повече спойлери
 ,но мисля ,че има някаква уловка да мислим така. Нещата които направи бяха не ОК - факт ,но има някаква уловка.Особено цирка по телевизията и следващата стъпка. Бъди е най-щастлив този сезон ,но и това го знаехме Метин ни го беше казал. ;д

https://x.com/wolfcuf/status/1923395436603215940

# 486
# 487
Добро утро!

ЛейДжем

# 488
Бирсен съобщи ,че Серенай е подписала договора за рекламата на АкБанк отново ,но не мисли да работи по проект поне за сега.

# 489
Дидко, и аз четох какво е написала Бирсен,а тя обикновено не пише напразно.
Серошка да не ни изненада с някоя новина "по така" в личен план?.. Smirk

Серенай и Хакан Курташ на снимките в Ню Йорк.

# 490
Няма такова похарчване

Зойче то ще се разбере дали ще става Демир или не.. ама тогава ми е много интересно кой бизнесмен ще е платил ,че да се ожени за него.

# 491
Хаканчик е направил публикация в инстаграма си ,с която благодари на целия екип допринесъл за създаването на сериала:
Браво на всички, които са допринесли. Толкова съм щастлив, че съм част от тази история с толкова много любящи, добронамерени хора. В този свят, където едноцветното преобладава в най-много дни; много благодаря на мечтателите, партньорите и моите другари в снимките, че отвориха площадка, която да разказва без колебания за най-ярките и най-тъмните цветове на някого.

От Серошка . Stuck Out Tongue Winking Eye

Такива усмихнати лица имат,че сигурно много са се забавлявали докато са правили сватбените снимки..

Серошка и Мерт на РД на Буржум Байгут
Скрит текст:

# 492
Машооо бреее 🫠
Хакан много си го тача ама Джем да не ми се вясва пред очите.😒

# 493
Нашата прекрасна Серошка .

# 494

Общи условия

Активация на акаунт